Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda 1000 rr
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ferhatcım o gün kazayı duyunca bayağı bir üzülmüştük neyseki babanda birşey yokmuş geçmiş olsun tekrar. misafirperverliğin için teşekkürler. cidden çok hamaratmışsın. ellerine sağlık valla.
    gelemedin geziye bir dahakine ekecek herhangi bir olay yada bahanen olmaz inşallah. ayrıca burnuma yeni motor kokusu geldiiiii. rüzgar beyle yarışırsınız artık.. onunda sana bir sürprizi olabilir????? bilmiyorum artık
    araba yapılır boşver üzülme. sende bu bahaneyle gıcır motorunla daha çok gezersin hadi bakalım hayırlısı olsun al motorunuda toplantıda kutlama yapalım artık.
    dun sana cevap yazıcaktım ama net kıtlendı bu arada bendede harıka fotograflar var mesela senın bedenıne 4 beden buyuk pıjamayla o narın kolları kaybolmus durusun, erkutla erhanın + benım yatakta basılmıs resımlerı gıbı tabı bıde volkan kardesımın karızmatık pıjamalı kapı onu resmı falan guzel geceydı hepınıze zıyaretınız ıcın burdanda tekrar tesekkur ederım. neyse gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sag ol cana gelmesın mala gelsın dıyoruz artık. bu arada ben bısey yapmadım dha sıze bı gun gelınde soyle sabahtan mantı acayım elle olurmu

sercancım sende sag ol gecmıs olsun dıleklerın ıcın neysekı babama bısey olmamıs.
    saygılar F.T.T.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    selam arkadaslar videolarin hepsi elime ulasti cok guzel ve eglenceli cıkmış, herkes de var, bi tek gurkay'la favori ekrana sıgmamis ...
    videolari duzenleyip siteye yukleyecegim ama yarin izmir'e yola cıkıyorum... artık sercedando nun cafesinde yaparim duzenlemeleri...

bu arada gorusmek isteyen varsa orada bulusalim... bornova rise cafe... zaten 9 subattaki toplantimizda orada olacak... ben c.tesi pazar da oralarda olurum...

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ıronlıne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ablam dun sana cevap yazıcaktım ama net kıtlendı bu arada bendede harıka fotograflar var mesela senın bedenıne 4 beden buyuk pıjamayla o narın kolları kaybolmus durusun, erkutla erhanın + benım yatakta basılmıs resımlerı gıbı tabı bıde volkan kardesımın karızmatık pıjamalı kapı onu resmı falan guzel geceydı hepınıze zıyaretınız ıcın burdanda tekrar tesekkur ederım. neyse gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sag ol cana gelmesın mala gelsın dıyoruz artık. bu arada ben bısey yapmadım dha sıze bı gun gelınde soyle sabahtan mantı acayım elle olurmu
    zaten o paspal fotoğrafımı nete bi basarsan bittin demektir ona göre. delimisin sen kardeşim karizmamımı sıfırlatacaksın sen. aaaaaaaaaa ölümün elimden olur valla. ona göre. ben fatmaya dedim o 4 beden büyük pijamaları sen giy diye. dinlemedi. neyse elime düşersin sen. bak bi dahaki sefere kan bağışı için geldiğinde daha büyük iğne ısmarlarım hemşirelere haaa.
    neyse şaka bir yana arkadaşlar hakkaten ferhat kardeşimiz çok hamarat yemek konusunda. o akşam erhanı ve beni doyurabildiysen zaten bu konuyu tartışmak gereksiz bile.valla mantı diyorsun inanırım yaparsın sen.ama senin yerinde olsam bunu topicte yazmazdım tüm izmir ve manisa mt toplanır gelirsek artık 1 hafta önceden başlaman lazım hamurları açmaya
    sevgiler

weboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sercan cuma akşamı Rise a +1 benide ekle... Sonrada Ozzzzzzzz

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    finaller bitti guzelim ayvalık gezileri hep kactı 9 şubattaki toplantı yeri harika giderek benim eve yaklaşılıyor eheh yaza doğru bizde yapalım olmadı artık gorusmek uzere izmir mt
    Ride your way

TenTen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sercan kardeş bu hafta sonu mutlaka uğrarım mekana, Weboy'dan sonra da ekle beni listeye....

Motosikleti
    bizim ozze daki vieo cok guzel cıkmış, hani gecen cuma cekildigimiz,
    rise a yazdim ten ten +weboy eee baska gelen yok mu ben birazdan izmire geliyorum....

weboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ewt arkadaşlar biz rise dayız gerçi topic açmaya gerek yok herkes burada olacak gibi...

Motosikleti
    arkadaslar biz kofteleri de soyledik, sıra nargileye geldi,
    uglychild
    gittardando
    sercedando
    metindando
    duslemek ozgur
    yasemin
    basak
    yasemin 2
    Gurkay
    weboy

bekleriz, gelin gece de takılacaz....

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Arkadaşlar herkesi tek tek sayıp döküp sitenin şuurunu ve veri tabanını zedelemeyeyim. Herkese çok teşekkürler. Ben hepinizi çok seviyorum. Tabii ki bazılarınızı ayrı türden seviyorum Varlığınız için teşekkürler. Biraz geç oldu ama temiz oldu.

Görüşmek üzere.
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    honda 1000 rr
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten o paspal fotoğrafımı nete bi basarsan bittin demektir ona göre. delimisin sen kardeşim karizmamımı sıfırlatacaksın sen. aaaaaaaaaa ölümün elimden olur valla. ona göre. ben fatmaya dedim o 4 beden büyük pijamaları sen giy diye. dinlemedi. neyse elime düşersin sen. bak bi dahaki sefere kan bağışı için geldiğinde daha büyük iğne ısmarlarım hemşirelere haaa.
    neyse şaka bir yana arkadaşlar hakkaten ferhat kardeşimiz çok hamarat yemek konusunda. o akşam erhanı ve beni doyurabildiysen zaten bu konuyu tartışmak gereksiz bile.valla mantı diyorsun inanırım yaparsın sen.ama senin yerinde olsam bunu topicte yazmazdım tüm izmir ve manisa mt toplanır gelirsek artık 1 hafta önceden başlaman lazım hamurları açmaya
    sevgiler
    mt izmir nedemek herkezi davet ederım ama bı sartla bana hamuru acmamda yardın edersen yarın gorusmek uzere ok

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hepinizi çok seviyorum. Tabii ki bazılarınızı ayrı türden seviyorum
    konuyu biraz açalım lütfen ali kardeşim yoksa MNY46 gibi topic mi açalım sanada

Alıntı ıronlıne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt izmir nedemek herkezi davet ederım ama bı sartla bana hamuru acmamda yardın edersen yarın gorusmek uzere ok
    ayıp ettin kardeşim tabiki seve seve

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    merhaba arkadaşlar neler yapıyorsunuz etkinlik falan varmı bu günlerde görüşmek dilegi ile.turan çatal.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)