ALLAH hepinizin iyiliğini versin emi.
ALLAH hepinizin iyiliğini versin emi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hamdi kardeşim hayırlı olsun çok sevindim güle güle kullan
hamdi motor çok güzelmiş yahu iyi günlerde güle güle kullan orda olupta görmediğime üzüldüm bide bana diyon gece yarısı hoşaf gibi geldim baksana nereleri gezmişsin kaçamaklar yapmışsın onların bir bedeli olcak tabi hiç şikayet etme yalnız varya süper durmuşsun motorun üstünde. erola selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
saol ümmet abi.sana dedim gel bursadan git istanbula diye ama dinlemedin beni
hamdicim yeni motorunu güle güle kullan. nice gezilere, nice keşiflere, nice dostluklara.............
Hayırlı olsun yeni motorun...Ben tek motorun olupta deiştirdiğini düşünüyordm ilk ama öle deilmiş...Öle olsaydı sanırım için birz cızzz ederdi..Benim bile ettide...
AKIN FİDAN
hayırlı olsun abi allah hepimize nasip istedii motoru nasip etsin işalla
Hayirli ve ugurlu olmasi dilegiyle.Gercekten v-storm cok güzel bi makine.Ama ülkemizde sıfırı 20 milyarken avrupada 11 milyar buda üzücü
süper foto ve paylaşımlar...kendim almış gibi sevindim...hayırlı olsun...
İlk v- storma Hollanda Başkonsolosluğunda çalışan bir ağabeyim sayesinde binmiştim...yeni almıştı...hiç unutmam Ayazağada kötü yolda bi turlamıştım...çok zevkliydi...doğru seçim...doğru karar...benim için segmentinin en iyisidir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun
abi race scooter bi yerde yalan oluyor işin aslı...bu tarz modellere bayılırım...savaş xxl nin transalpinide kullanınca ne bilim bi tuhaf oldum ya...gönlüm kaydı az biraz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
İyi bir seçim..
DL650 için ayrı bir topik var. Oradan da yardımlaşırsın.
Hamdicim hayırlısı olsun,hayalimdeki motosiklet olduğu için seçimine çok sevindim.Belki birgün bizede nasip olur?Kazasız belasız, Dl'yi göstermeye gelirsin artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)