enduro-adana çakıt vadisi geçişi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper bir geziydi.
Benim yüzünden Adana'dan çok geç ayrıldık.Üst üste aksilikler yaşadım.Başar abi'ye, Fakir abi'ye, Fatih abi'ye ve geziyi düzenleyen, ben dahil herkesi şevke getiren Onur abi'ye teşekkürler.
Bundan sonra bir süreliğine gezilerde yokum ama dönüşüm muhteşem olacak.
-
Güzel gezi olmuş. Bir an önce enduroyu kapmam gerektiğini hatırlattı bana
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
başkada bişey demiyorum
-
resimlere bakarken çok heyecanlandık.BRAVO diyoruz başka bişey demiyoruz.Müthiş güzel bir gezi olmuş.Çok teşekkürler
-
Iımm bu kadar enduro gözlerim kamaştı,tebrikler..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Süper Moderatör (BBRR)
motorun ruhu budur bence iş motordan başka ulaşım aracını kullanamayacağın şartlarda sürüş yapmak ..yoksa soğuğa ne gerek var atla arabaya git. aç klimanı..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
işte budur abicim...yorum bile yapılamaz süperrrrrr.....
-
Merhaba
Maşallah gene iyi gezmişsiniz Fakir. Mesut abi de almış KTM bize haber vermiyor kırıldım. Volkan senle özel ilgilenecem
Bu güzergahı cross motor aldığımda bende geçicem inşallah. Paylaşım için teşekkürler.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
26 Aralık 2006, 17:19
MUHTEŞEM MANZARALAR BUMUDUR DERLERYA BUDUR İŞTE MOTOSİKLETİN ARAÇTAN ZİYADE FELSEFESİNİN OLDUĞUNU İSPATLAYAN KISKANDIRACAK SEVİYEDE GÜZEL BİR GEZİ HEPİNİZİ TEBRİK EDER KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM
-
26 Aralık 2006, 17:24
güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler, KTM için hayırlı olsun
Makine adlı üyeden alıntı
Volkan senle özel ilgilenecem
ben de ben de
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
26 Aralık 2006, 17:59
Hep nasıl olduğunu merak ettiğim yoldan gitmişsiniz. Keşke belemedik civarını da çekebilseydiniz. Süper bir gezi olmuş. Ellerinize sağlık. Bol enduro/cross'lu günler ve manzaralar dilerim.
-
26 Aralık 2006, 18:10
adanada böyle bir parkur varmış demekki ellerinize sağlık
-
26 Aralık 2006, 18:24
walla bravo mesut bey demin aradim ne yaptin ktm'i deneyebildinmi dedim .... Bana ufak bi deneme yapabildim dedi.. Bu ne mutevazilik kardesim ....
Dunya ne ufak dimi dun belgrat ormanlarinda bugun adana'nin daglarinda.
Sevgiler
bberksan (Ex ktm owner)
-
26 Aralık 2006, 21:22
yeni bi croscu olarak çook begendim gerçekten..gezi süper olmuş..
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
26 Aralık 2006, 21:30
Çok güzel aderenalin dolu bir gezı olmus. Volkan dostum hayırlı olsun, sonunda nx4 une kavusmussun.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
26 Aralık 2006, 22:15
harika yerler arkadaşlar bu yaz oraya gelip birkaaç gün kalıp oraları gezmek farz oldu özellikle vadiyi oraya nasıl gidilir adananın neresinde kalıyor acaba.
-
26 Aralık 2006, 22:33
İşte Enduro özgürlüğü
-
26 Aralık 2006, 22:39
harıka arkadaslar tebrıkler paylasım ıcın saolunnn
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
26 Aralık 2006, 22:49
motorlar çok güzel ve parkur müthiş ben kendimi orda hayal dahi edemiyorum peki amatörce olucak ama sormadan edemiycem yoldaki çakıl taşları birbirinize fırlamadı mı? Biraz motoru o yolda kullanırken neler yaşadınız bunlardan da bahsedebilir misisniz?
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler