Maalesef bu hafta aranızda olamadım , HER ZAMAN ki gibi çok güzel bir gezi olmuş, inşallah şubat gezilerinde yine birlikte oluruz..
Kendinize ii bakın
Maalesef bu hafta aranızda olamadım , HER ZAMAN ki gibi çok güzel bir gezi olmuş, inşallah şubat gezilerinde yine birlikte oluruz..
Kendinize ii bakın
Öncelikle bu son gezi ile aramızdan ayrılıp Ankaraya dönen arkadaşımız Ali'ye güle güle diyorum. Hasan ve Erhan arkadaşlarım (Sarıkoyak rampasında hareket halinde iken resimlerimizi çeken Burcu ve Memduh'a da) çektiğiniz mükemmel fotolar gezilerimizi çok daha anlamlı kılıyor. Çok güzel ve dostane bir gezi oldu. Böyle bir samimi grup ile geziye gittiğim ve günün tüm eğlencesini, macerasını (ve tabi pirzolaları) paylaştığım için geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve nice güzel gezilere birlikte katılmayı diliyorum. Selamlar.
@TT532 Tamer özlettin abi kendini. Haftaya gel bari.
@Naci63 Veyis Naci hocam bizde aramızda sizi görmekten çok mutluyuz. Sizinle güzel sohbetler ve bilgi paylaşımından çok keyf alıyorum. Diğer gezilerimizde de görüşmek ümidiyle selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
yaw oğuz senin şairlik yönünde güzelmiş
ah ah, finallerdi gripti derken motor sürmeyi unutacağım ya, şimdide tatile giriyoruz yine sarktı gezi planları.. yine çok güzel bi gezi olmuş arkadaşlar...
ali güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. veyis hocam sizede çok teşekkürler. gezilerde aramızda olmanız bana da çok keyif veriyor.
fuat hasana laf atma. dün kulaklarını çınlattık. hem hiç kızmaya da hakkın yok. antalyaya giden sensin. bu arada ne zaman geleceksin??
Cumartesi akşam yağmurluydu hava bende Gezi olmaz diye kurmadım saati..
Güneşi gören atlamış motora Güzel gezi olmuş herkese selam. Görüşmek üzere.
Arkadaşlar selam,valla ilk gezimde bu kadar macera aklımın ucundan geçmezdi,sinap kalesine çıkışımı ve inişimi ve dahası buzlu satıhtan geçişimi herhalde kolay kolay unutamayacağım.Bu arada kardeşim Ertuğrul' ve Seloya teşekkürler,cros konuusnda bana yardımcı oldular ve motorumu nasıl bu yollardan geçireceğimi gösterdiler,bu arada Ertuğrul motorumu taşıdı desem yeridir,sağol kardeşim Erti
Ayrıa gezideki tüm arkadaşlarada sonsuz teşekkürler,kendimi buldum bu gezide
Burcu yine herzamanki gibi hiperaktifti yine,ama hakkını verelim,kullanmadığı motor çıkmadığı dağ tepe yok abi...
Akşam yattığım yeri beğendim valla,otobanda hep 100-110 valla kolay değil,hava şartları malum,Erhan sağol,beni hiç yanlız bırakmadın,artçı dediğin böyle olur
Herkese sevgiler....
çiyan:bounce:
ahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta ilkleri yaşadık,
motosiklet sayısı azdı fakat yine muhteşem eğlenceliydi
ilk defa gezideki tek bayan bendim (bu arada bana salata yaptırmadığınız için teşekkürler )
teşekkür ederim abi, dediğim gibi sadece 'cesaret, kendine güven meselesi'
sonuçta görüldüğü üzere racing bile buzdan da geçebiliyor, cross da yapabiliyor
aliiiiiiiiii, motoruna artık deli kız deil deli kadın dersin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
güzel geydi valla baya eğlenceli olduu bu arada hasan abii oo resmi neden koyyduuuuuunn yaaa
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Herşey çok güzeldi haftaya görüşmek dileğiyle arkadaşlar.
Adana işte kalite önplanda muhteşem geziler eğlenceler ve daha neler neler iyiki Adana'da oturuyorum böyle eşi bulunmaz dostalarıma ne kadar teşşekür etsemde azdır.HePinizi öpüyorum.
güzel bi gezi olmuş fotolarda şahane
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Valla bizler burdan imreniyoruz...Burda soğuk ve buz gezileri imkansızlaştırıyor...Havalar ısınınca ankara mt yi seyredin siz....
Burcu merak ediyorum ...Otobüs geldi mi?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Resimleri görme konusunda sorun cekıyorsanız size mozilla firefox'u öneririm.(Gerçi reklam için hiç bir ücret almadım ama...)İnternetExplorer sayfa dakı resımleri yavas açıyor ama mozillada öyle deil.Denedim gördüm.Gerisi size kalmıs.
demek namrunada geçtiniz.eshabıkeyf e çok küçüktüm gittigimde zar zor hatırlıyorum ama en çok girişten itibaren sıralanan dilencileri vardı onları hatırlıyorum.yine varmıydı merak ettim
...SIKIYSA YAKALA...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)