Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari

REKLAM ALANI
    weboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ewt Mt'den saklanan bi olay!!! Herkes bilsin...
    Sabahın ilk ışıklarında lodos ve gürkay'ın pıncır tavşanını avlamak için yapacakları plan son anda alınan bir istihbarat ile hızlı bir tavşan operasyonu sayesinde tavşanı güvenli bir bölgeye sevk ederek önlendi. Ne yazıkki akşam tavşanı yiyemediler hehe... tavşan severlere duyurulur. Şu an herşey normal sadece pıncır tavşanı psikolojik tedavi ve rüyalarında gürkayı görmekte.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı weboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ewt Mt'den saklanan bi olay!!! Herkes bilsin...
    Sabahın ilk ışıklarında lodos ve gürkay'ın pıncır tavşanını avlamak için yapacakları plan son anda alınan bir istihbarat ile hızlı bir tavşan operasyonu sayesinde tavşanı güvenli bir bölgeye sevk ederek önlendi. Ne yazıkki akşam tavşanı yiyemediler hehe... tavşan severlere duyurulur. Şu an herşey normal sadece pıncır tavşanı psikolojik tedavi ve rüyalarında gürkayı görmekte.
    sen cok konustun bi izle bakalim sunu:
    izmir mt minubuste VIDEO YouTube - mtizmir minibus geyigi

seni unlu yapacam ama tarzini halk secsin ilk bolumu izleyince anlarsin...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya harbiden nerde bu fotolarrrrr. o kadar foto çekildi arkadaşlar. yapmayın, etmeyin.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...

millet oynamaktan foto çekmeyi unuttu tabii

alın...
    bir kaç resim koyayımda millet en azından geziyi yaptığımıza inansın

GÜRKAY'ın cep telefonu ile çekilmiş bir kaç foto

bu arada FAVORİİ (FERHAT) ın meşhur tavşanı (WEBOY'A ) ithaf olunur
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar biz serkan abimle üstümüze düşeni yaptık bizdeki fotolar bukadar

ayrıca böyle bi gezi düzenleyen mt izmire sonsuz tşk çok güzel bir hafta sonu

geçirdik tüm dostlara slm

birde sevgili weboy kardeşimle bi atışmamız oldu tavşan üzerine

itiraf ediyorum evet çok sevimli bi hayvan birdaha tavşan avlamak yok

yoksa hayvan severler beni vuracak
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Sizi bilmem ama ben hafta sonu yorgunluğunu daha atamadım üstümden. Hala sol elim mora çalıyo tef çalmaktan ve sesim hala boğuk boğuk benim...amaaaaa... hepsine değdi doğrusuuuuu ! Son zamanlarda hiç bu kadar çok hoplayıp zıplayıp eğlenmemiştim.

Bu nedenledir ki; beni ikna edip bütün gezi boyunca peşi sıra taşıyan sıra arkadaşıma sesleniyorum :

“ Teşekkürlerrrrrr Tentennnnnn

... ve tüm MT İzmir+Manisa’ya da :

" İçtenliğiniz, dostluğunuz, coşkunuz için tek tek teşekkürler. Eğer bir gün bir chopperım olursa, biline ki nedeni MT dir. "

Yeniden görüşebilmek ümidiyle....

hilda

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    arkadaşlar herşey çok güzledi uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim çok oynadım hiç durmadım yerimde bu geziyi organize eden uglychild sercan'a bizi bu gezide yanlız bırakmayıp havran'dan ve manisa'dan katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim...hep birlikte daha nice organizasyonlara inşallah
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teşekkür ederim Rahmi abicim iyiyim artık kendime geldim. sizler, hele balıkesirden katılan Ali İhsan abi ve eşi o enerjiyle ayakta durabildiyseniz 5 e kadar bana da yakışmazdı sanırım gidip odaya yatmak erkenden ama çorbacı kısmına dayanamadım tabi olacak o kadar

Alıntı serçedando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim Rahmi abicim iyiyim artık kendime geldim. sizler, hele balıkesirden katılan Ali İhsan abi ve eşi o enerjiyle ayakta durabildiyseniz 5 e kadar bana da yakışmazdı sanırım gidip odaya yatmak erkenden ama çorbacı kısmına dayanamadım tabi olacak o kadar
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.
    kardeşim sana da teşekkür ederim iyiyim çok şükür. sen de iyisindir inşallah

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkaten yaaaaa
    arkadaşlar resimler videolar bir dünyaydı.nerde Allahaşkına kimseden ses soluk yok yahu. serçedandoooooo volkan çimeeeeeeen uglychiiiiiild ve diğerleriiiiii
    şulecim senin de sıcak ilgine ve samimiyetine teşekkür ederim gerçekten. her zaman beklerim biliyorsun yerimi...
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

weboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen cok konustun bi izle bakalim sunu:
    izmir mt minubuste VIDEO YouTube - mtizmir minibus geyigi

seni unlu yapacam ama tarzini halk secsin ilk bolumu izleyince anlarsin...
    AAA sercancım önceki ayvalık gezisinden üzerinde kalan bi eziklik var PELUŞÇUM pardon. Üzerinden atmaya çalışıyon ama bilinçli halk bu oyuna gelmiyecek. SEN PELUŞSUN HERKES BİLİYORRRRR.... Discoya peluş tuvaletiyle gelen sen değilmiydin şimdi bana bayanlar tuvaletine girdim diye neler söylüyorsun. Ekekler tuvaletinde kuyruk vardı. Erkekler tuvaleti boştuda bizmi girmedik. Bayanlar tuvaleti boş olduğu içinde programımı yarıda kesip girdim bu kadar. Beni halkım tanıyor. TAMAM PELUŞ sen yeni geziler yap iyi yapıyon sen ? hehe

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdi gelelim asıl konuya
    1- Sercan seni gerçekten tebrik ediyorum çünkü güzel bir organizeydi (yaw sen organizatör falan olsana dermişim) emeğin için gerçekten sağol
    2- diğer gelen tüm arkadaşları da uyumlarından dolayı tebrik ediyorum. ne güzel hiç sorun yaşanmadı. her yaştan insanın buluşması gibi oldu ortak zevkleriniz motor tutkunluğu olması ayrıca hoş gösterdi -dışardan bakan biri olarak.-
    3- tabiki tertibim Gittardando ya: Varlığın için sağol. sen olmasaydın ben motora yaklaşamazdım bile sanırım. şimdiden kask almayı falan düşünüyorum mesela
    yani arkadaşlar bundan sonraki gezide böle karşınızda motorlu bir serçedando görürseniz şaşırmayın noluyo bana yaaaaa :((

4- ben hepinizle tanıştığıma memnun oldum

hafta sonu kaza da vefat eden Ertuğrul arkadaşımıza Allah tan rahmet ailesine de başsağlığı diliyorum. kayıplardan örnek alınmaz ama siz yine de dikkat edin nolur...

opppssss videolar hazır cdlerde şuanda sadece sercana ulaştırmam gerekiyor merak etmeyin yarın ya da bu akşam mutlaka sitede olur
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    resimler

Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

turlabo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    lodos yine kaçmışsın evden.helal olsun söz yengeme ve çocuklara birşey demiyeceğim.şu işin sırrını bir ara özelen yazarsın artık
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]

Motosikleti
    honda 1000 rr
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ferhatcığım, babana çok geçmiş olsun. bişeyi olmadığına sevindim. yeni motorunda hayırlı olsun. kazasız sürüşler dileğimle.
    sagol iskendercım motor için tam bellı degil çünkü gönlümde racing yatıyor her an degısıklık yapabılırım kendıne ıyı bak gorusmek uzere

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı turlabo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lodos yine kaçmışsın evden.helal olsun söz yengeme ve çocuklara birşey demiyeceğim.şu işin sırrını bir ara özelen yazarsın artık
    beşir naptın kardeşim

dikkatleri üzerimize toplamayalım lütfen uyurgezeriz biz bilmiyormusun
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    arkadaşlar yine çok güzel eğlenmişsiniz
    hava şartlarına takılmadan katılan tüm arkadaşlara helal olsun walla.
    artık son dakkaya kadar beni de yazın demicem zaten
    hep heves ediyorum
    planımı ona göre ayarlıyorum
    hep son dakikada benim dışımda gelişen bir terslik ortaya çıkıyor
    bende aranızda olmayı çok istedim ama iş şartları el vermedi ne yazıkki.

fotoğraflara imrendim wallaha
    sercan ve emeği geçen herkese tebrikler
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beşir naptın kardeşim

dikkatleri üzerimize toplamayalım lütfen uyurgezeriz biz bilmiyormusun
    sana ozel video yapiyorum suan onunla ugrasiyorum az kaldi, bitsin adrese kargolayacagim... yengeye hurmetler...

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende aranızda olmayı çok istedim ama iş şartları el vermedi ne yazıkki.fotoğraflara imrendim wallaha
    sercan ve emeği geçen herkese tebrikler
    ozlem az kaldi, sirada bergama kalesi ve bi arada efes selcuk gezisi yapariz insallah, o zamana kadar calış ama zamanı gelince ayarla artık kendini sen olunca ayrı bi hava oluyor ortamda

arkadaslar yeni eklenen fotografları birinci sayfaya guncelleyerek koyuyorum, lutfen birinci sayfaya bakmayı ihmal etmeyin....
    sevgiler,
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    azımm azıcık açık kaldıı cok gzl eylenmışıniz bizim 4 lü felakett gene seko abi iski abi gürkay abi ferhat abi gine zooommmm olmuslarrr

keske bende gelseydımm yaaa off offfffff

ben sizi tam gezdirirdimm ayvalık etrafınııı

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    iyi eğlenmişe benziyorsunuz allah neşenizi bozmasın...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tek kelimeyle...Muhteşemsiniz..Harika fotolar...İmrenilecek dostlukla yine MT İZMİR e yakışan bir gezi..Helal olsun..İyi ki varsınız..İyi ki benim arkadaşlarımsınız...hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum..

candyksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resimler geliyoorbişeyi eksik yaptım sanırım.
    seni kıracak insanlar her zaman olacaktır.öyleyse güvenmeye ihtiyacın var.sadece dikkatli ol.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)