Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari
Reklamlar
-
Reklamlar
-
selam arkadaslar videolarin hepsi elime ulasti cok guzel ve eglenceli cıkmış, herkes de var, bi tek gurkay'la favori ekrana sıgmamis ...
videolari duzenleyip siteye yukleyecegim ama yarin izmir'e yola cıkıyorum... artık sercedando nun cafesinde yaparim duzenlemeleri...
bu arada gorusmek isteyen varsa orada bulusalim... bornova rise cafe... zaten 9 subattaki toplantimizda orada olacak... ben c.tesi pazar da oralarda olurum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
-
Sercan cuma akşamı Rise a +1 benide ekle... Sonrada Ozzzzzzzz
-
-
Sercan kardeş bu hafta sonu mutlaka uğrarım mekana, Weboy'dan sonra da ekle beni listeye....
-
bizim ozze daki vieo cok guzel cıkmış, hani gecen cuma cekildigimiz,
rise a yazdim ten ten +weboy eee baska gelen yok mu ben birazdan izmire geliyorum....
-
Ewt arkadaşlar biz rise dayız gerçi topic açmaya gerek yok herkes burada olacak gibi...
-
arkadaslar biz kofteleri de soyledik, sıra nargileye geldi,
uglychild
gittardando
sercedando
metindando
duslemek ozgur
yasemin
basak
yasemin 2
Gurkay
weboy
bekleriz, gelin gece de takılacaz....
-
Arkadaşlar herkesi tek tek sayıp döküp sitenin şuurunu ve veri tabanını zedelemeyeyim. Herkese çok teşekkürler. Ben hepinizi çok seviyorum. Tabii ki bazılarınızı ayrı türden seviyorum Varlığınız için teşekkürler. Biraz geç oldu ama temiz oldu.
Görüşmek üzere.
-
-
-
merhaba arkadaşlar neler yapıyorsunuz etkinlik falan varmı bu günlerde görüşmek dilegi ile.turan çatal.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)