Bir de bize sorun vallahi. Bugün sabaha karşı 2.30'da yattım, 4.30'da uyandım daha da uyuyamadım. Yorulduk, bittik, toplantı vardı ona gittik; sonra eve geldim tam yatacağım hop misafir Neyse işte.. Müsait yerde uyuyacak var..
Bir de bize sorun vallahi. Bugün sabaha karşı 2.30'da yattım, 4.30'da uyandım daha da uyuyamadım. Yorulduk, bittik, toplantı vardı ona gittik; sonra eve geldim tam yatacağım hop misafir Neyse işte.. Müsait yerde uyuyacak var..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Evren'cim ne alıp veremediğin var benim cıbırımla. Zorla mı soktuk canım seni çamura. Hadi diyelim ben önden daldım çamurlu yola, sen akıllı ve mantıklı bir insan olarak benim çamurda kayarak ilerlediğimi gördükten sonra ne demeye daldın arkamdan ve Scorp'u da gazladın. Bende scorp senin motoru yakar bu gidişle.
Serdar
Ankara
CRF 250L
fikir konusunda serdar da tamam diyorsa batılacak yer tayin edilmiş demektir
Gecmis olsun, kurtarabildiginize cok sevindim. . Pazar gelemedim kusura bakmayin, insallah bir sonrakine.
Bol çamurlu Hoş Bir Gezi Olmuş
cok imrendim arkadaslar haberım olsaydı kesın gelırdım
haha süper bi gezi olmuş tebrikler bu arada rayjay iyiki ayrılmış o motoru nasıl sokacaktı nasıl çıkartacaktı ya
:bounce:
r3n naptin goturebildin mi makinayi servise
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
abi saolsun ulusandan özgür geldi götürdük, nail abi uğraşcak işte ( uğraşcak dediğim balata değişcek bide bakımları yapılacak ) , pakonun da sana selamı var bu arada
vaay aleykm selam, isalla tezelden halledilir, ya ben de bahane ariyorum; yarin & obur gun & pazar yani bu aralar gidersen haberleselim, ya da mini bi ulusan ziyaret aktivitesi mi duzenlesek
ben bu aralar uğrarım çünkü motor orda ank mtden veya msnden veya özelden veya ceptelden konuya devam edelim gidelim bi ara hakkaten
actim topii hitit geyii tarafina
eklenti : 16.2.07
motorumuz servisten sapasağlam çıkmıştır
neticede çekici ücreti dahil 250 kağıtlık bir gezi olmuş oldu , 250 tl ile başka türlü eğlenceler de yapılabilir benden solemesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)