Honda cbf 150 ile Karaburun-Mordoğan turu
Reklamlar
-
ustaoglu4840 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olduğu kesin anlaşılan güzel olmuş ama gezi sonunda km fotosunu koymamışsın.başta km dikkat demişsin ama sonda yok
bende inşallah haziran ayında 1 tane almayı düşünüyorum
nasıl sen memnunsun inşallah
vites aralıkları ne bu motorun
1. vites ........kaç km
2.viteste ......kaç km yapıyo ortalama
emeğin için teşekkürler güzel gezi olmuş
vallah ben motordan memnunum şu an için ama memnun olmak için bence daha erken çünkü daha çok yeni ve iyi olmasıda kaçınılmaz zamanla anlıyacaz iyiliğini ama genel bakış olarak iyi
vites aralıkları ben'im stilim 1.vites 15-20, 2.vites 40 3.vites 80 e bağırarak geliyor 4 .vites 100-105 zorlayarak 5.vites 120 rampa aşağıya elbette ama genelde 60 km den sonra 5 e atıyorum motor akıyor çünkü 5 . viteste rahatlık hissi veriyor ve gerçektende tahminlerimden az yakıyor maşallah
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Reklamlar
-
ayiptir, etmeyin biz burda karda kista donarken
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
güzel bi gezi darısı benim başıma...
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
güzel bi gezi darısı benim başıma...
teşekkürler tabi sizde gezin yaa hayat kısa
-
Egelim
Teşekkur Ederim Kardeşim Zaten Matar Honda şu Parayi Denkleştireyim Alacağim Ilk Motor Seninkinden Olacak Nasipse Eee Artik Ben Kaçtim şimdi çalişma Zamani Yoksa Motoru Nasil Alacaz Erzurumdan Herkese Selamlarimi Yolluyorum Umarim Hayat 2 Teker Uzerinde Geçer
-
burul adlı üyeden alıntı
Egelim
Teşekkur Ederim Kardeşim Zaten Matar Honda şu Parayi Denkleştireyim Alacağim Ilk Motor Seninkinden Olacak Nasipse Eee Artik Ben Kaçtim şimdi çalişma Zamani Yoksa Motoru Nasil Alacaz Erzurumdan Herkese Selamlarimi Yolluyorum Umarim Hayat 2 Teker Uzerinde Geçer
iyi yorumların için teşekkürler işallah sen'de motoruna kavuşursun
-
Bravo gençler yaa, güzel gezi olmuş. Mart ayıyla birlikte ciddi olarak ben de yollarda olacağım, ilk gezimi buradan sizler gibi anlatmak için sabırsızlanıyorum.
Bizim kırmızı cbf'de yakışmış fotoğraflara bea! Ben henüz uzun yol yapmadım ama aleti 1400km'ye getirdik 2,5 ayda. Çok memnunum!
-
sal A.
slm a. kardeş bendede honda cbf 150 var 1. viteste 35 40 km arası 2. vites 65 70 arası 3. vites 90 95 km 4. vites 110 125
5 şince viteste zorluyamadım yol yoktu kaza yaptım kardeş ALLAH kazasız belasız sürmeyi herkese nasip etsin .
-
ya ben İzmiri seviyorum ya...valla billa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
güzel gezi güzel fotolar...
-
vallahi ellerinze sağlık arkdaşlar fotolar süper
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler