yerinde olsam bende izlemek isterim yuunuz.Her 2 kareden birisinde varsın zaten
yerinde olsam bende izlemek isterim yuunuz.Her 2 kareden birisinde varsın zaten
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Cemil en son ki atlayışta bileğini sakatlamış eve dönünce farketmiş buqün yarın verir foruma
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Evet Cemil'de incinmeler söz konusu. Çok yıprattı kendini
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Arkadaşlar sapsağlamım, dün akşam eve gelince sağ bileğim bi tuhaf oldu şuan süper. Vidyoları atamıyorum çünkü dvd okuyucum bozulmuş, sağlam dvd si olan arkadaşlar özelden görüşelim yarına halledelim. forum enduro görsün
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Allah muhabbetiniz arttırsın ;) walla ne güzel gezmişsiniz bide baya da kalabalıkmış bende motorumu alayım hayırlısıyla gzecem böyle
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
grar bey msnm erti_17@hotmail. com
arkadaşlar lütfen.....
grar değil qrar
GRAR DEĞİL QRAR daha nasıl yazsam acep.....
hem berker, ertinin günahını aldın. çocuk rahatsız. bana sağlıkla ilgili bişeyler sordu.
boşwersene abi o hep rahatsız
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
züpper geziydi katılan herkese teşekkürlerrrrr...
bende aradan kendi savunmamı yapayım beto_977'ye : sadece ilk hafta benim motor sorun çıkardı, benzin bitmesi göstergelerimin çalışmamasından dolayı, lastiğimin patlamasına gelince dağ bayır gezdik bişecikler olmadı, dönüş yolunda asfalt yola küçük bi çukurda gümledim
scootorance abicim bu affetmez
cemil hadi abi yetiştir şu vidyoları, patlat adanamt'yi
Katılamayanlarada teşekkür yokmu yaww motorumuz bozuk işte ne yapiim Arkadaşlar bende geliyorum haftaya motorun tamiri bitti ve süper oldu. Savulun yollar geliyorum
Erti ben ekledim senin msn yi beni ekle dostum. yfsungur@yahoo.com ayrıca diğer dostlarımda ekleyebilir.
@Fuut. Abi seni ben tebrik edeyim çok güzel gelemedin helal vallahi sana idolümsün
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
adana mt yine coşmuş
kim ne derse desin memleketimiz bi tane 4 mevsim geziyoruz. yağmur yağmasın yeterki.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
sadece beni durdurmuş olabilir tabi
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Gecenin şu anda saat 01:05 i ve ben İskenderun dan yeni döndüm işyerindeyim ve birazdan eve gideceğim.gezi resimlerine bakıyorum.içim gitti valla ne güzel gezi olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)