yagmaz yagmaz 1 sayfada varmıs ben hala ulasmadım sanırım benım comp da bır problem var
yagmaz yagmaz 1 sayfada varmıs ben hala ulasmadım sanırım benım comp da bır problem var
belki ben ve babam pazar sizlere katılabiliriz.
belki demiştim ama babam çok gitmek istiyor büyük bir ihtimal bizde geliyoruz.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Arkadaşlar,kısmet olur da bir aksilik çıkmassa bende gelmeyi düşünüyorum.Beni de listeye ekleyebilirsiniz.
Görüşmek üzere...
artçı da alıcakmısınız
eğer artçı listesi varsa benide ekleyiniz oraya
merabalar... beni de yazın listenize... yavaş takılan gurupla gelmek isterim eğer bi aksilik çkmazsa ve tabi kabul ederseniz...
iyi yolculuklar...
işleri ayarlayabilirsem bi kaç arkadaş tekirdağ da baskın yaparız size..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Ankara tayfasindan bi misafir kabul edermisiniz yaniniza ??? (ben =)
Tabi motor ayarlamam lazim malum arabayla geldim istanbula. Ayarlayabilirsem bende gelmek isterim...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
valal canim cekti hem kofteleri ozledim hem motor gezilerini
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Arkadaşlar Artıcı alabilecek yok mu ya
ya moderator abıler orda bır kısı eksık samet_1987 var ama salih_39 yok mumkunse ısımlerımızı yanyana yazın bız ayrılmayann 2lıyız:D bız gelıyoruz o gun gorusmek ve tanısmak dılegıyle
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
olcay ortalık artçı kaynıyor. motorları kiraya mı versek?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)