3. [MT-Muğla] Mangalımı yakarım keyfime bakarım gezisi
Reklamlar
-
12 Aralık 2006, 00:59
eheheheh bu arada açıklama gereği duyuyorum kirpi48 le liseden arkadaşız.abi ne gezmesi ya..haftada brgün tatil 6 gün mesai.dışı seni içi beni yakar.sen ünv nin tadını çıkar bittimi çok aranıyor.babamı biliyosun askerlik felan dinnemez bedava iş gücü diye abandı iyice.ama çıkacağım tatile şöyle 1 15 gün daha çalışayım hele
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Reklamlar
-
12 Aralık 2006, 01:31
yav barıs baı guzel paylasım olmus, ellerıne saglık. bu arada senın karayılana bayılıyorum ben, bende mı sıyahından alsam ne?neyse nasıp. bu arada muglaya gelmeyı cok ıstedım ( ya dalaman hava lımanına ya da mılas lımanına gelecktım) tayınım antalyaya cıktı, artık oradakı etkınlıklere katılacam ınsallah, ama arada kacıp sızın oralarada gelırım.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
-
12 Aralık 2006, 01:42
Süper valla.Teyzemde harika ya ben daha annemi bindiremedim motoruma
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
12 Aralık 2006, 17:57
-
12 Aralık 2006, 18:05
Süper Moderatör (BBRR)
bu sefer gülen güneş var ..zaten 3 haftadır meteoroloji her ne kadar bulutlu gösterdiysede bulut mulut yoktu..bu hafta sonu nerdeyiz..
yuvarlakçaymı dedi biri
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
12 Aralık 2006, 18:24
yuvarlak çay olur hatta oradan yukarıya devam edip çayın gözünede yol alabiliriz.yolun üzerinde barajda var.oradan denizliyede geçebilriz.yada dağları aşıp fethiye merkezde olabilir.yani abi siz hele bir gelin.planı muğla mt de yaparız.gerçi yollar asfalt olsada barış abi önden söyliyeyim cross ruhun kabarabilir.
-
12 Aralık 2006, 18:30
Mukemmel olmuş, manzara, muhabbet.. Allah bozmasın!. =)
O değil benim de uzun yanıyor ama kısa? Yok.. Çekimser..
-
12 Aralık 2006, 18:54
mangallar, fasıllar, fıkralar... afiyet şeker olsun.
güzel bir gün geçirmişsiniz...
paylaşım için teşekkürler.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
13 Aralık 2006, 10:02
arkadaşlar bol katılım bekliyoruz diyoruz ama muğla mt olarak şöyle dolu dolu bir buluşma yapamadık.inşallah bu hafta kadroyu tam toplarız.bu hafta rakımı yükseltelim ve denizden yukarı çıkalım dedik.hadi bakalım
-
13 Aralık 2006, 16:16
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
13 Aralık 2006, 22:09
güzel yerler saolun paylaştıgınız için...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
13 Aralık 2006, 22:44
Yine bitirmişsiniz olayı... Nasıl bir yerdir orası yaaaa güneşe bak....
Süper olmuşş.... canım çekti beaaa
BEnide kurtarın şu İStanbuldaaaaaaaaannnnnnnnnnn
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
13 Aralık 2006, 22:48
abi nedenirki söylencek söz bulamıyorum fotograflar her şeyi anlatıyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
13 Aralık 2006, 22:59
selam.Bu pazar hava yağışlı olmazsa Bodrum'u temsilen ben de katılmak istiyorum.Muğla Mt'yi çoğaltalım biraz.Görüşmek üzere
-
13 Aralık 2006, 23:18
mes kulaklarını çok çınlattık .barış abi diyorki dl 650si olan gelmesinde kim gelsin diyor sizde gelin bu hafta sonu daha fazla motor olacak.bekliyoruz
-
15 Aralık 2006, 01:59
çok güzel bi gezi doyasıya eğlenilmiş. bu mevsimde öyle güzel hava bulunurda durulurmu!!!
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
15 Aralık 2006, 15:03
buluşmamızı pazara bıraktık.bu hafta şöyle bol sohbetli bol motorlu bir buluşma yapacağız artık.ya 8 e yükseltelim nüfusu artık
-
15 Aralık 2006, 16:31
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
16 Aralık 2006, 12:53
aman ümmet abi bizde rakım ancak bu kadar yükseliyor.3 haftadır deniz oldu her yanımız.gerçi yine gidi p baraj göreceğiz ama olsun
-
30 Aralık 2008, 11:54
Süper gercekten bende mi oralala yerlessem bu kacinci turunuz kiskaniyorum,
helal olsun sizlere bakin keyfinize.Ha benim burda samimi arkadasimda mugla dalyandan .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler