07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Gezisi
-
Reklamlar
-
-
erhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
çok güzel bi gezi olmuş.. az kaldı arkadaşlar, yakında tekrar pazar gezilerinde olucam. çarşamba görüşürüz!
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Erhan'ım güzel çekmişsin. Ellerine sağlık.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Hocam geziniz güzel geçmiş.ah bende şu ehliyetımı bır alım hemn gelsem.Çarşamba günü klüpteyım makinecim sende gelecenmı.
-
@enginkadan Bir aksilik çıkmazsa inşallah orda olurum.
-
ooofffff yeter beee...... motorsiklet alacam artik... acaba hangi banka bana kredi verir
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]The_BEAST ;)[/SIZE][/FONT][/B]
-
@The_BEAST Abi hayırlısıyla sana da bir motor alsak ne güzel olacak. Gerçi sen uzaktasın ama gönüller bir olsun ya.
Görüşmek üzere.
-
o zamn çarşamba günü görüşürüz.
görüşmek üzere
-
bir soru: makine ve enginkadan önceden tanışıyorlar mı
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Makine adlı üyeden alıntı
Erhan'ım güzel çekmişsin. Ellerine sağlık.
teşekkür ederim hasancım.seninde ellerine sağlık. burcu arka arkaya koysanız fotoları demişti ya; bende eski gezi sayfasında yazımı yazmaya başladım. fotoları yükledim. başka bir sayfadanda senin forumda başlığı açmanı bekledim ara ara refresh yaparak. baktım açmışsın, metinin hazır olan kısmını direk senin mesajın arkasına yapıştırdım. geri kalan işim de bitince mesajı düzelterek tamamını ekledim. umarım sayfa açılmakta zorlanmaz.
bu arada burcu ne vaaarrrrrrr??
ya bu yazıyı tam yollayacam elektrik gitti bekle bekle, yarım saat sonra geldi. offf offf.
-
bu geziyede gelemedim,çalışıyordum inşallah bi dahakine dicem ama...
-
-
belki inanmıcaksınız ama helen çalışıyorum
-
[B]ama hâââLâââ[/B]
-
teşekkür ederim
-
çok güzel bir gezi olmuş tekerlerinize sağlık...adana mt ye selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
ice300 adlı üyeden alıntı
çok güzel bi gezi olmuş.. az kaldı arkadaşlar, yakında tekrar pazar gezilerinde olucam. çarşamba görüşürüz!
Sağolasın Cemil'im. En kısa zamanda görüşelim inşallah.
BUnReCU adlı üyeden alıntı
bir soru: makine ve enginkadan önceden tanışıyorlar mı
Evet tanışıyoruz. Cumartesi günü görüşmüştük. Çarşamba günü inşallah aramızda olacak.
qrar adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim hasancım.seninde ellerine sağlık. burcu arka arkaya koysanız fotoları demişti ya; bende eski gezi sayfasında yazımı yazmaya başladım. fotoları yükledim. başka bir sayfadanda senin forumda başlığı açmanı bekledim ara ara refresh yaparak. baktım açmışsın, metinin hazır olan kısmını direk senin mesajın arkasına yapıştırdım. geri kalan işim de bitince mesajı düzelterek tamamını ekledim. umarım sayfa açılmakta zorlanmaz.
Şu ana kadar pek bir sorun görmedim Erhan.
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş tekerlerinize sağlık...adana mt ye selamlar
Teşekkürler üstat. Bizden de selamlar.
-
güzel gezi yapmışsınız elinize sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler