Teşekkürler. Görüşmek üzere.mkose adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Görüşmek üzere.mkose adlı üyeden alıntı
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuu Ne işin var o motorun üzerinde
Enduro bulamadın mı
Süpersiniz yahu,çatlatıyorsunuz beni
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Her geçen gün grup gezisine biraz daha alışıyoruz . Tüm arkadaşlar kuralları eksiksiz olarak yerine getiriyorlar . Ortak bir bilinç etrafında tek bir motormuşçasına gezip dönüyoruz . Bu anlamda geziye katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım . Adanamızdaki kalelerden birini daha fettettik ; böylesine güzelliklerle süslü yapıları bize bırakan Anadolu Medeniyetlerini şükranla anıyorum .
Bravo Adana MT.Yine güzel bir gezi ve güzel aktarım. Bu gezi işini hakikaten çok iyi ve ciddi yapıyorsunuz.Sadece gezmek değil bunu iyi sunmakta önemli. Gezmiş kadar oluyoruz hatta biraz da kıskanıyoruz. İnşallah bahar gezilerinize ben de katılacağım.
Görüşlerini bizle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah çok daha iyi çalışmalar yapacağız. Allah kısmet ederde beraberde bir gezi yaparız.agokce adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere.
Fotoğrafları çeken arkadaşlara (Hasan ve Erhan) en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kaleye çık(a)madığım için yukardan görünüşleri çok merak ediyordum. Ellerinize sağlık.
Hasan sana böyle güzel geziler düzenlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
Not: Adana-Osmaniye bölgesinde toplam 25 civarında kale varmış haberin olsun. Selamlar.
Her ne kadar geziye egemenle birlikte yanlış kaleden de başlasak yine güzel bir gezi oldu.. ellerinize sağlık!
Kazasız, belasız sürüşler, kendinize iyi davranın..
Teşekkürler hocam. İnşallah o kaleleri, ören yerlerini ve mesire yerlerinin gezeceğimiz güzel geziler planlayacağız. Daha önce gezdiğimde kalenin iç kısımlarıyla ilgili çok resim çekmiştim. Forum aramasından ulaşabilirsiniz hocam.Naci63 adlı üyeden alıntı
Görüşme üzere.
Tarihi yerleri seven biri olarak ben de inşallah diyorum. Tekrar teşekkürler Hasan.
yarıldım yaburcunun gelenekselleşen "haftalık elin motoru ile foto-moto" olayı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Haftaya Antalya'dayım beni gezdirirsin artık Dishy
arkadaşlar gerçekten güsel bi gezi olmuş yinee,bu hafta katılmayı çok istedik fakat 3 gündür hastaydım ben ,diğer hafta inşallah...bUrCU
bu mesajın sonuna isim yazma olayıda yeni mi çıktı ...berker
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
ya berker beni şimdi tanımazsınız diye
çook iyiydi ama ya bende kullanacam bunu bundan sonra
kokulu apt burcu dimi
buda nasıl hatırlama biçimiyse berker.....
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)