Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

10.12.2006 [Adana MT] Kızıldağ Yaylası Gezisi

REKLAM ALANI

harika bi geziymiş inanın fotolara bakmak bile çok eğlenceliydi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ice300 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi gezdik bea, ben bombayı yarın patlatıcam!
    aman haaaaaa ne demek istediğimi anlamıssındır

qrar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07
    videolar nerede??? bekliyoruz. ertuğrul kızmadın dimi????

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @ertuğrul arkadaşları tehdit etme herkes gerçekleri video'larda görecek
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    ne istersen var :P
    @ ZBYD
    sen nie gelmedin yaa, erti'ye artçı olcaktın hani, walla çok şey kaçırdın...

@ ertuğrul
    ehehe, kanki be, videolardan sonra karizma çizilmez inşallah
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

TT532 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar lütfen şu video olayına o kadar çok takılmayalım ne gerek var ki? Hem siz isterseniz ben size bi dünya transalp videoso bulabilirim

Hasan, bence gezilerdeki şu kamera işine artık bi dur demenin zamanı geldi di mi?

Cemilim, kıymetlim, sevgili dostum inşallah film montajlamayı biliyorsundur hani şu son 5-6 saniye ye gerek yok ya..

Arkadaşlar her zamanki gibi çok ama çok zevkli ve ÖĞRETİCİ bir gezi oldu, demekki neymiş her zaman 3. kötüdür (bunu bi arkadaş söylemişti..)

Motosikleti
    tamer, dostum sen süpersin yaa,

transalp ile cross yapan sen
    ve
    chopper ile cross yapam yunus emre

2'niz gezinin yıldızlarıydınız
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

qrar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 A K07
    nerdesin cemiill. şu an tamere istediğin şantajı yapabilirsin.

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence gezinin yıldızını belirleme konusunda çok büyük haksızlık yapılıyor.
    Gezinin yıldızı yol şartlarının ne olacağını hiç umursamadan, hiç mızmızlanmadan, ağır yol şartlarında hiçbir tereddüt yaşamadan peşimden gelen Tequ idi.
    Yunus' a ise yıldız diyemiyorum, çünkü o ayrı bir kategoride değerlendirilmeyi hak edecek bir mizaca sahip olduğunu hepimize kanıtladı.Kendisine sadece helal olsun diyebiliyorum.
    Cemil'i de çok takdir ettim.Her ne kadar enduro kökenli bir motosiklet kullanıcısı olmasa da her türlü yol şartında sorunsuz bir şekilde ilerlemesi çok hoşuma gitti.
    Hasan abi'ye de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum.İşinden, arkadaşlarından özveride bulunup, Adana'da yaşayan motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmeye çalışması, her zaman ortak bir noktada insanları buluşturmaya çalışması takdire şayandır.
    Bu arada yeri öpenleri ben ifşa ediyorum:Tamer(TA), ertuğrul(Zongshen), Berker(Zongshen), Cemil(XT 660), ve açılışı yapan Egemen( Zongshen).Biliyorum, gıcığım.
    Bu arkadaşlara, Egemen arkadaşım hariç, diledikleri taktirde uçuş sonrası emniyetli bir şekilde nasıl durulabileceğine dair kısa bir ders verebilirim.
    Yeni tanıştığım arkadaşlara da buradan selamlarımı iletiyorum.

Motosikleti
    bana göre yıldızlar onlardı,

Ben sizle gelip yolu ve şartları görmedim
    [B]ama hâââLâââ[/B]

TT532 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben olayı kaptım zaten arkadaşlar yere indikten sonra (ki bu yeri öpmeden hemen öncesi anlamına geliyor) ÖN fren kullanılmayacakmış.. yiğidi öldür hakkını yeme ilk ikisi çok güzeldi..

Ewet çok gıcıksın, ama ben yinede sana sağolasın..

Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana göre yıldızlar onlardı,

Ben sizle gelip yolu ve şartları görmedim
    İlla bir cevap verecen di mi?

Motosikleti
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlla bir cevap verecen di mi?
    walla duramam
    [B]ama hâââLâââ[/B]

Alıntı TT532 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olayı kaptım zaten arkadaşlar yere indikten sonra (ki bu yeri öpmeden hemen öncesi anlamına geliyor) ÖN fren kullanılmayacakmış.. yiğidi öldür hakkını yeme ilk ikisi çok güzeldi..

