harika bi geziymiş inanın fotolara bakmak bile çok eğlenceliydi
harika bi geziymiş inanın fotolara bakmak bile çok eğlenceliydi
videolar nerede??? bekliyoruz. ertuğrul kızmadın dimi????
@ertuğrul arkadaşları tehdit etme herkes gerçekleri video'larda görecek
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
@ ZBYD
sen nie gelmedin yaa, erti'ye artçı olcaktın hani, walla çok şey kaçırdın...
@ ertuğrul
ehehe, kanki be, videolardan sonra karizma çizilmez inşallah
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Arkadaşlar lütfen şu video olayına o kadar çok takılmayalım ne gerek var ki? Hem siz isterseniz ben size bi dünya transalp videoso bulabilirim
Hasan, bence gezilerdeki şu kamera işine artık bi dur demenin zamanı geldi di mi?
Cemilim, kıymetlim, sevgili dostum inşallah film montajlamayı biliyorsundur hani şu son 5-6 saniye ye gerek yok ya..
Arkadaşlar her zamanki gibi çok ama çok zevkli ve ÖĞRETİCİ bir gezi oldu, demekki neymiş her zaman 3. kötüdür (bunu bi arkadaş söylemişti..)
tamer, dostum sen süpersin yaa,
transalp ile cross yapan sen
ve
chopper ile cross yapam yunus emre
2'niz gezinin yıldızlarıydınız
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
nerdesin cemiill. şu an tamere istediğin şantajı yapabilirsin.
Bence gezinin yıldızını belirleme konusunda çok büyük haksızlık yapılıyor.
Gezinin yıldızı yol şartlarının ne olacağını hiç umursamadan, hiç mızmızlanmadan, ağır yol şartlarında hiçbir tereddüt yaşamadan peşimden gelen Tequ idi.
Yunus' a ise yıldız diyemiyorum, çünkü o ayrı bir kategoride değerlendirilmeyi hak edecek bir mizaca sahip olduğunu hepimize kanıtladı.Kendisine sadece helal olsun diyebiliyorum.
Cemil'i de çok takdir ettim.Her ne kadar enduro kökenli bir motosiklet kullanıcısı olmasa da her türlü yol şartında sorunsuz bir şekilde ilerlemesi çok hoşuma gitti.
Hasan abi'ye de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum.İşinden, arkadaşlarından özveride bulunup, Adana'da yaşayan motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmeye çalışması, her zaman ortak bir noktada insanları buluşturmaya çalışması takdire şayandır.
Bu arada yeri öpenleri ben ifşa ediyorum:Tamer(TA), ertuğrul(Zongshen), Berker(Zongshen), Cemil(XT 660), ve açılışı yapan Egemen( Zongshen).Biliyorum, gıcığım.
Bu arkadaşlara, Egemen arkadaşım hariç, diledikleri taktirde uçuş sonrası emniyetli bir şekilde nasıl durulabileceğine dair kısa bir ders verebilirim.
Yeni tanıştığım arkadaşlara da buradan selamlarımı iletiyorum.
bana göre yıldızlar onlardı,
Ben sizle gelip yolu ve şartları görmedim
[B]ama hâââLâââ[/B]
Ben olayı kaptım zaten arkadaşlar yere indikten sonra (ki bu yeri öpmeden hemen öncesi anlamına geliyor) ÖN fren kullanılmayacakmış.. yiğidi öldür hakkını yeme ilk ikisi çok güzeldi..
Ewet çok gıcıksın, ama ben yinede sana sağolasın..
Ön fren konusunda yaptığın yorum da çok haklısın.Bu tarz yerlerde zeminin gevşek olmasından dolayı mümkün olduğunca arka freni kullanıp, ön freni unutmak gerekiyor.Tabi biraz da bu olay pratik yapmakla alakalı.Eğer bu konuda deneyimliysen uçuş sonrası ön freni de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Volkan çok sağol abi gurur duydum
Hasan abi benim motorum zealsun zongshen deil yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
Son olarak videolara takmış arkadaşlar : Özgür basın ! yayını engelleyemeyeceksiniz..
Cemil hadi kardeşim sende yayınla artık
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
abi ben yorumn yapmıyorumm bu olay bence bireaz fazla büyüdüüü en azından gözümüzz kara düşüp düşmemek bizim için fark etmiyoo önemli olan düştüğünde kimseden yardım almadan kalkmaktırr düşüyorum düşecem ve yine düşecem taakii arkamdan kimse gelemeyene kadar
bu arada hastayım abii kimseyle uğraşamammm :D
Yok abi yok, videolar yalan oldu!
Öncelikle geçmiş olsun.
İkincisi bir konuyu açıklığa kavuşturmam lazım.Ben kimseye düştü demedim.Yeri öptü dedim.Eminim yeri öpmenizin nedeni motosikleti nasıl kullacagınızı bilmediğinizden değil, vatan sevginizdendir.
abi cross cu düşer . Düşmeyen adam cross cu değildir. Bir de crossun zevki düştükçe çıkıyor
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yaa alınma erti. sana boşuna mı küçük enişte diyoruz? közü karartıp atlıyosun işte.
volki foruma vermeseniz bile ben seyretmek istiyorum videoları. çarşamba getirebilirsen iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)