[MT Adana] 21.01.2007 Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) ve Sinap Kalesi Gezisi
Reklamlar
-
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
bu hafta benim sizlerle son gezimdi artık başka bir şehre gidiyorum burda olduğum süre
içerisinde motor sahibi oldum motor sürmeyi öğrendim birazda deneyim kazandım teşekkür
etmek istediklerim var.
Hasan bütün gezileri ayarlayıp organize ettiğin fotoğraflarımızı çektiğin bizi güdüp
gözettiğin için
Erhan kardeşim (senin yerin ayrı) özellikle son gezilerde kayboluyorum yada yetişemiyorum diye arkamdan
yanımdan ayrılmadığın için motorumla ilk fotomu ve diğer özel fotolarımıçektiğin için
M.Ali ilk gün beni sanayi girişinden alıp çmsk getirdiğin ve karmaskesi hediye ettiğin için
Ertuğrul Burcu sevecenliğiniz cana yakınlığınız ve son hafta motoruma yaptıklarınız için
ayrıca tüm grup böyle güzel bir sürüş ve gezi deneyimini yaşadığımız yaşattığınız için
hepinize teşekkürler...
ha bu arada böyle veda ettiğime bakmayın Allah bilir ama daha çok görüşeceğiz ve manevi
üye olarak hep yanınızda olacağım...
-
Sevgili Makine kardeşim sezonu kapatmadığınızın farkındayım,yeter artık anlatmayın,göstermeyin bir yerlerimiz şişecek haberiniz olsun.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
@adaminbiriyim başımızın üstünde yerin var. Her zaman gelebilirsin.
@ihtiyar Abi napalım dayanamıyoruz
@qrar Bekliyoruz Erhan'ım
-
rahatsızlığım nedeni ile katılamadım her zaman olduğu gibi güzel bir gezi emeğinize sağlık
-
@ahmetnr Geçmiş olsun. İyileş bir an önce.
Görüşmek üzere.
-
Gün gelir geçmişe döner bakarsın ; sana yardımcı olur fotoğraflar , hatıraların ve de yaşanmış onca güzel şey .... ve birden anlarsın ki çok uzaktasın o günlerden , içinde bir sızı olur dönemezsin o günlere . Bu günlerin değerini bilelim arkadaşlar . Yeni destansı bir macerada aranızda olacağım ve inleteceğiz caddeleri motorlarımızın sesleriyle....
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
-
Hocam çok güzel gezi olmuş inşallah hep böyle devam edersiniz..bende şöyle gönlüme göre bir enduro bulunca düşerim yollara;bellimi olur belki Adana'ya da geliriz..kısmetse hem can dostumu hem sizleri görebilirim..sevgiler saygılar sunuyorum hepinize
-
Ellerine Salik Guzel Gezi Olmus Bugun Bizde Kos Kos Oturduk Ya
-
Adana grubu boş durmuyor,her hafta gezi var yagmur çamur dinLemio, Mt nin incisi AdanaLı motosikLet sevdaLıLarı...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
adana [mt] maşallahınız var.allah nazardan saklasın.yine çok keyifli bilgilendirici bir gezi olmuş.adana mt ailesine teşekkürler.yine national geographic tarzı bir gezi olmuş
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
way bea ne gezi..süpersiniz
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
-
Helal olsun Yine mükemmel olmuş geziniz. Adanada 2 yıl bulunmuştuk o zaman gitmiştim Eshab-ı Kehf'e o günleri hatırladım. Paylaşım için teşekkürler.
-
ya arkadaşlar bitiyorum valla gezilerinize. okumak ve resimlere bakmak ayrı bi zevk benim için. sayenizde geziyorum ve bilgileniyorum. tekerlerinize sağlık
görüşmek umuduyle
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
Makine ERTUĞRUL Kardeşim havalar sizden yana ALLAH Size dur dememişmi geçen hafta çardaktaydık zirveye çıkamadık çünki motorsiklet tekerlerine zinçir icat etmemişler bu hafta 21 ocağa sakladık heycanımızı ama hava muhallefetine takıldık buara meteorolojiye baktım adana güneşli ah simdi adanada olmak vardı dedim .sizde boş durmamışşınız paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.HASAN ÇOLAK EFE ST 1300 PEAN EURO PEAN.. PIONER GY 200.CROSS.REYHANLIDAN SEVGİLER
-
Görüşlerini belirten tüm arkadaşlarıma teşekkürler. Size güzel fotoğraflar sunup görüp öğrendiklerimizi aktarabildiysek ne mutlu bize. Tüm motosikletçi arkadaşlarımı selamlıyorum.
@sahinbirinci Evet National Geographic gibi olması zaten bizi çok keyiflendiriyor.
@Fuut Fuat'ım kankim ne demek ya her saniye aramızda olmamanın hüznünü yaşamaktayız. Dağ da kuşlar bile adını sayıkladı nerde Fuut abimiz diye hehe
Sende gel artık Fuat olmuyor böyle.
@hasancolakefe Hasan abi merhaba. Uzun zaman oldu görüşemiyoruz. İnşallah Hatay gezimizde görüşme fırsatımız olur. Havalar biraz ısındıktan sonra 2 veya 3 günlük bir Hatay gezisi planlamaktayız. Hatay'daki müzeleri, Reyhanlıyı, antik kalıntıları gezmeyi düşünüyoruz. İnşallah o zaman görüşebiliriz. Hatay'a Adana'dan selamlar.
Görüşmek üzere.
-
Admin
Adana MT den yüne tarihi bir gezi olmuş tebrikler.
Maşallah
-
yine çok güzel bir gezi olmuş. çamlıyayladaki tarsus meslek yüksek okulumu özledim. geçen yıl hergün gide gide bıktım. ama yine de olsun okul yıllarımı özledim. hepinize sevgiler ve saygılar. hasan abi özelden msj attım ilgilenirsen sevinirim. teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler