tebrıkler walla cok guzel fotolar
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
sirkeciden gecerken üst gecitteydim aklıma geldi dakar buluşması ama telefon kapalı oldugu için istanbul mtye haber vermedim umarım görmüşlerdir....
fotolar için teşekkürler
Paylaşım için saol çok güzel görüntüler
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
ekibimize başarılar diliyorum. ne yazıkki geçişi kaçırdık :(
COK HARIKA YA GURUR verici bir olay... İnşallah istedikleri yere varabilirler.. Selamlar herkese bolu mt adına
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
saat 23 gibiydi evde ailece tv izliyorduk baktım DAKAR fln, 2 abim gidiyor, uğurlama fln.. dedim baba bak kesin bunu bizim siteye yayınlayacaklar görürsün.. ertesi gün girdiğimde sitedeydi.. meğerse haberi yayınlanmadan fotolar koyulmuş.. MT sizleri seviyorum.. Herkese başarılar..
Yolcu abilerime de başarılar.. inşAllah başarılı olup dönerler..
Tüm kalbimizle başarılı olmalarını diliyoruz. kazasız belasız sağlıcakla geri dönmeleri dileğiyle.
Muhteşem bir ugurlama olmuş artık derece yakışır böyle bir ugurlamaya
başarılar dilerim
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
paylaşımın için saol
dakara giden arkadaşlara bol şanslar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
aslında ben biliyordum bu adamların gidecegini ama unutmuştum beşiktaştan geçerken baktım gurup toplanmış ortada bi motor hehh dedim bu adamlar heralde dakar sonra gittim yanlarına her ikisine selam verdim ben geldigimde gidiyorlardı daha çok foto çakicaktim ama olmadı bende yolda çekmeye devam ettim.
yolları daima açık olsun..
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)