[MT İstanbul] 14 Ocak 2007 / TEKİRDAĞ GEZİSİ / Fotoğraflar eklendi.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
eyvaaahhh. dakka 1, gol 1...
geçmiş olsun...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
eyv
Gültekin adlı üyeden alıntı
eyvaaahhh. dakka 1, gol 1...
geçmiş olsun...
dk 1 değil 3500 aynı sorunlar öteki motordada vardı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
bugun tdaga gelen motorlar racer motorlardı ben aksamdan kalmısım bı kalktım ana saat 12 olmus bı basarsın phısardan tekırdaga geldım sonra bı cooper grubunla karsılastım sordum motosıklet.netmı hayır dedıler sıznkıler ılerıde sonra ozguru aradım ve zaten orda karsılastık gıbı olduummet abı ozgur hala yoldadır ben luleburgaza bıle ugradım ama o hala gıdememıs anlasılan))
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
-
dk 1 değil 3500 aynı sorunlar öteki motordada vardı.
önce sağ salim ulaştığın için dua etmelisin erhana?
sakin sakin getirdi seni
bu arada çektiğin resimleri de atıver görelim
-
fotorafları sabırsızlıkla bekliyorum
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
hadı ummet abı hızlandır kendını bıraz bılgısayarda yanı fotolar once gelsın dıye kabloyu ozgurden aldın :D fazerle ıst gıttı kablo artık bı 45 dk surmustur yol)
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
-
erhan ve serkan da fotoğraf çekti umarım oda atar resimleri
-
ıns ya bakmak ıcın nete gırdım ama yarın bakıcagz galıba ya footları merak edıyorum cunkı gec geldım oraya benzın alırken anca gorusebıldık bıkac kısıyle
-
gezi çok güzeldi. çok keyif aldım. herkese çok teşekkürler.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
erhan abinin resimleri süper çıkmışdır abantdan biliyorum!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
sag salim evdeyim bende...
ümmet abi nasıl buldum gene seni ama cok sanslı adamsın...
birde not: geziye katılan tek scooter olma özelliğide bende sanırım..
-
-
deer bunu yazmasaydın bırazdan senı arıcaktım :D
-
Admin
Öncelikle geziye katılan herkese teşekkürler. Çok güzel bir gezi oldu. Ocak ayında bu kadar güzel havayı kaçırmamış olduk
BeYfa adlı üyeden alıntı
erhan abinin resimleri süper çıkmışdır
abantdan biliyorum!
Beyfa malesef fotoğrafları bu sefer cep telefonu ile çektim :(
Onları yarın ekleyeceğim
edy adlı üyeden alıntı
gezi çok güzeldi. çok keyif aldım. herkese çok teşekkürler.
Geziye katıldığınız için sağolun gerçekten keyifliydi Tekirdağ köftesi ii geldi.
Bu arada Barışın motora hayran kaldım çok emek harcamış bir numarada olmuş
Ben teşekkür ederim Ümmet abi yolda kaldın biraz moralin bozuldu umarım dönüş yolunda artçım olman hoşuna gitmiştir.
ek.engin adlı üyeden alıntı
erhan ve serkan da fotoğraf çekti umarım oda atar resimleri
Engin abi seninle tanıştığıma sevindim diğer gezilerde görüşmek üzere. Fazer Kardeşliği
necdet adlı üyeden alıntı
erhanın hızına yetişemedim bi ara o yüzden koptum kusura bakmayın
Nejdet abi abartma ya
1100XXXX de seni kesmiyor sanırım
deer_152 adlı üyeden alıntı
sag salim evdeyim bende...
ümmet abi nasıl buldum gene seni ama cok sanslı adamsın...
birde not: geziye katılan tek scooter olma özelliğide bende sanırım..
Geziye geç geldiniz fazla görüşemedik bir daha ki sefere. Ümmet abiyi getirdiğin için sağol.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhancım senin yükün ağırdı o bakımdan yani
-
Geziye katılamamın nedeni...
Bir köpeğin ağzından
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Süper Moderatör
Güzel bir gezi oldu, katılan herkese teşekkürler. Gelemeyenlerde resimleri görünce çatlar artık
Benim için tek kötü şey kulaklık takmayı unutmam oldu, rüzgar uğultusundan kafam patladı.
agresus mesajını gece yazmışsın ve maalesef o saatten sonra geziye katılan kimse başlığa girmemiş. Yani bizi E5 de bekleyeceğinden haberimiz yoktu. Güzergahımız E5 di normal planda ama buluşma yerinde TEM den gitmeye karar verildi daha hızlı gidebilmek için.
Her ne kadar bilerek seni bekletmesekde, özür dilerim...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
dün katıldığım tekirdağ gezisinde ki tüm arkadaşlara gezi boyunca davranışlarından dolayı teşekkur eder. Bursaya yapılması düşünülen gezininde bir an önce düzenlenmesi dileğiyle.
geziler böyle zevkli ve keyif verici olmalı
bir kez daha düzenleyenlere teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler