Mt[İZMİR]-[MANİSA] 27 Ocak Cumartesi AYVALIK Gezisi video ve fotograflari
Reklamlar
-
geziya ayvalık/altınovadan eşimle katıldık.bizler için çok değişik ve zevkli geçti.tertib edenlere ve geziye katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.motorcu gençlik deyip geçmeyin çok olgun seviyeli ve kendini bilen insanlarla beraber olmanın mutluluğu ve huzurunu da yaşattınız bizlere.inşaallah tekar beraber olabilmek dileği il geziye kayılan ve katılamayan arkadaşlara va ailelerine selam ve sevgiler.
geziye ayvalık/altınovadan eşimle katıldık.bizler için çok değişik ve zevkli geçti.tertib edenlere ve geziye katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.motorcu gençlik deyip geçmeyin çok olgun seviyeli ve kendini bilen insanlarla beraber olmanın mutluluğu ve huzurunu da yaşattınız bizlere.inşaallah tekrar beraber olabilmek dileği ile geziye katılan ve katılamayan arkadaşlara va ailelerine selam ve sevgiler.
geziye ayvalık/altınovadan eşimle katıldık.bizler için çok değişik ve zevkli geçti.tertib edenlere ve geziye katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.motorcu gençlik deyip geçmeyin çok olgun seviyeli ve kendini bilen insanlarla beraber olmanın mutluluğu ve huzurunu da yaşattınız bizlere.inşaallah tekrar beraber olabilmek dileği ile geziye katılan ve katılamayan arkadaşlara va ailelerine selam ve sevgiler.
Reklamlar
-
hasta olan tüm motorcu dostlarıma geçmiş olsun
kendinize dikkat edin sizlerle daha ne geziler yapıcaz inşallah
sizlerle olmak çok güzeldi
ayrıca weboy kardeşim ünlü olduk köşeyi dönmeye az kaldı
video harika olmuş sağol sercan
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
altınova/ayvalık'dan geziye eşimle beraber katıldım.geziyi tertib edenlere ve bu gezide beraber olduğumuz arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Çok seviyeli olgun ve eğlenceli geçen gece benzerlerine katılmak en samimi arzumuz.Çok zor iklim şartlerında seyahat eden motorcu arkadaşlara da geçmiş olsun.Kış şartlarında kaza bela olmadan çok şükür üzüntüsüz bir gezi olması da ayrıca sevindirici yönü oldu.Geziye katılan ve katılamayan arkadaşlara ve ailelerine selam ve sevgiler.
-
balikesir adlı üyeden alıntı
altınova/ayvalık'dan geziye eşimle beraber katıldım.geziyi tertib edenlere ve bu gezide beraber olduğumuz arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Çok seviyeli olgun ve eğlenceli geçen gece benzerlerine katılmak en samimi arzumuz.Çok zor iklim şartlerında seyahat eden motorcu arkadaşlara da geçmiş olsun.Kış şartlarında kaza bela olmadan çok şükür üzüntüsüz bir gezi olması da ayrıca sevindirici yönü oldu.Geziye katılan ve katılamayan arkadaşlara ve ailelerine selam ve sevgiler.
sızınle tanısmak bizim icin buyuk bir zevkti Ali ihsan abicim,- bizi sabahin 5 ine kadar yanliz birakmadin ve hic sikayetci olmadin insallah kisa bi zaman sonra yine gorusecegiz....
gürkay adlı üyeden alıntı
ayrıca weboy kardeşim ünlü olduk köşeyi dönmeye az kaldı
video harika olmuş sağol sercan
evet evet donceniz donceniz ama neyse soylemiyeyim burdan...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
sercan cım döktürdün yine kardeşim valla. eline sağlık. yüreğine sağlık.
-
Tüm fotoları görmedik daha ama eminim güsel bi gezi olmuştur. Daha önce katıldıklarımdan biliyorum. Umarım bir sonraki geziye bende katılırım.
-
aranızda olomadım bagzı sorunlardan dolayı umarım cok güzel olmuştur şu fotolar gelsede bi kıskansak hepinize kazasız sürüşler
-
-
Muharrem1 adlı üyeden alıntı
aranızda olomadım bagzı sorunlardan dolayı umarım cok güzel olmuştur şu fotolar gelsede bi kıskansak
hepinize kazasız sürüşler
Hadeee tatlısu Motorcuları!!! neler kaçırdığınızın farkında değilsiniz.
benim gibi genç olsaydınız kaçırmazdınız bütün bunları şaka bir tarafa gelecek defa sizleride görmek istiyoruz Muharrem. Görüşmek üzere
-
abi biz ihtiyarlamışız ya gercekten rahmi abi bi hafta önceden hazırlandım ama elde olmayan sebeblerden dolayı olmadı sizleri cok özledim inşallah en kısa zamanda görüşürüz
-
-
ben geziye gezi demem,resimleri görmeyince
-
hakkaten yaaaaa
arkadaşlar resimler videolar bir dünyaydı.nerde Allahaşkına kimseden ses soluk yok yahu. serçedandoooooo volkan çimeeeeeeen uglychiiiiiild ve diğerleriiiiii
-
sevgili dostlar,
bi dunya fotograf cekildi, evet bi cogunu da ben cektim ama DUSLEMEK OZGUR'un ve CANDYKSK' nin makinasiyla ve ozellikle en cok fotograf GURELI abinin arkadasi MERAL ablada... tum geceyi de videoya alan SERÇEDANDO FUNDA da... ve Manisali GURKAY da da olacak....
hadi ayılın artık! hala sarhos musunuz yoksa?
bakın millet inanmiyacak yoksa yagmurda gezi yaptigimiza...
-
arkadaslar babam hafıf bır trafık kazası gecırdıgı ıcın gezıyı ekmek zorunda kaldım kusura bakmayın babamın saglık durumu ıyı ama benım arabamın durumu pek hos degıl:(
Resimleri bekliyorum evet evet.
bu arada bombam var yenı mototmu? honda mı? 500cc mi? CBF mi? sıyah mı? sıfır mı? yanıyor yanıyor vallaha bomba yakındır subat gıbı gelıyor bu arada yenı uyelıgım bu eskısı yalan oldu sıfre gıttı.
saygılarımla F.T.T.
-
speedygirl şule adlı üyeden alıntı
yok abla bende baştan öle biliyordum vişne suyu die ama baya baya içkimiş tadı damagımda hala
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok be kafadan atıyorlar. Yolda yağmur yağdığı için kimse gitmedi. Foto ve video yoksa inanmıyorum.
-
ıronlıne adlı üyeden alıntı
arkadaslar babam hafıf bır trafık kazası gecırdıgı ıcın gezıyı ekmek zorunda kaldım kusura bakmayın babamın saglık durumu ıyı ama benım arabamın durumu pek hos degıl:(
Resimleri bekliyorum evet evet.
bu arada bombam var yenı mototmu? honda mı? 500cc mi? CBF mi? sıyah mı? sıfır mı? yanıyor yanıyor vallaha bomba yakındır subat gıbı gelıyor bu arada yenı uyelıgım bu eskısı yalan oldu sıfre gıttı.
saygılarımla F.T.T.
evet ferhatcım o gün kazayı duyunca bayağı bir üzülmüştük neyseki babanda birşey yokmuş geçmiş olsun tekrar. misafirperverliğin için teşekkürler. cidden çok hamaratmışsın. ellerine sağlık valla.
gelemedin geziye bir dahakine ekecek herhangi bir olay yada bahanen olmaz inşallah. ayrıca burnuma yeni motor kokusu geldiiiii. rüzgar beyle yarışırsınız artık.. onunda sana bir sürprizi olabilir????? bilmiyorum artık
araba yapılır boşver üzülme. sende bu bahaneyle gıcır motorunla daha çok gezersin hadi bakalım hayırlısı olsun al motorunuda toplantıda kutlama yapalım artık.
-
ıronlıne adlı üyeden alıntı
kardesim cok gecmis olsun, valla uzuldum, ama yeni motorunda hayirli olsun alinca seninkiyle de bi tur atarim
ne oluyor mt izmir'e nereden bu paranin kaynagi, soyleyin bize de MASALLAH MASALLAH...
MrCool adlı üyeden alıntı
Yok be kafadan atıyorlar. Yolda yağmur yağdığı için kimse gitmedi. Foto ve video yoksa inanmıyorum.
gezi de gittardandoyla tek konustugumuzda buydu zaten... simdi Selim abi olsa ne guzel foto ve videolar cekerdi diye... emin ol ki surekli konustuk seni...
-
ferhatcığım, babana çok geçmiş olsun. bişeyi olmadığına sevindim. yeni motorunda hayırlı olsun. kazasız sürüşler dileğimle.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)