@ice300 Eyvallah Cemil. Saygılar
@ice300 Eyvallah Cemil. Saygılar
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
biri off road mu dedi
Erticiğim, güzel kardeşim, Kuvayyi Milliye'den ayrılmadan hemen önce Hasan abi'ye gidip, gruptan ayrılacağımızı, kendimizi biraz dağ taş yollarına vuracağımızı, bunun kendisi için herhangi bir sorun teşkil edip etmeyeceğini sordum.Kendisi ise sorun olmayacağını ve kafamıza göre takılabileceğimizi, daha sonra Pozantı'da buluşabileceğimizi soyledi.Hasan abi'nin yanından ayrıldım ve senin yanına gelecektim ki senin parkın içerisinde taşlık alana girdiğini ve liseli kızları kovaladığını gordum.Hayır, bir anlayabilsem her gezide nasıl oluyor da kendine liseli kızlardan oluşan bir grup bulabiliyorsun.Cidden bunun bir sırrı olmalı.Daha sonra ise sana yetişemeden parktan ayrıldın.Böyle olunca da sana haber veremedim.Bir tek Cemil benimle geldi ve gayet keyifli bir gezi oldu.
öncelikle maceralı ama güzel bi geziydi
uzun zamandır göremediğim arkadaşları görmekte ayrı bi zevkti
özellikle erken kalkmak zorunda kaldıgımız oğuz la dönüş yolu cok zevkliydi
2 kişi pozantıdan adanaya tam 1 saatte inmişiz ben ilk defa motosikletimden böyle 1 performans aldım onunda verdıgı ayrı bir mutluluk vardı
ama ellerim dondu belli zamandan sonra hissetmedim taaaaaakii adana yoluna inene kadar ondan sonra çözüldüde biras hissedebildim
DİPNOTLAR
dipnot1:pozantı ışığındaki yere yeni yapılan sarı seritlere cok dikkat edin fren yapınca sizi birden diğer seride atabilir.Çok kaygan
dipnot2:ertuğrul o pozdan sonra gözüme gözükme(güçük emrah)
[B]RR gençliği[/B]
@onrbab Bizde seni çok özlemiştik geldiğin iyi oldu.
Pozantı yolu çok tehlikeli bir yol. Trafikten hızlı gitmekte fayda var. Özellikle kamyonlar ve tırlar korkunç sıkıştırıyor.
saaasaalim geldik ya, boşver ice gerisini
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
adana-mt , hepinize hörmetler, yine çok güzel bi gezi oldu ufak tefek aksaklıklar, arızalar, ucuz yemekler olsada , bunların hepsine deneyim diyelim ve önümüzdeki gezilere bakalım, katılan herkese çook teşekkürler
@kayasertac Herşey bir deneyimdir işte. Böyle böyle öğreniyoruz. Bu haftasonuna inşallah güzel bir gezi planlayalım.
Görüşmek üzere.
hava iyice soğudu ve pek iç açıcı görünmüyor. umarım yağış olmaz hafta sonu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Sabah hava 4 dereceydi ama güzeldi. Soğuk iyidir adamı dinç yapar dayanın arkadaşlar.
pazar günü öyle bi dinçtim ki yerimde duramıyordum..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
HeheTequ adlı üyeden alıntı
güzel gezmişsiniz,eğlenmişsiniz yüreklerinize sağlık allah tekerleinize zeval vermesin.Az kaldı makinamın parçası araştırılmada şu an,sevgili kenan ne kadar çabuk bulursa bende o kadar çabuk dönerim aranıza sevgilerle.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
en kısa zamanda dönersin umarım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ya artık bırakın kardeeeeeşim benimle uğraşmayı yaaaaaaa
volkan mümkünse resmimi geri istiyorum senden
ben de istiyorum resmimi volkan
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)