çok güzel bir buluşma olmuş.fotolar için herkese teşekkürler...
babaaaaaaaaaaaaaaaaa, bak işte istediğim motor buuuuu
(bi önceki sayfada qrar 'ın eklediği fotolarda)
nasıl da yakışmış di mi?
ben de ona yakışmışım di mi babaaa?
bugün rezil oldum baba,
rüzgarın kızı deil uyuzun kızı oldum (burda laf azcık sana da gelio babammm)
bugünkü geziden çıkardığım şey=
çin malı motorsiklet alma,
illa ki alcaksan vitesli al,
kısaca; çin malı scooterdan uzak dur!
izlenimler=
üzerinde 2 kişiyken rampayı 40 ile çıkıo (100'den 40'a düşüyo)
yağ akıtıyo,
benzini resmen kana kana içiyo...
forever v-storm
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Evet haklısın özellikle uzun yol ve inişli çıkışlı yerlere giderken en iyisi vitesli motor.
arkadaşlar güzel geçmişe benziyor gezi.darısı başımıza.fırsat bulupta gelemiyoruzki işten güçten.
...SIKIYSA YAKALA...
Adana tayfası iyi geziyo valla helal ossun!
Hem gezilen yerin anlam ve önemi, hem de katılım oranı ve macera faktörü açısından çok güzel bi gezi olmuş... İmrenerek izliyoruz...
İstanbul'dan sevgiler... Saygılar...
"It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."
Bencede çin malından uzak durmlıyız
@wodka Ertuğrulun fişini çektik bu hafta
@gurselim70 Çarşamba akşamı saat 8'de kulübe bekleriz. Hem haftasonu gezi planını yapıcaz hemde gelirsen senle de tanışmış oluruz.
@pazer Tüm arkadaşlarımız çok çaba gösterdi herkese tekrar teşekkür ederim.
@Silver_Bullet Teşekkürler. İnşallah beraber gezi yapma fırsatımız olur. Türkiye'deki tüm motorcu kardeşlerimize selamlar.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Soner Abi geçmiş olsun . Trafikte seni sıkıştırıp kaza yapmana sebep olan bu tip hilkat garibeleri olduğu sürece işimiz çok zor . Senin için yapabileceğimiz bir şey varsa lütfen haber ver .
Allah'tan Soner'in ve yolcusunun ciddi bir durumu yoktu. Çok kötü bir kazadan kıl payı kurtuldu. Allah cümlemizi korusun arkadaşlar.
@tüzemen Abi o ne Grup Daltonlar. Şu an gülmekten kıvranıyorum
@tüzemen Abi ben şüphelenmiştim zaten. Bak yanılmamışım
Arkadaşlar iyi biz gezi kotarmışsınız. Sorun yaşıyan arkadaşlara da geçmiş olsun...
En kısa zamanda katılmak dileğiyle...
Cem
Ben birdefasından 13 motoru yanlış yola soktum. Üstüme yürüdü hepsi...pazer adlı üyeden alıntı
Plakalar olmasa ; bu fotoğrafa inanmazdım! Abi aynı katalog çekimi gibi olmuş...
Gezi süper! MT-Adana süper! Motosiklet süper! Toroslar süper! Eee ben de süper...
Ancak şunu da belirtmek isterim Çin li motorlarla uzun yola gidilmez. Bu onları küçümsediğim anlamına gelmiyor.Gidilse bile en fazla 50 km lik mesafeye gidilebilir. En az 3 motorda sorun çıktı ve sorunlu motorlar yüzünden gece geç saatte karanlıkta dönmek zorunda kaldık. Neyseki halledilebilir sorunlar çıktı da arkadaşlar halledebildiler.Allah daha büyük sorun vermesin.Ama bunun yanında hiç sorun çıkarmayan Çin lilerde vardı ama çoğunluktan bahsediyorum. 10 yıllık motorcu BUnReCU bile illallah dedi.
Ama mühim olan tabiki kazasız belasız birlikte olmak.
Evet sorunlar çıktı ama genede arkadaşlarımızla bir arada olmak bile bizi mutlu ediyor. Daha güzel gezilerde buluşmayı Allah nasip etsin.
ben daltonlara takmış durumdayım. kırıldım ya gülmekten
o fotoyu bastırıp klube asalım. hatta afiş yapıp caddeye gerelim. klübün önünde. "ve işte grup daltonlar her haftasonu sizlerle. sabaha kadar eğlence ....." diyede yazdıkmı tamamdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)