ısallah seneye artık)
nx4 falcon kle 500(yedek parcaya guvensem durmam alırım yanı seneye alırım) klr650
bakıcaz artıkın
ısallah seneye artık)
nx4 falcon kle 500(yedek parcaya guvensem durmam alırım yanı seneye alırım) klr650
bakıcaz artıkın
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
@@@GORKEM abi>> yani sole cbr hondanın malı deılmis honda bi firmaya demıskı sen bu motoru uret ve markayı honda dıye tenıt demıs ben ole duydum ve size bise diyeeeecem ben daha 15 yasındayım benı arnıza alırsanız sevınırım saygılarımla
crazyboyone
ona fason uretmek denır
ama ole bısı yok olsa bıle honda kalıtesınden tavız vermek
ornek ıstersen toyotanın burda uretılen corollalarının odul alması gıbı bısı
15 yasındasın once bı ehlıyetını al
bıde forumda duzgun yazmaya calıs bıraz
güzel gezi olmuş tebrikler
beyler dedıgım gıbı her zaman beklerım bende de bır kac resım var ama bıraz bulanık artık ıdare edıcez ben de eklıyım barı
Süperrrr bi gezi olmuş cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum hele o torbalarla nasıl güvenli sürüş yaptınız hayretlerdeyim zira torba bu kayar yırtılır takılır bi yere Motosiklet tutkusunu çok iyi vermişsiniz elinize kolunuza sağlık. Daha uzun gezilerde birlikte sürmek ümidiyle Bu arada gitmiş kadar oldum anlatımlarınızdan
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
@crayzboyone
Alalım aramıza neden almayalım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Süper gezi olmuş... sizi hiçbir hava muhalefeti durduramaz.... Müthişsiniz...
Bir dahakine bende aranızdayım... Şu iş güç yokmu insanın elini kolunu bağlıyorr... Öğrenci olmak vardı..
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Aaah ah bi üniye kapak atsak... Bidahakine bekliyorz bak... Pazar da buluşma var ona göre
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
uniden bı cıksakta su an gorkemın gonderdıgı sayfada baktıgım canavarı alabılsem
selam arkadaşlar tam bir motosiklet hastasıyım ne yazık ki motosikletim yok gezi yazılarınıza hayranım erzurumdan muhammet
gorkem pazar nereye gıdıyosunuz
hoşgeldin muhammet
Erman Istanbul Mt buluşması var Pazar günü
arkadaşlar sizi tebrik ediyorum motorcu ruhu bu canın nereye gitmek istiyosa ora gitcn hava iymiş kötüymüş fark etmez bunu başarmışsınız yaratıcılıga gelince ise süper hatta tam süper olmuş
bu arad nerde buluşuyonuz arkadaşlar
sonuna kadar okuduktan sonra bana da "tebrikler müthiş eglenmişsiniz" demek kalıyor
fotolar ve anlatımda süper. eline sağlık
teşekkürler diverrider =)
masimo , duyurular bölümünde buluşma topic'i var...
supersınız ıyıbır havada cıkarsanız bende katılmak ısterım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)