en guzel eglenceleri sizin grup yapiyor bu bir gercek kulturel faliyetlerinizin devami dilegi ile..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
yine her zamanki gibi çook eğlenmişsiniz arkadaşlar
fotolar harikaa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ben bu hafta racing gurbundaydım
molada yakıt ikmali yapıyoruz
bu hafata pek gezemedim otobanda yeterince adrenalin aldığım için ara ara 300km/h gördüğümüz oldu
hasan beye sevgiler saygılar bu gezide sizinle olamasakta yalnız bırakmadık sanırım gezi güzeldi emeğinize sağlık
atakan ve ben
burcu arkadaşımız ve gurubuna selamlar biraz kulak misafiri oldum konularına motor virajda nasıl yatar diyerek ten bizim baya yattığımız kesin ama atakan arkadaşımız bu işi biliyor hatta virajın bir tanesinde uyuduğumu söylesem yeridir
zavallı deve az sonra başına geleceklerden habersiz sessiz sessiz yatıyor bu fotoğraf burcu motora atlayıp devenin yanından geçmeden önce çekilmiştir
herkese selamlar
yaaa mükemmel oldu bu gezii geziye katılan tüm arkadaşlar tşk allah gurubumuza zeval vermesinnn
arkadaslar motorlarınıza ellerınıze saglık allaha sukur oılsun kazasız sorunsuz gıdıp gelmıssınız ne mutlu sıze
harıka resımler buldum yenıden oraları gorup rahat ve temız bı nefes aldım sayenızde allah razı olsun hepınızden
tuzlu su motorcuları umarım donunce motorlarınızı tuzlu sudan arındırdınız aksı halde basınızı agrıtır gelecekte..
paylasım ıcın tesekkur ederım hepınıze
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
evet arkadaşlar gezimiz ve tepkiler her zamanki gibi harika
wodka ben muhabir olurum nede olsa eski meslek sen dert etme bi yapcaz televizyondan teklif gelecek
evet testlerimiz güzeldi bişey fark ettim ben arabada bile 100 110 heycan yaparım ama gerek hasan la beraber gerekse tamerle ki zaman zaman 140 olduk hiç heycan yapmadım çok rahattım entrasan bişey gelecek hafta son gezim olması ne fena ama tamamen ayrılmam yazın yine burda olurum 1 2 hafta o zaman katılırım yine size bu arada ankara fikri harika gelirseniz çok mutlu olurum gerçekten bide akdeniz tur var sanırım kesin sizleyim
Ya millet hakkaten videolarınız yokmu.Olmuyor ama öle resimlerle sessiz sinema oynamak.Videolarınızıda beklyoruz
tamam kardeş haftaya tam teşekkülü kameraman arkadaşım wodka ve ben size program hazırlıycaz
ooooo büyük bir eğlence olacak desene...
300 müüü. neeee. biraz kasalım mı? yoksa sen kasılıp kalcan dostum. ehehe. geziniz harika olmuş.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
harikasınız yaaa
bu pazar benim için tam bi motopazardı. paylaşmak istiyorum;
honda 1100xx ile 8-10 kez tek teker ve sonrasında 300 km hız (adem abi'nin motoru, süren o, artçı ben)
honda silverwing scooter ile 170 km hız (adem abi'nin motoru, süren ben, artçı yok)
kawasaki vn 2000 ile 180 km hız (süren yasin bey, artçı ben, mersine giderken)
adem abi ve yasin bey'e teşekkürler
sonraaaaa;
zealsun racing sürdüm (ali'nin motoru-adamınbiriyim)
zealsun cross ile kumda kayak keyfi ve adanaya dönüşte sürüş (mali'nin motoru-tequ)
honda transalp'e kısa mesafede artçı (tamer'in motoru-tt532)
ali, mali ve tamer'e de teşekkürler
ben varım diye çok eğlenceli oluyo geziler
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
olmaz böyle bir güzellik.resimler içimi açtı...
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Ben geziden daha çok Hasan ın geziyi fotoğraflamasına ve de anlatımına hayranım. Her ne kadar geziden keyif alsak ta burdaki anlatımında ondan aşağı kalır tarafı yok. İçine espri katarak fatoğraflamak oyle kolay değil. Teşekkürler Hasan . Türkiye Adana yı takip ediyor ve hayranlıkla izliyor sayende.
@gazman Amacımızda o zaten. Yani motor sürme keyfi ile beraber ülkemizin zengin tarih, doğa mekanlarını gezmek. Görmediğimiz yerleri görmek amaç. Arkadaşlarımızında oldukça keyf aldığını düşündüğüm bu etkinlikler ile hem kültürel faaliyet yapmış oluyor hemde motosiklet keyfimizi yapıyoruz. Zaten gezgin biri motosikletten başka birşey düşünmesin.
@delidumur Teşekkürler.
@enginkadan Öncelikle video işini en iyi yapan arkadaşımız Fuat'tır. Motoru cruise controla alır ve elinde kamera ile çekimler yapar. Şu an kendisi Antalya'da. Berker bakalım napıcak? Fuat'ın yerini doldurabilecekmi? tüm bu soruların cevabı diğer geziden sonra. Bizden ayrılmayın.
@tüzemen Teşekkürler abi. Sizin gezilere gelmenizden duyduğum mutluluk sayesinde oluyor bunlar. Gruptaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim tekrar.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
adana mt yi tebrik etmek lazım resimlere bakarken beni bekleyen işleri bile unutmuşum saat 8.30 u geçiyor.abi sizin yüzünüzden ızgıt yiyieceğim patrondan hadi ben kaçtım.gezilerinizin devamını bekliyoruz.birde video
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)