Faralya tarafına doğru uzanmak istedim bugün, daha öncesinde ise Mendos dağlarını bir kolaçan etmek istedim.Ovacık ‘ tan ayrılan yollarla..
Aslında burayı çıkabildiğim yere kadar çıkmayı düşünüyordum hem zaman uygun değil hem elektrik problemim çıktı elektrik strat çalışmıyor sanırım sigorta yanmış olmalı herhangi bir aksaklıkla karşılaşırsam yanımda hiç teknik malzeme olmadığından ve birazda anılarımda burayı yaya tırmanışımda kangal köpekleri tarafından kovalanarak indirildiğimden bunların toplanımda bende bırakmış olduğu intiba = YEMEDİ .. aman canım zaten ben Faralya tarafna doğru gidecektim…
Ölüdeniz de Belcekız plajında durup birkaç iç huzuru veren kare alıyorum..
Kim tanıyacaksa..
Ve yol üzerinde yıllardır gördüğüm ama yakından inceleyemediğim bir yer var Heaven Disco... e duruyor.. ve merdivenlerine davranıyorum..
Deniz manzaralı bir yer davasından çalıştırılamayıp kapatılan mekanımıza ulaşım teleferik ile sağlanıyor,oldukça ilginç..
Bununsa neden burada olduğu konusunda hiçbir fikrim yok,teleferik aksamı olsa gerek ama neden bu kadar büyük??
Burası buram buram terkedilmişlik kokuyor,herhangi bir bölge sakini yabani organizma olma olasılığından ürkerek çıkıyorum merdivenleri..
Ve artık tepeye vardık sayılır..
Bana davetsiz misafir endamında bakan bir Ölüdeniz simgesi mahlukatla karşılaşıyorum..
Daha yukarıdan manzara böyle..
Şöyle bir şeyde var..
Burası bar ve sahne olmalı..
Dj kabini ve devamında üst kat..
Ve bir üst katın durumu..
Şu hoşluğa bakınız..
Gün burada böyle batıyor..
Teleferiğin inilip mekana doğru meyledildiği platform fazla gıcırdıyordu fazlaca yüksekte bir yer fotoğrafı çekip hemen uzaklaştım
Ve işte aşağıdan merdivenlerle tırmanış böyle bu sefer Stairway to Heaven ‘ ı buldum. :wink:
Hayvanım yine nöbette…
Bundan sonraki fotoları anlatmaya gerek duymuyorum onlar kendilerini anlatıyor zaten..
Ve buraya koymadığım pek çok manzarayıda, warrant’ ın eski bir unplugged parçasıyla slide gösterisi haline getirdim tadından yenmez bir şey çıktı ortaya ilgilenirseniz..
Tıklayınız.
yada..
Sevgiler..
Yücel.