27 Kasım 06 Pzts. Göcek yolu üzerinde genelde aile kampı şeklinde olan Katrancı koyunun kış sessizliğinin nasıl olduğunu merak edip yola koyuluyorum
Benim hayvanı kapıda bırakıyorum. ( )
Bir su kaydırağı sezdim ama tamamlanmamış veya sökülmüş olduğunu görüyorum kimse beni sudaki o paslanmış kazıklar varken oradan kaymaya zorlayamaz.
Yıllar önce açılmış bir zaman tüneli kullanılmaya kullanılmaya çoluğun çocuğun maskarası olmuş..
Denize inen merdivenler, hani neydi o L.zepplin şarkısı? Hah hatırladım kesin Stairway to Sea idi.
Bulunduğum platform gerçekten dahice bir mühendislik ile korunuyor,o ne teknoloji kardeşim..One step beyond
Koyun hemen devamın taştan yol ve ahşaptan korumalıklarla devam eden diğer koya bizi taşıyan bir olgu söz konusu bataryam nazlandığı için o tarafa geçmedim bende..
Göcek'te yaşayan ve çalışan,ve eski bir endurocu olan üniversiteden arkadaşım Feride'yi arayıp yakın mesafe olduğundan geçmek istiyorum o tarafa ,okey alıp Göcek'e devam ediyorum.
Hayvanım beni bekliyor..
Göcek'te Feride'yi beklerken pilim ancak bukadarına yetiyor,
marina'da yine Lise'den arkadaşım olan Feride'nin gemici kardeşi İlyas ile bir güzel bir teknede günübatırıyoruz,uzun zaman sonra dostlarla buluşmak gibisi yokmuş...
Sevgiler.
Yücel.