Ewet çok gıcıksın, ama ben yinede sana sağolasın..
    Ön fren konusunda yaptığın yorum da çok haklısın.Bu tarz yerlerde zeminin gevşek olmasından dolayı mümkün olduğunca arka freni kullanıp, ön freni unutmak gerekiyor.Tabi biraz da bu olay pratik yapmakla alakalı.Eğer bu konuda deneyimliysen uçuş sonrası ön freni de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Volkan çok sağol abi gurur duydum
    Hasan abi benim motorum zealsun zongshen deil yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
    Son olarak videolara takmış arkadaşlar : Özgür basın ! yayını engelleyemeyeceksiniz..
    Cemil hadi kardeşim sende yayınla artık
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    LF 250
    Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamer, dostum sen süpersin yaa,

transalp ile cross yapan sen
    ve
    chopper ile cross yapam yunus emre

2'niz gezinin yıldızlarıydınız
    sağol kanka. sen her gezinin yıldızısın
    video gelse de izlesek yaa heheheh

Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence gezinin yıldızını belirleme konusunda çok büyük haksızlık yapılıyor.
    Gezinin yıldızı yol şartlarının ne olacağını hiç umursamadan, hiç mızmızlanmadan, ağır yol şartlarında hiçbir tereddüt yaşamadan peşimden gelen Tequ idi.
    Yunus' a ise yıldız diyemiyorum, çünkü o ayrı bir kategoride değerlendirilmeyi hak edecek bir mizaca sahip olduğunu hepimize kanıtladı.Kendisine sadece helal olsun diyebiliyorum.
    Cemil'i de çok takdir ettim.Her ne kadar enduro kökenli bir motosiklet kullanıcısı olmasa da her türlü yol şartında sorunsuz bir şekilde ilerlemesi çok hoşuma gitti.
    Hasan abi'ye de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum.İşinden, arkadaşlarından özveride bulunup, Adana'da yaşayan motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmeye çalışması, her zaman ortak bir noktada insanları buluşturmaya çalışması takdire şayandır.
    Bu arada yeri öpenleri ben ifşa ediyorum:Tamer(TA), ertuğrul(Zongshen), Berker(Zongshen), Cemil(XT 660), ve açılışı yapan Egemen( Zongshen).Biliyorum, gıcığım.
    Bu arkadaşlara, Egemen arkadaşım hariç, diledikleri taktirde uçuş sonrası emniyetli bir şekilde nasıl durulabileceğine dair kısa bir ders verebilirim.
    Yeni tanıştığım arkadaşlara da buradan selamlarımı iletiyorum.
    abi ben yorumn yapmıyorumm bu olay bence bireaz fazla büyüdüüü en azından gözümüzz kara düşüp düşmemek bizim için fark etmiyoo önemli olan düştüğünde kimseden yardım almadan kalkmaktırr düşüyorum düşecem ve yine düşecem taakii arkamdan kimse gelemeyene kadar

bu arada hastayım abii kimseyle uğraşamammm :D

Alıntı metaljunkie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol kanka. sen her gezinin yıldızısın
    video gelse de izlesek yaa heheheh
    Yok abi yok, videolar yalan oldu!

Alıntı ertuğrul adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi ben yorumn yapmıyorumm bu olay bence bireaz fazla büyüdüüü en azından gözümüzz kara düşüp düşmemek bizim için fark etmiyoo önemli olan düştüğünde kimseden yardım almadan kalkmaktırr düşüyorum düşecem ve yine düşecem taakii arkamdan kimse gelemeyene kadar

bu arada hastayım abii kimseyle uğraşamammm :D
    Öncelikle geçmiş olsun.
    İkincisi bir konuyu açıklığa kavuşturmam lazım.Ben kimseye düştü demedim.Yeri öptü dedim.Eminim yeri öpmenizin nedeni motosikleti nasıl kullacagınızı bilmediğinizden değil, vatan sevginizdendir.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    abi cross cu düşer . Düşmeyen adam cross cu değildir. Bir de crossun zevki düştükçe çıkıyor
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    LF 250
    yaa alınma erti. sana boşuna mı küçük enişte diyoruz? közü karartıp atlıyosun işte.
    volki foruma vermeseniz bile ben seyretmek istiyorum videoları. çarşamba getirebilirsen iyi olur.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler