ek.engin ne demek baba, ben kendi adıma çok sevdim seni
ek.engin ne demek baba, ben kendi adıma çok sevdim seni
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Fotoraflarıo merak ediyorum... Bir an önce yayınlayında neler kaçırmışım bi göreyim... İş yüzünden kaçırdığım kaçıncı gezi...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
fotoları gorunce gordugum grubun sız oldugunuzu anladım ama donuste gordum sızı belkı sahılde durursunuz dıye arkanızdan yola cıktım tekırdag cıkısına kadar ama bulamadım artık yaza gelırsenız burada bulusuruz ınsallah neyse
bendede var biraz resim bugün veya yarın atrız inş.
www.perkitan.com
Fazerımı biraz zorladık sanırım Ümmet abi ve ben ağır geldik
Egzoz arka çamurluğa sürtmüş ve çamurluğu eritmiş.
gruba sonradan dahil olduk ama gerçekten herşey on numaraydı güzel bir haftasonu geçirmiş olduk herkese herşey için teşekürler özellikle grubun en küçük cc'lisi olmama rağmen beni anlayışla karşıladığınız çok teşekkür ederim arada bir sizi beklemek zorunda kaldım ama napalım o kadar olacak artık erhan geçmiş olsun bu arada, fazer üretilirken ümmet abiyi hesaba katmamış olmalılar
Yolculuktan herkesin keyif alması sevindim ayrıca herkes sağ sağlım evine döndü.
Hasan o kadar büyük bir sorun değil çamurluk delinmiş sadece
Yine de hakkını verelim fazerın her zamanki keyifli bir yolculuk yapmamı sağladı.
Fazerim beniim canım benim
Bir daha ki gezide görüşmek üzere. Engin abinin dediği gibi Bursaya iskender yemeğe gidelim.
Resimleri görmeme gerek yok,başlıkta kopuyorum zatenGüzel bir gezi oldu, katılan herkese teşekkürler. Gelemeyenlerde resimleri görünce çatlar artık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Merhaba
Güzel gezi olmuş. Katılan motor tiplerini incelediğimde genelde Naked, Race kısaca spor tarzı motorlar ağırlıkta. Sanırım Enduro'cular dağlarda bayırlarda takılıyordu.
Erhan eğer amortisör o kadar kapandı ve sizde öyle sürdüyseniz sanırım tek teker gidip geldiniz
@komtan Kırmızı sana yakışıyor
Tüm arkadaşlara Adana'dan selam.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
güzel gezi olmuş... yemeklerde güzele benziyor karnım açıktı yemeğe gidiyorum... beni ararsanız tekirdağda olucam
Dorado V5
www.perkitan.com
[QUOTE=Skullhunter;549903]Fazerim beniim canım benim
QUOTE]
Gel de kıskanma
Ducatista:)
Tekrardan selamlar.Gezide tanıştığım herkese teşekkür ederim.
Engin abi yardımların için sana özellikle teşekkür ediyorum.Giderken vedalaşamadık ben çağlayan kavşağına geleceğiz zannediyordum daha Bana sinyal verip dörtlüleri yakmasan gelirdim artık karşıya kadarUzun yola alışık olmadığımızdan Meryem ile bayağı yorulduk bacak sırt ve omuz kısımlarımız hamlamış,spor oldu bir nevi
Bunlarda bizim çektiğimiz fotoğraflar.
Bursaya giderken ben oturacam Erhanın arkasına...
Bakalım öyle bir çamurluk kalıyormu ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
çok güsell...mükemmelsiniz
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)