bende gitmek istiyorum:(Çok kıskandımmm :(:(:( tebrik ederim valla verdiğin bilgiler çinde çok teşekkürler
Bu arada neler aldın seval?? giyim kuşam falan.. ayrıca fiyatlrdan da aklında kaldığı kadarıyla bahsedebilir misin?
bende gitmek istiyorum:(Çok kıskandımmm :(:(:( tebrik ederim valla verdiğin bilgiler çinde çok teşekkürler
Bu arada neler aldın seval?? giyim kuşam falan.. ayrıca fiyatlrdan da aklında kaldığı kadarıyla bahsedebilir misin?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Şu an bahsedemez bana yeni yıl hediyesi bakıyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ne o pembe transalp mi bulmuş yoksa :D
ne pembe TRANSALP MI
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
tabbi bahsedeyim usturuplu fiyatı olan iyi bir şeyler almak için çok dolaştım çooookk ama buldum en sonunda tabii ben renkli bişiler istiyordum yine siyah olmak zorunda kaldı. SPYKE marka yaz+kış giyebileceğim ceket + baharda şık bi kıyafetin üstüne giyilcek şık bin ceketi var indirimli olarak 200 euro, sipidi marka pantolon yaz+kış 100euro, dainese çizme 120 euro aldığım ilk gün evde bayramlık çocuklar gibi dolaştım halen daha büyük bi zevkle giyiyorum ve bu kıyafetler sayesin kışın da motora binmenin tadını çıkarıyorum hatta kışın motora binmek çok daha zevklie derim Darısı başınıza arkadaşlar. Bu arada ben bunları aldıktan sonra bunları aynı fiyata taksitle alırdın diyenler oldu ama ben özellikle araştırmıyorum moralim bozulmasın diye ama sanmıyorum
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Çok sevindim ya ne güzel boşver sen iyi yapmışın almakla kimseyi dinlemebayanları kışında görmek lazım yollardaBen kullanıyorum hala motosiklet ve kullanacağımda beni tek engelleyecek olan kar olacak sanırım..Ama nasıl kullanıyorum bir bilsen içime kalın kazaklar giyip üstüne normal montumu giyip onun üstünede motosiklet montumu giyiyorum..Pantolonun içinede tayt ama o halde bile pantolon soğuk alıyor ona bir çare bulmam laızm Marta kadar parear biriktirirsem inşallah fuardan bir pantolon alırım
Her zaman istikrarlıyımdır zatiii
penbelerin insanı MD üyesi alestaverdiya var
motorundan tutunda kaskına kadar heyşeyi pembe
(böylece bu topic hooppp yukarı)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)