4.[MT]Muğla 17.12.2006 Akyaka Gökova
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Şahin fotoğraflar güzel çıkmış. Mangalı görünce yeniden acıktım.
-
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
2004 yaz'ının 4 mükemmel günü bu koyda bir arkadaşımızın pansiyonunda geçmişti inanılmaz güzel ve gidilesi bir yer özellikle koy'a akan çay'a girilmesi tavsiye olunur buzul etkisi yaratıyor.... Çok güzel bir gezi olmuş tekrar ziyaret edilmesi gerektiğini hatırlattığın için teşekkür ederim..
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
gününüzün güzel geçmesine sevindik.O harika mangalı kaçırdık diye çok üzüldükancak bunu ilerde telafi edeceğimize inanıyorum.Çok soguk bir yolculuk yaşadık inşallah yarın hasta kalkmayız.Bodrum'dan herkese sevgiler yolluyoruz
-
arkadaşlar gerçekten güzel bir gündü..katılımcı arkadaşlara çok teşekkürler..haftaya şimdiden program yapmaya başlasak diyorum
-
geziniz ve gününüz güzel geçmiş resimler yine konuşuyor
paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
mes adlı üyeden alıntı
gününüzün güzel geçmesine sevindik.O harika mangalı kaçırdık diye çok üzüldükancak bunu ilerde telafi edeceğimize inanıyorum.Çok soguk bir yolculuk yaşadık inşallah yarın hasta kalkmayız.Bodrum'dan herkese sevgiler yolluyoruz
mes can sağlığı olsun.bizde sabah ,oldukça zorlandık.lordskeldan iile üç molada vardık.sizi çok iyi anlayan biri varsa bugün onlardan biri bizdik emin ol.o yüzden fazla ısrar etmedik gerçi bizim kisi tam koruma çıkmadığımızdan oldu.kotun altına birşeyler giymeyince kötü oldu.buda akıl karı haznemize yazıldı.
-
Yine çok şahane bir günü kaçırmışız... Neyse umarım bir dahaki sefere bizde katılırız. Fotoğraflar için teşekkürler...
-
17 Aralık 2006, 23:53
Biz hanımla çok üşümedik. Sağlam bir bot+dizlik+kışlık motosiklet montu+balaklava+kask= konforlu ve sıcak seyehat. Gerçi hazırlanması uzun sürüyor, hareket imkanınıda çok sınırlıyor ama olsun. 90 dan aşağı hiç düşmedik ve mola vermeden 70 küsür km yol yaptık, soğuk çok rahatsız etmedi.
-
18 Aralık 2006, 00:00
Forumdan Uzaklaştırıldı
paylaşım için teşekkürler, ankaraya da deniz gelsin istiyoruz
-
18 Aralık 2006, 00:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
18 Aralık 2006, 05:25
Çok güzel gezi olmuş..... Biz İstanbuldan bakıyoruz sadece ....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
18 Aralık 2006, 12:28
Süper Moderatör (BBRR)
-
18 Aralık 2006, 12:50
Üşüdük ama olsun gerçekten güzel bir gündü
Fotolar çok güzel olmuş
Katılan herkese teşekkürler
Katılamayanlarla da görüşmek ve tanışmak üzere
Bu arada beni mt listesine eklemeyi unutmayın
-
18 Aralık 2006, 14:04
-
19 Aralık 2006, 14:19
tek resim kalmıştı elimde.hep birlikte mehmet amcanın anlattığı fıkraları dinliyoruz.her buluşmada selamlaştıktan sonra kime çatacak bugün acaba diye bekliyoruz. Mehmet amca huysuz virjin halt yemiş senin yanında.bu arada mehmet amcanın konservatuar mezunu olduğunu bilmiyordum.lordskeldan bas gitar ve klasik gitar,murat abi ud,barış abi korocu,ben gitarcı ve klavyeci....ama konu motorlar olunca herkes müziği unutuyor.
bu arada yeni hafta planlarımızı şimdiden yapalım.cumartesi pazar hava açık yaklaşık 4 adet hava tahmin sitesine göz attım.bir çoğu cumartesi ve pazarda mutabık.
hadi site sakinleri hiç yorum yok bizim buluşmalar hakkında.kendi kendime soruyorum acaba ii gezemedikte ondanmı yorum yapmıyorlar diye.
Muğla'da sular 30 metre çekildi
20 Aralık 2006 Çarşamba 07:12
Köyceğiz Gölü tarafında da su seviyesi yaklaşık bir metre indi. Muğla Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niyazi Özdemir, çekilmenin şaşırtıcı olduğunu, çok iyi incelenmesi gerektiğini söyledi.
Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme alanındaki İztuzu'nda geçen pazar yürüyüş yapan, ılık havadan yararlanıp denize girmek isteyenler, sahilde teknelerin kuma oturduğunu görünce tedirgin oldu.
Göcek Liman Başkanlığı yetkilileri, son 10 gündür gözle görülür bir çekilme olduğunu belirterek, "Bu çekilme günden güne artıyor. Bu durum ilk kez oluyor. Benzer olay Göcek'te de yaşanıyor. Nedenini bilemiyoruz" dedi.
Dalyan Tekne Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin de, "Kanala tekne giriş çıkışı mümkün değil. Kış turizmi darbe aldı. Ayrıca yazın turist taşıyıp kışın balık avlayanlar, kanalın dışına çıkamadığı için zor durumda kaldı" diye konuştu.
bu hafta bi dalyan yapsak nasıl olur....hem olayı yerinde görmüş oluruz...merak ettim şimdi.
-
20 Aralık 2006, 21:54
Selam arkadaşlar bu haftasonu varmı yeni plan
-
20 Aralık 2006, 22:01
Beatrice adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar bu haftasonu varmı yeni plan
Tam belli değil ama :
http://www.motosiklet.net/forum/show...=10103&page=11
-
21 Aralık 2006, 15:29
muğla mt de yazdık ancak buluşma saatlerinide ayarladıktan sonra duyurularada veririz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler