pazar gunu hava nasıl olacak acaba
pazar günü gökten taş yağacakmış .. ilksayfada var git bak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
gıttım basktım sanırım yok boyle bır bılı bıde sen bak
mgk12 demekki senin ekranda görünmüyo veya senin gözde sorun var ikisinden biri kesin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sen gordugunu bır alıntı yapsan baksak belkı senın algıda problem var dır
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
mkg12 ılk sayfada mesajın yarısın kaplayan bı hava durumu harıtası var tekırdag vbe ıstanbulu gosteren ıyıce baksanda
ondan sora mılletın algısına laf solesen?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ılk sayfada bulusma krokı sı ıcın bır harıta var o ıse hava durumu ıle alakasız bır sey neyse bosverın
sayfanın tamamına bak
scroll la asagı cekıceksın bıraz mouse ın uzerındekı topla..
sora katılımcı lıstesının uzerınde goruceksın
cok basıt..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
off yaaa çok isterdim t.daga gitmek.. 2 yılım orda geçti... Çok anım var orda.. orda okumuştum bi ara... offf offfff
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yok sen ara şimdi ben alır buraya koyarsam olmaz hazıra alıştırmış olurum ..
ne demiş bi çin atasözü.
balık verme balık tutmayı öğret ..
böle bişiydi işte ilk sayfa ilk mesaj ..marş marş
ana biri koymuş zaten
mgk sana kıyak yapmışlar gene
Bir sorun olmazsa ben sizi karşılarım Çorlu yolundan Tekirdağ yoluna geçerken bi benzinlik var opetti galiba ordan takılırım ben size 'bir sorun olmazsa' sahil yolundan gitçeksiniz dimi???Saat kaç gibi Tekirdağ'ın o taraflara gelirsiniz??
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
izlenecek yolda ilk sayfada var
(mgk sen alınganlık gösterme)
sağol onu gördüm de emin olayım dedim
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)