yok ben dyorum halatla bağlarız 10'umuzu superkarakuşa , hepimizi çeker
Benzinden tasarruf
Ya necdet abi bugün servise götürdüm motoru , blackbird'in üzerine oturdum da bi , o motoru kullanmak her babayiğidin harcı değil yaw... üstüne bile zor çıktım valla
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
GüzeL Gezi OLmuş Dostum Emeğine SağLık Bende Sakaryadayım 1 Saat Sürüyor Sakaryadan Kerpe Kazasız SürüşLer DiLiyorum Hepinize YoLunuz Ve Farınız Herzaman Açık OLsun....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
Anaa hortlatılmış başlık
Teşekkürler fırtına arkadaşım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem buraya da yemeğe gel beklerim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
valla hortlamış başlık... iyi ya nostalji oldu yanlız bu nostaljiden muazzez ersoy un haberi var mı? zira kendisi nostalji rekortmeni
Dorado V5
hortlatanlar sağolsun ben görmemiştim iyi oldu yaza bende gelibilirim sizle tabi benim izin zamanıma göre olması lazım
Ya bu sağdaki arkadaşı görünce aklıma Recep İVEDİK geldi...
http://www.youtube.com/watch?v=V7eMYwzZ32U
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyi iş bee. onca yolu git çay iç gel. kesinlile manyakça...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
harbi helal olsun...bence motor sevdası askerlik gibi...mantık aramıyacaksın abi bizde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzel delilik ama kerpe için çekilir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)