[Mt]Muğla Dalyan İztuzu...14.01.2007
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çiçek gibi fotolar süper gezi...oh mis...gezi dediğin budur...kendi çapında takılıcan baba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Eline sağlık Şahin resimleri çok güzel parlattın. Bir gün öncesinin yağmuruna rağmen bugünkü güzel hava görülmeye değerdi.Denize atlamamak için kendimi zor tuttum.Üzerimizde mont olduğuna bakılmasın yazdan kalma bir gündü ve bu günü harcamak gerçekten yazık olurdu(marmarisli dostlar bu söz size). Onur kardeşimizde ilk defa bizlere katıldı artık devamını bekliyoruz.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
çiçek gibi fotolar süper gezi...oh mis...gezi dediğin budur...kendi çapında takılıcan baba...
ya şimdi güzel hoşta bu gezide biz neden manzara fotoğrafı çekmedik valla sohbet öyle güzeldiki resim çekmyi bile unutmuşuz.birde gaz açınca kendimizi kaybettik.metehan abi buda geyik geizsi oldu yawww
banro adlı üyeden alıntı
Eline sağlık Şahin resimleri çok güzel parlattın. Bir gün öncesinin yağmuruna rağmen bugünkü güzel hava görülmeye değerdi.Denize atlamamak için kendimi zor tuttum.Üzerimizde mont olduğuna bakılmasın yazdan kalma bir gündü ve bu günü harcamak gerçekten yazık olurdu(marmarisli dostlar bu söz size). Onur kardeşimizde ilk defa bizlere katıldı artık devamını bekliyoruz.
valla onurcum aramıza hoşgeldin devamı gelsin artık gerçekten hava çok harikaydı.17-20 c de gittik geldik.yalnız sahil resimlerine bakınca suların ne kadar çekildiğini farkına daha yeni vardım.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
sahin valla cennetde yaşıyonuz abicim...o ne leziz manzaralar ve mangal...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
paylaşımınız için saolun hava güzel resimler güzel midelerede güzellik yapmışsınız istanbul gibi sıkışık trafiktede değilsiniz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
mete_han adlı üyeden alıntı
sahin valla cennetde yaşıyonuz abicim...o ne leziz manzaralar ve mangal...
tavıkları hazır alıvedik gariii......sona bakıvedik bizim tavıklar üşüyüverimiş.cüveyşi yakıvedi can ağabey bende kırıttırdım accek tavuğu alafın üzerinde.sıccak sıccak yidik hepsini.
eroldayı adlı üyeden alıntı
paylaşımınız için saolun hava güzel resimler güzel midelerede güzellik yapmışsınız istanbul gibi sıkışık trafiktede değilsiniz
eroldayı gerçekten çok şanslıyız emekli olun yerleşin buralar hertaraf ist bullu oldu zaten buralarda kaçan geliyor
-
supersiniz, tıkılıp kalmamıssınız... ben de bugun bayagi bi gezdim, fotolar yolda... hakkatten hava gayet iyiydi, biz t.shirtleydik
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Yine çok güzel olmuş geziniz Ben de burda finallerle boğuşuyorum umarım şu ara tatilde bir gezi olurda şu sınavın stresinden kurtulurum Paylaşım için teşekkürler Şahin...
-
-
Sağolasın Şahin kardeş fotolar şahane olmuş
Marmaris tayfası olsaydı tadından yenmezdi herhalde
Umarım bidahaki sefere olur ne de olsa bunlar uzatmalar
Bööle bi hava bidaha zor bulunur valla
-
lordskeldan adlı üyeden alıntı
Sağolasın Şahin kardeş fotolar şahane olmuş
Marmaris tayfası olsaydı tadından yenmezdi herhalde
Umarım bidahaki sefere olur ne de olsa bunlar uzatmalar
Bööle bi hava bidaha zor bulunur valla
Lord bence bu sene kış gelmeyecek ben kestim ümidimi... Hoş kış gelsin die bi hevesim yok o ayrı konu
-
rüzgar:)
yazın oralar cıvıl cıvıl olur , yaz gelsede gelsek oralara
-
-
arkadaşlar güzel gezi olmuş aranıza katılamadığıma üzüldüm(öğlene kadar çalıştım)ama şahinle telefonla konuştuktan sonra Mehmet abi aradı ve Afife abla ile pikniğe gidiyoruz takıl peşimize dedi...ve bizde pikniğimiz yaptık (mangal-sucuk partisi)fotolar Mehmet abide bu arada genç motorcular vardı tek teker yarışması yapan...umarım Mehmet abi resimleri koyabilir buraya...
-
uglychild adlı üyeden alıntı
supersiniz, tıkılıp kalmamıssınız... ben de bugun bayagi bi gezdim, fotolar yolda... hakkatten hava gayet iyiydi, biz t.shirtleydik
bizde montlkarı almamıza rağmen pek fonksiyonu olmadı.ahhh bu bodrum tayfası gelin gariiiiiii.
Beatrice adlı üyeden alıntı
Yine çok güzel olmuş geziniz
Ben de burda finallerle boğuşuyorum umarım şu ara tatilde bir gezi olurda şu sınavın stresinden kurtulurum
Paylaşım için teşekkürler Şahin...
beatrice sanada sınavlarında başarılar.umarım ara tatilde ben olurum
mes adlı üyeden alıntı
haftaya bodruma kendimize baktırmaya geleceğiz mes abi.istesende istemesende baskın yapacağız kaçma ben iki kez gelsek bakarmısın dedim abi sesin çıkmadı gelmeyiz artık
nmurataydin adlı üyeden alıntı
arkadaşlar güzel gezi olmuş aranıza katılamadığıma üzüldüm(öğlene kadar çalıştım)ama şahinle telefonla konuştuktan sonra Mehmet abi aradı ve Afife abla ile pikniğe gidiyoruz takıl peşimize dedi...ve bizde pikniğimiz yaptık (mangal-sucuk partisi)fotolar Mehmet abide bu arada genç motorcular vardı tek teker yarışması yapan...umarım Mehmet abi resimleri koyabilir buraya...
murat abi bi özlem giderelim 1 ay idare eder bizi.marmaris ailesini özledik.haberiniz olsun.bizi unutmayın oralarda.bakın herkes marmaris üyeleri diyor başka bir şey demiyor
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
beatrice sanada sınavlarında başarılar.umarım ara tatilde ben olurum
Sağolasın
-
Beatrice Özür
Sınavda başarılar
Bir yer kazanınca muğla mt olarak kutlarız
Söz tavuğu ben ısmarlicam
-
ne güzel bir gezi olmuş helal olsun
paylaşım için teşekkürler
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
lordskeldan adlı üyeden alıntı
Beatrice Özür
Sınavda başarılar
Bir yer kazanınca muğla mt olarak kutlarız
Söz tavuğu ben ısmarlicam
Walla son sınıfım işte artık bakalım atanırsak bi yerlere inşallah bi MT gezisinde hepbirlikte kutlarız hoş ben atanmak istemiyorum ama neyse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler