evet berker,hatırlama biçimin güsel
evet berker,hatırlama biçimin güsel
Güzel bir geziydi katılan tüm arkadaşlara selam.
Motosiklete daha alışamadan yola çıktım. Rodaj da tamamlanmamıştı o yüzden birkaç sorun çıktı. Daha ilk dakikada gevşeyen disk contası yüzünden biraz geriden başladık geziye.. Erhan ve Hasan sağolsun yardım için durdular. Daha sonra Ceyhan kavşağında motorun benzin musluğunu ayarlayamadığımdan motor sustu. Burada da Ali, Ertuğrul ve Mehmet yardım ettiler. Neyse hallettik ve kaleye çıktık. Sonra biraz baş ağrısı tadımı kaçırsa da Güzel bir geziydi. ve Sağ salim Adana'ya döndük.
Katılan ve bana yardıma koşan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Herkese kazasız sürüşler.
güzel geziiiiii
GÜZEL GEZİ olmus arkadaşlar
su kırmızı zonghsen 200 zs nin ön camurlugu hangi markaya ait acaba oğrenebilir miyim
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
mondial....berker
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Ya bu hafta katılmayan ne yaptılar mesela tüzemen abimiz
tüzemen 700km uzakta..ama nerde bilmiorum
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
yine muhteşem bir gezi yine adana mt..
Evet arkadaşlar bende bu sabah Adana ya döndüm. Memleketim Olan Niksar da idim bayramı orada geçirdim. Haberim vardı gezinizden ama 700 km uzakta olduğum için katılamadım. Ama takip ediyordum.Güzel bir gezi olmuş resimlerinize baktım. Daha çok tarihi yerler gezilmiş. Hasan ında anlatımı sunumu zaten mükemmel bu tartışılmaz. Diğer illerdeki arkadaşlarımızında takip ettiğini düşünerek Adana nın tarihi yerlerini paylaşımcı araştırmacı gazetecilik pardon motorculuk ruhuyla çok güzel ifade etmiş. Bundan daha iyi bir belgeleme düşünemiyorum. Eline sağlık HASAN.
Hasan ile konuşmamızda; kopukluk olduğunu söyledi özellikle dönerken.Birlik beraberlik içinde dönülmediğini söyledi ayrıntıya girmedi ama.Bu nedenle geziye katılan arkadaşların bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini ve bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Hatta gezi dönüşü fırçalanan arkadaşlar olmuş.Aynı düşünceyle bende destekliyorum.
Bu arada benimde azcıkta olsa bahsedeceğim bir konu var anlamışsınızdır. MSN olayı. Anlayan anladı herhalde :=)))
Kazasız belasız günler hepinize.
ya bu hafta bi deişiklik olsun istedim kanka
walla oğuz, diğer gezilerimizle kıyaslarsak, grup sürüşünden eser yoktu
veyis abi, haftaya mersin tarafı abicim, doğuya gitmekten baydık
sen yarıl yarıl...
fuat, kankam da sana kanka diyecektir
aman kanka, napion sen bu gencecik yaşında
kız burcu, adana mt'de 2 burcu zor olur, sana biz hüsniye burcu adını verelim
kızın açık adresini, kimlik bilgilerini de verseydin bari
o motor (kırmızı zongshen) benimmmmmmmmmmm
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
emeği geçenlerin eline sağlık yine çookkk güzel bi gezi...
@dishy Neden,kanka mı olmak zorundayız
Anlamadım kanka
Helal senden böyle bir cevap gelmesi ii oldu.
Ne oldu burcu efendi bak başkaları senin gibi düşünmüyor
Özel mesajlarınızı özele yazsanız ne güzel olacak ama :=((
Fuat
Özel mesaj mı O ne,kullanmıyorum abicim-hak ver
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)