güzel bi pazar günü geçirmişsiniz arkadaşlar
daha nice gezilerde yüzünüzde gülücüklerin eksik olmaması dileğiyle
güzel bi pazar günü geçirmişsiniz arkadaşlar
daha nice gezilerde yüzünüzde gülücüklerin eksik olmaması dileğiyle
[COLOR="Red"] sakin bir hayat yaşayıp altmışımda ölmektense her günü dolu dolu yaşayıp otuzumda ölmeyi yeğlerim [/COLOR]
bende güzel bi pazar geçirdim yaff. Uzun bi aradn sonra ilk defa öglen kalktım motoGP videolarını izledim
eski gezilerime baktım
akşam geziden gelecekleri pencere önünde bekledim acaba bizim ordan geçerler mi die amageçmediler
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
yahu hani yarın fotolar koyulacaktı. bende sakin sakin gezi sonrası temizliği yapıyorum. banyo, kıyafet vs..... bari bende fotoları hazırlayayim. hasan ören yerini bana şutlamış üzerimde kalmasın ama
az sonnraaaaa........
hasan ne bu yaa siz hiç durmazmısınız her hafta sonu her hafta sonu olmuyo ama nerden buluyorsunuz böyle güzel yerleri imreniyoruz yaw resitaliniz için sağolun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Adana Adana... Yaza enerji depolayın da Adana-Ankara buluşması yapalım Nevşehir'de
Buluşma kodu 0106
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Amma muhalefet çıktı bu Adana Orta yer kardeşim işte Nevşehir
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yok o zaman buşuşmuyoz biz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
aslında ankara adana mt buluşması çookii olur bence..emde önümüzde bayrm tatili warken....bi kamp organizayonu olabilir :p
Saol tequ 1 yazı ile bi insan tanıdım teşekkürler.
Motosiklet bir yaşam biçimidir ehliyetsiz gezmek degil.Gerçi arada ki ince cizgiyi ayırd etmek herkese nasip olmaz.
Born To Be wild,Live to Ride...
adanalı abi sorması ayıpdır (o zaman sorma diceksin ama bağışla) motorunu kaça sattın öğrenebilirmiyim???
Herzamanki gibi güzel bir gezi olmuş,aranıza gecikmelide olsa bende Ocak sonu gibi katılayor olacağım(ehliyetialınca),yanlız bu ehliyet sorunu bu kadar güzel
yerleri planlayan insanlar için problem olmamalı diye düşünüyorum,bu gruba yakışan A2 ehliyetleri en kısa sürede tamamlamak herhalde,böylece ehiyet kontrolü korkusu ile daha farklı yerlere gidememek gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
Adana MT grubuna bir Adanalı olarak şöyle bir önerim var:
ÖNERİ:Bu konuda herhafta organiayonu yapan Hasan kardeşim(yaşım büyük olduğu için ve ortak tutkumuz motor olduğu için kardeşim dedim) ehliyet olayına el atsın,ve kısa zamanda herkesin ehliyet sahibi olması için ön ayak olsun.Böylece tüm MT il gruplarına örnek olup ciddi bir hareket başlatabiliriz.
Klubümüzde destek verirse neden olmasın,haydi ehliyet almaya,temiz ve korkusuz gezilere.......
Herkese sevgiler..
çiyan:bounce:
[QUOTE=çiyan;524867]Herzamanki gibi güzel bir gezi olmuş,aranıza gecikmelide olsa bende Ocak sonu gibi katılayor olacağım(ehliyetialınca),yanlız bu ehliyet sorunu bu kadar güzel
yerleri planlayan insanlar için problem olmamalı diye düşünüyorum,bu gruba yakışan A2 ehliyetleri en kısa sürede tamamlamak herhalde,böylece ehiyet kontrolü korkusu ile daha farklı yerlere gidememek gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.
bizim tayfada pek korkn yok ya
selam millet
yazılarımı döktürürdüm ama nedense hiç havamda değilim. kusuruma bakmayın. işte fotolar:
kadim dostum Mehmet'e bu gezide artçım olarak bana eşlik ettiği için teşekkürler
ve yine motorum...
ertinin poz vermediği gezi başlığı, başlıktan sayılmaz ama dimiiii
keşke yaz olsaydı...
Akören den kareler: sadece hasan, mehmet ve ben buraları kokladık.
kilise kalıntıları
100-150 metre ötede diğer bir tarihi kalıntı:
simit şelalesi fotoğrafları:
ve dönüş başlangıcı:
katılan herkese içten teşekkürler. Erhan DÜNDAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)