en 500'e elveda dl 650'ye merhaba (karakaçan'ın alınış hikayesi)
-
Reklamlar
-
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun narth; Allah kazalardan korusun. Güzel motor hayalimdekilerden biri.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
öncelikle motorun hayırlı olsun bende ileride bir enduro düşünüyorumda bende bir fikir oluşması açısından .sencede bir mahsuru yoksa üste ne kadar para verdiğini yazabilirmisin
-
hamdi abim hayırlısı olsun..desene senide bizim touring grubuna kattık..hadi hayılısı olsun tekrar..
nasıl 650nin yol performansı????
artısı eksisi varmı sence??
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
ikinizinde yenimotorları hayırlı olsun.kazasız sürüşler
-
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
mecit kardeşim öyle deme her nekadar enduro aldısakda imzama dikkatini çekerim o hala duruyor.zaten v-twin ruhuna asla ihanet etmem ben.baksana enduroyu bile v motor tercih ettim.
kullanışa gelince ben yıllardır cruser kullanan biri olarak şöyle diyebilirimki,ilk olarak cruser kullanan kişinin kullanamayacağı motor yok.cruserler ağır, manevrası zor,frenajı daha uzun süren motorlardır.vn 800 ile yapamadığım daha doğrusu yapmadığım birçok olayı dün çok rahat bir şekilde dl ile yaptım,susurluk trafikdende bir güzel karşılığını aldım
-
06 Aralık 2006, 18:25
hayırlı olsun arkadaşım.Artık Dl ciler topiğinde buluşuruz
-
06 Aralık 2006, 18:30
Süper Moderatör (BBRR)
yakışmış kardeşime güle güle bin ..bak bakalım bu motor marmaris yolarında nası ..hani şöle bi denemek için ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
06 Aralık 2006, 18:38
saolsın barış abicim.şu zaman işini bir ayarlasam yanına gelicem abi,ama vn 800 ile gelicemki şu airbrush işini halledelim.
-
06 Aralık 2006, 18:40
hayırlı olsun aldığın motor mükemmel allah c.c kaza bela vermesin
-
06 Aralık 2006, 18:42
Hayırlı olsun darısı başıma sakıncası yoksa üste ne kadar verdiğini yazabilirmisin
-
06 Aralık 2006, 18:45
caya104 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun darısı başıma sakıncası yoksa üste ne kadar verdiğini yazabilirmisin
Vaaay. Çok sevinim abi eğer böyle bir kararın varsa
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
06 Aralık 2006, 18:49
hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsın
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
06 Aralık 2006, 19:02
caya104 adlı üyeden alıntı
bende merak ettim ya ne kadar üste verdin?
-
06 Aralık 2006, 19:15
narth hayırlı olsun çok güzel bi seçim olmuş bol keyifli sürüşler
-
06 Aralık 2006, 19:41
hayırlı olsun .kazasız belasız sürüşler. artık o motosikletle kaçbin kilometreler yutulcak hangi şehirler gezilcek kim bilir.
yanlız şu gs 1200'un duruşu beni gerçekten etkiledi o nasıl heybetli bir motor öyle. resmen burda sadece ben varım diyor. ben motosikletlerin kişiligi olduguna inanan biriyim ve agır abi denilcek bir motosiklet varsa oda kesinlikle gs 1200 . her yerde kendini belli ediyo. aynı resme sayfayı 4-5 defa açıp baktım. pek enduro motosikletleri sevmem. ama f gs 650 ve özellikle gs 1200 çok farklı motosikletler.
-
06 Aralık 2006, 19:49
hayırlı olsun kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler