[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Bu akşam toplantı var mı Ç.M.S.K da
Oh ne güzel, herkes birbirini kınasın, bu sayede ciddi yazışmalar olur, msn muhabbetine çevrilmez burası, hadi herkese baş baş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
@ deli dumrul
dostum, yapmayın böyle tartışmalar, yarın birgün birbirinizin yüzüne bakacaksınız.
gerçi yüzüne baktıklarım beni kınıyor ama
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=26077&page=5
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yorum yok isteyen istediğini yapar. Ben sadece gördüklerimi yazdım. ama lütfen devam edin siz yazmaya . kalp kırmaya gönül kırmaya.
toplantı olduğunu biliyorum da ortamı değiştirmek için bu mesajı yazmıştım.
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=26077&page=5
toplantı bu linkte !!!
[B]ama hâââLâââ[/B]
yaw hasan kozana gelir de neden beni aramazsınız..adem e kırıldım.avukatada fuut a da kısaca hepinize..ama iyi gezmişsiniz. bende aynı gün tekire gittim..kazasız geziler hepimize.....
@SARHOŞ Tekin abi Kozan'a gelmemiz çok ani oldu ve millet açlıktan o kadar kırılmıştı ki kimsenin gözü birşey görmedi. Açıkcası utandım bende düşünemedik abi. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle. Yolun açık olsun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Hasan abi bugun cekilen fotograflar kaydedldimi.
bugün nereye gidip fotoğraf çekildiniz ?
bende geldim klübe ama geç geldim.
geç oldu diye gelmicektim nerdeyse ama
iikide gelmişim
ArkadaşLar ellerinize saglık çok güsel bir gezi oLmuş motosikLetim olmadıgı için katılamadım,çok şukur dün yeni motosikletimi aldım.Umarım işden fırsat buldugum ilk pazar aranıza katılırım.
Şu sayfaları msn e çevirme muhabbetini bende söylemiştim ama resmi bi şekilde yazışmak da olmuo Fazla uzatmadan yazarsak sayfalar çok daha renkli bir hal alır.Lütfen kimse kimsenin lafından kırılmasın sonuçta biz bir camiayız ve birbirimize gerçekten çok baglıyız.Arkadaşlar arasında böyLe şeyLerin Lafı oLmamaLı.Arada birbirimize tölerans göstermeliyiz.
Fuatcım sana da şimdiden iyi yoLcuLukLar güzeL kardeşim...
Born To Be wild,Live to Ride...
söyleyecek hiçbir sözüm yok malzeme ortada zaten şu cbr 1100 xx beni bitiriyo erzurumda bitane bile yok umarım keyfini çıkarmişsınız herkese selamlar
qrar ve makine slm,
Telsiz getirtmeyi düşünüyorsanız amerikadan uzak durmanızı tavsiye ederim lakin oradaki frekanslarla Türkiye'de satılan cihazlar arasında frekans uyumsuzluğu vardır. Türkiye dekile 446mhz den görüşmeye olanak verirken Amerika'dakiler ise 460 üzerinde görüşmeye olanak verir ve bu cihazların frekansları sabit olduğundan değiştirilemez. Kendi içlerindeki 7 yada 10 kanaldan bahsetmiyorum.
Gönderdiğiniz linkler de bulunan kask içi mikrofon kitinde dikkatimi çeken nokta da özellikle "open face motorcycle helmet" diye geçiyor olması... Çeneli kasklarda böyle bir aparat biraz sıkıntı yapabilir diye düşünüyorum. Yamaçparaşütünde böyle bir ekipman kullanan arkadaşlarım vardı ve yamaç paraşütü kasklarının çene kısmı uzun olduğundan mikrofon sorun çıkartmıyordu. Eğer böyle bir sistemi adana da kullanan varsa biraz inceleyip ona göre sipariş vermenizi tavsiye ederim...
AzimutH
höyyyt girmeyin birbirinize yaw.
Herkes birbirinin söylediğini yanlış anlamış.Yücel abi bende farkettimki dishy arkadaşımızda yanlş anlamış
Burcu söle şu kankana yanlış anlamasın
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
@azimuth Alırsam zaten Aselsan düşünüyorum. Dediğin frekans meselesini de biliyorum. Bakalım Erhan getiricem diyor ama.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)