Hehe , zaman olsa keşke ama işte malum sabah 7'de uyanmak zorundayız
Hehe , zaman olsa keşke ama işte malum sabah 7'de uyanmak zorundayız
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bence çok güzel gezmişiniz bravo vallah ama o yollar süper ya ilk önce otoban
ondan sonra 40km duble yol kandıraya kadar tatlı virajlar bende cumartesi yada pazar gitmeye düşünüyom
blackbird le mi? , benim motoru da arkaya bağlasana nasıl olsa kamyon bile çeker o motor...
O tatlı virajlar gerçekten güzel... Biz o virajlara ulaştığımızda hava kararmıştı , ışık da yok o yolda , Emre arkadaşım bir U dönüşünü kestiremeyip düşme tehlikesi geçirdi Valla kızmasın ama görüntüsü çok komikti
Benim temassızlık yüzünden kırpan sağ farım sonucu; yol boyunca karşıdan gelenlerin selektör sanması üzerine , ben de bol bol selektör yedim o biraz kötüydü
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Motosiklet tutkusu işte böyle bir şey adamı bir anda manyak eder ve hiç düşlemediği yönlere sürükler
Üşüdünüz belkide dondunuz ama buna değdi değilmi?
Kazasız belasız nice manyaklıklara..
Selamlar,
Özer
Öncelikle paylaşım için teşekkürler..
Koyulacivert ;bu arada senin motosiklet cidden cruıser mış yav,ben başka bir modelle karıştırmışım
Bu arada o hamburgerlerin hepsini yediniz mi,Görkem hiç göstermiyor da
Ducatista:)
Akdeniz turunda Antalya var ise haberimiz olsun sizi en ii sekilde karsilariz dostlar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
yakında "Görkem'le sağlıklı yaşam" cd'si çıkarcam zaten
@ starsailor --- aa valla aklımdan öyle bişey geçmedi herkes her modeli bilemez ki... bowling fiyaskoydu doğru
@ görkem --- hahahauha bide sana spor salonu açarız tam olur hemde "kerpe" de... gidiş-geliş hep macera olur
Dorado V5
hocam valla güzel şey ya aslında kerpe diye çıkmıcaktınız rüzgarın estiği yöne diye açıcan gazı ben genelde otostopla öle yapıyom rüzgar ne yöne eserse o tarafa otostopola gidiyorum
Paylaşımınız için teşekkürler.Bu arada gerçekten ADANA'ya gelecek olursanız çok memnun oluruz.Diğer ADANA'lı arkadaşla birlikte sizleri ağırlamaya çalışırız Mesela meşhur ve sadece adanada yiyebileceğiz lezzette adana kebabı,şalgam suyu,ve adanaya özgü buz gibi(zaten buzdan yapılır)bici-bici.boşverin o hamburgerleri sonuçta fast food.Bu arada emre kardeşime birşey sormak istiyorum?Bende 1-2 aya kadar dorado/corvus almk için girişimlerde bulundum.bayağı da araştırdım.yani anlayacağın kafaya koydum.bu konuda senin duyum ve fikirlerin nedir?yardımcı olabilirsen sevinirim.
haberini geç aldım gezinin ama yinede sağol söylediğin için görkem.Başka bir zaman inşallah.emre, ben ,sen ve diğer motorcu arkadaşlardan katılmak isteyen olursa onlarıda çağırırız tabi hava iyi olduğunda.
@ adanalı --- benim motor poseidon ben çok memnunum hiç sorun çıkartmadı çok şükür... corvus u da kullandım o da süper... daha detaylı bilgiye dorado topiklerini okuyarak ulaşabilirsin.. bu arada adana ya da geliriz o kadar gelmişken teklifler süper
@ necdet --- necdet abi sen diyosun benim rotam bu benden çaldınız diye ama senin benim farkeder mi yahu? beraber gideriz... sen biraz hızlı gidersin o motorla ama... napalım arkandan arkandan
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)