Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari
Reklamlar
-
Ewt Mt'den saklanan bi olay!!! Herkes bilsin...
Sabahın ilk ışıklarında lodos ve gürkay'ın pıncır tavşanını avlamak için yapacakları plan son anda alınan bir istihbarat ile hızlı bir tavşan operasyonu sayesinde tavşanı güvenli bir bölgeye sevk ederek önlendi. Ne yazıkki akşam tavşanı yiyemediler hehe... tavşan severlere duyurulur. Şu an herşey normal sadece pıncır tavşanı psikolojik tedavi ve rüyalarında gürkayı görmekte.
Reklamlar
-
weboy adlı üyeden alıntı
Ewt Mt'den saklanan bi olay!!! Herkes bilsin...
Sabahın ilk ışıklarında lodos ve gürkay'ın pıncır tavşanını avlamak için yapacakları plan son anda alınan bir istihbarat ile hızlı bir tavşan operasyonu sayesinde tavşanı güvenli bir bölgeye sevk ederek önlendi. Ne yazıkki akşam tavşanı yiyemediler hehe... tavşan severlere duyurulur. Şu an herşey normal sadece pıncır tavşanı psikolojik tedavi ve rüyalarında gürkayı görmekte.
sen cok konustun bi izle bakalim sunu:
izmir mt minubuste VIDEO YouTube - mtizmir minibus geyigi
seni unlu yapacam ama tarzini halk secsin ilk bolumu izleyince anlarsin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
ya harbiden nerde bu fotolarrrrr. o kadar foto çekildi arkadaşlar. yapmayın, etmeyin.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
-
-
-
arkadaşlar herşey çok güzledi uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim çok oynadım hiç durmadım yerimde bu geziyi organize eden uglychild sercan'a bizi bu gezide yanlız bırakmayıp havran'dan ve manisa'dan katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim...hep birlikte daha nice organizasyonlara inşallah
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
teşekkür ederim Rahmi abicim iyiyim artık kendime geldim. sizler, hele balıkesirden katılan Ali İhsan abi ve eşi o enerjiyle ayakta durabildiyseniz 5 e kadar bana da yakışmazdı sanırım gidip odaya yatmak erkenden ama çorbacı kısmına dayanamadım tabi olacak o kadar
serçedando adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim Rahmi abicim iyiyim artık kendime geldim. sizler, hele balıkesirden katılan Ali İhsan abi ve eşi o enerjiyle ayakta durabildiyseniz 5 e kadar bana da yakışmazdı sanırım gidip odaya yatmak erkenden ama çorbacı kısmına dayanamadım tabi olacak o kadar
racing iski adlı üyeden alıntı
funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.
kardeşim sana da teşekkür ederim iyiyim çok şükür. sen de iyisindir inşallah
speedygirl şule adlı üyeden alıntı
hakkaten yaaaaa
arkadaşlar resimler videolar bir dünyaydı.nerde Allahaşkına kimseden ses soluk yok yahu. serçedandoooooo volkan çimeeeeeeen uglychiiiiiild ve diğerleriiiiii
şulecim senin de sıcak ilgine ve samimiyetine teşekkür ederim gerçekten. her zaman beklerim biliyorsun yerimi...
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
-
uglychild adlı üyeden alıntı
sen cok konustun bi izle bakalim sunu:
izmir mt minubuste
VIDEO YouTube - mtizmir minibus geyigi
seni unlu yapacam ama tarzini halk secsin
ilk bolumu izleyince anlarsin...
AAA sercancım önceki ayvalık gezisinden üzerinde kalan bi eziklik var PELUŞÇUM pardon. Üzerinden atmaya çalışıyon ama bilinçli halk bu oyuna gelmiyecek. SEN PELUŞSUN HERKES BİLİYORRRRR.... Discoya peluş tuvaletiyle gelen sen değilmiydin şimdi bana bayanlar tuvaletine girdim diye neler söylüyorsun. Ekekler tuvaletinde kuyruk vardı. Erkekler tuvaleti boştuda bizmi girmedik. Bayanlar tuvaleti boş olduğu içinde programımı yarıda kesip girdim bu kadar. Beni halkım tanıyor. TAMAM PELUŞ sen yeni geziler yap iyi yapıyon sen ? hehe
-
-
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
lodos yine kaçmışsın evden.helal olsun söz yengeme ve çocuklara birşey demiyeceğim.şu işin sırrını bir ara özelen yazarsın artık
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
-
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
arkadaşlar yine çok güzel eğlenmişsiniz
hava şartlarına takılmadan katılan tüm arkadaşlara helal olsun walla.
artık son dakkaya kadar beni de yazın demicem zaten
hep heves ediyorum
planımı ona göre ayarlıyorum
hep son dakikada benim dışımda gelişen bir terslik ortaya çıkıyor
bende aranızda olmayı çok istedim ama iş şartları el vermedi ne yazıkki.
fotoğraflara imrendim wallaha
sercan ve emeği geçen herkese tebrikler
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
lodos adlı üyeden alıntı
sana ozel video yapiyorum suan onunla ugrasiyorum az kaldi, bitsin adrese kargolayacagim... yengeye hurmetler...
belifeless adlı üyeden alıntı
bende aranızda olmayı çok istedim ama iş şartları el vermedi ne yazıkki.fotoğraflara imrendim wallaha
sercan ve emeği geçen herkese tebrikler
ozlem az kaldi, sirada bergama kalesi ve bi arada efes selcuk gezisi yapariz insallah, o zamana kadar calış ama zamanı gelince ayarla artık kendini sen olunca ayrı bi hava oluyor ortamda
arkadaslar yeni eklenen fotografları birinci sayfaya guncelleyerek koyuyorum, lutfen birinci sayfaya bakmayı ihmal etmeyin....
sevgiler,
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
azımm azıcık açık kaldıı cok gzl eylenmışıniz bizim 4 lü felakett gene seko abi iski abi gürkay abi ferhat abi gine zooommmm olmuslarrr
keske bende gelseydımm yaaa off offfffff
ben sizi tam gezdirirdimm ayvalık etrafınııı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi eğlenmişe benziyorsunuz allah neşenizi bozmasın...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
-
resimler geliyoorbişeyi eksik yaptım sanırım.
seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)