17.12.2006 [Adana MT] Simit Şelalesi - Eyner - Akören Örenyeri Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ellerine sağlık Herkes evine gitmedi hehe Salep içmeye gittik sen evde bunları hazırlarken biz yudumluyorduk dostum erken kaçmasaydın ii olurdu.
-
Havalar güzel nasıl olsa.Gezin bakalım.
Fotoğraflar güzeldi.Paylaşım için teşekkürler.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
gördüğümüz kaza ne kadar canımızı sıksa da güzel bir gündü. gelen herkese teşekkürler. gelecek haftanın planını yapmaya başlayın
[FONT="Fixedsys"]BORN TO BE WILD![/FONT]
-
çok güzel bir gezi olmuş... katılamadığım için üzüldüm bak şimdi.. bide sabah beklettiysem sizi kusura bakmayın kahrolası bir uykum var işte
Ama bir şey dikkatimi çekti Hasan abi: Fuut sana kaç para verdi her karede çıkmak için? Fuut-Fuut-Fuut her karede var yahu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Güzel yerler, güzel bir gezi, işte birlikteliğin verdiği şevk ve gurur. Paylaşım için teşekkürler. Hatay/Reyhanlı'dan selamlar
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
Mayısta motorumla (sarı kız) Adanaya geliyorum. O tarihlerdeki geizlerinize katılacağım. Bu kadar da kıskandırılmazki.
-
@burcu aramızda para toplayalım, sana msj atanların üyeliğini burdan sildirip siberalem e gold üye yapalım heheheh
[FONT="Fixedsys"]BORN TO BE WILD![/FONT]
-
17 Aralık 2006, 21:14
walla emre doğru söylüyorsun, yonja veya siberaleme gitsinler yaaa
gelemeyen arkadaşlara gıcık verim = süperrrrrrrrrr bi geziydi, haftaya yine aynı yere gidelim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
17 Aralık 2006, 21:17
Tatsız bir kazayla karşılaşmanız hariç, anladığım kadarıyla keyifli bir gezi olmuş.Nice nice kazasız, belasız gezmelere!
-
17 Aralık 2006, 21:35
Uzuuunca bir aradan sonra tekrar geziye katılmak çok güzeldi. Yeni, daha doğrusu bana göre yeni arkadaşların hepsi birbirinden mükemmel insanlar. Tanıştığımıza çook memnun oldum
-
17 Aralık 2006, 21:42
way bea ne güzel bi gezi olmuşş.....
allah katılamayanlar gelecek gezilere katılmak napis etsin...
Allah herkeze cros nasip etsin
Allah herkezi motorcu etsinnnnnnnnnnnn
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
17 Aralık 2006, 21:45
Tequ adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş... katılamadığım için üzüldüm bak şimdi.. bide sabah beklettiysem sizi kusura bakmayın kahrolası bir uykum var işte
Ama bir şey dikkatimi çekti Hasan abi: Fuut sana kaç para verdi her karede çıkmak için? Fuut-Fuut-Fuut her karede var yahu
Ne parası dostum karizma var karizmaaaa hehe çekemiyorsanız bilelim
-
17 Aralık 2006, 21:55
adamın hertarafından karizma akıyo olm...sanane
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
-
17 Aralık 2006, 22:22
Geziniz güzel olmuş. O geçemeyen kaza mahallini 3 kişiden biriydim. ayakları kırılmış yaralılara bizzat yardım ettiğim için ilk yardım tecrübemin de etkisiyle. zaten birde 2 kişinin cesetlerini görünce moralmen sıfır oldum.Zaten eve gelir gelmez de iskenderun gezisi topici ne de yazdım. O moralle geziden zevk alamayacağımı düşündüğüm için geri dönmek zorunda kaldım.Arkadaşların neşesini bozmamak için.
Ama güzel gezi olmuş darısı diğer gezilerinize diyorum.
Yine duydum ki evlerine gitmemişler dönüşte sahlep içmeye gitmişler. Allah muhabbetinizi artırsın ne diyim.
-
17 Aralık 2006, 22:33
ilk olarak geziniz iyi olmuş ...inşallah ileride sizlere takılırım.
Fuat abi elindeki motoru gördüm harbı bi heyacan bastı bana.sanırım çift silindir olsa gerek(tam olarak göremedim)sizden bir ricada buluncam.diger özelliklerini de sölermisnz.Mesela ne zman aldınız..-kaç model vs.
şimdiden teşekkür ederim
-
17 Aralık 2006, 22:44
Çok güsel bi gezi oLmus,ellerinize ayaklarınıza saglık.Yanlız 2-3 laf edeceğim.
1.Son anda gezi programını degiştiren arkadaslara cok tesekkurler
2.Ehliyetsiz gezilere katılan arkadaslara cok tesekkurler
3.İstedigi uzunlukta bir yola gitmek için Dünya kadar emek verip motosiklet alan insanları hice sayarak benim motosikletim bu yola gitmez diyip istikameti daha once 3 kere gidilmiş bir yola çeviren arkadaşlara çok teşekkürler
Born To Be wild,Live to Ride...
-
17 Aralık 2006, 22:52
Adana İl Temsilcisi
her ne kadar A2 ehliyetim olmadığı için aranıza katılamasamda,her pazar gönlüm sizlerle.Yaptığınız geziler,paylaştığınız dostluk gerçekten takdire değer.Bu arada ben de bugün 4 aylık ARORA 150'mi verdim.Yerine yepyeni bir DORADO/CORVUS aldım.(BUGÜN A2'İM OLSA BİLE SİZİNLE OLAMAZDIM ÇÜNKÜ BU DEFADA PLAKAM YOK.)Ayrıca özellikle HASAN beyin liderliğini,organizasyonlardaki gayretini ve resimlerini biz gidemeyenlerden esirgemeyişini gıpta ile izliyorum.Hepinize sevgilerimle.
-
17 Aralık 2006, 23:06
birliktelik çok güzel bunuda gezilerinizde görüyorum paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler