26.11.2006 [Adana MT] Karaisalı - Yerköprü Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dehşetil manşat.. çok güzel bi gezi olmuş hepinizin eline emegine saglık...
-
-
süper bir gün oldu. hasan abi fotolar süper. Sen biliosun bu işi.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
çok güzel özendirici bir gezi olmuş pazar günü haberim oldu bu geziden. keşke 2-3 gün önceden haberi verilseydi yada kararlaştırılsaydı. paylaşım için sağolun
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
ben daha ne kadar daynırım bu motorsuzluğa bilemiyorum sonum hayır değil bu gidişle ama harika bir paylaşım teşekkürler
-
-
Espiri dolu ve güzel paylaşımınız için teşekkürler. Doğma büyüme Adana'lıyım ama, illa Adana'da mı olmam lazım faaliyetlerinize katılabilmek için? 24/24 motoisklet.net de takip edilmiyor ki!
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
-
Baycode dostum bunlar böle gitmeden sölemezler pat die giderler.Bu hafta sonu mutlaka geziye gidiyoruz eL Haso (Makine) şimdiden rotamızı düşünmeye başliyalım
Born To Be wild,Live to Ride...
-
abi manyak gezi olmuşş cılgın bunlar yaaaaa
-
Hasan cım yine klasını konuşturmuşsun. Bu konuda teksin.ve de çok başarılısın. Anlatım ve resimler harika. İstanbul da olmasaydım bende katılırdım ama.
-
Süper bir gezi olmuş gerçekten elinize motorunuza sağlık, Bu arada o mavi motorda harbiden bi düztabanlık varmış
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
Güzel bir geziydi.
Emeği gecen ve katılan herkese teşekkür ederim.
Cemil , çok ama çok güzel bir motorun var.Umarım nice nice kazasız, belasız geziler yaparsın.
Bu arada ben de her resimde nedense pişmiş kelle gibi sırıtıyorum.
Sağlıcakla kalın.
-
@Baycode başımızın üstünde yerin var. Mersin Cennet Cehennem ve Narlıkuyu Mozaik gezimizde bize eşlik etmeni isterim. Geziyi yapacağımız zaman duyururum. İlgin için teşekkürler.
@Tequ gezi duyurma ve planlamada biraz sorun yaşıyoruz ancak bu hafta içi düzelticem. Bundan sonraki gezilerden haberin olur. İlgin için sağol.
@JaNTi Birkan'ım ne demek gel planlarız. Özledim yol yapmayı senle.
@tüzemen Yücel abi teşekkürler. Senle yol yapmayıda özledik.
Ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok keyifli bir gezi yaptık. Öncümüz Volkan'da yol deneyimi sayesinde keyifle gezmemize yardımcı oldu. Tekrar teşekkürler.
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Bekliyorum Hasan abi. Bu pazar gerçekten çok güzel bir hava vardı ve arkadaşla Kazım büfe yaparak değerlendirebildik anca.. (biraz geç kalktım da )
Geçen pazarda arkadaşlarla ordaydık ama şunu gördüm ki bizim farkedemediğimiz bir çok yeri farketmişsiniz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Makine adlı üyeden alıntı
Ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok keyifli bir gezi yaptık. Öncümüz Volkan'da yol deneyimi sayesinde keyifle gezmemize yardımcı oldu. Tekrar teşekkürler.
İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Rica ederim Hasan abi.Eğer sizlere güzergah konusunda faydam dokunabildiyse ne mutlu bana.Babamın da gezmeyi ve yeni yerler görmeyi sevmesi sayesinde babamla birlikte yaptığımız geziler sayesinde Adana çevresini biraz öğrenme fırsatı buldum.Bundan sonraki gezilerde de izlenilecek yol konusunda yardımıma ihtiyaciniz olursa seve seve yardımcı olurum.
-
gecirdiğim en güzel gezilerden bir tanesi geziye katılan tüm arkadaşların eline ve yüreğine sağlık
-
pazer adlı üyeden alıntı
Rica ederim Hasan abi.Eğer sizlere güzergah konusunda faydam dokunabildiyse ne mutlu bana.Babamın da gezmeyi ve yeni yerler görmeyi sevmesi sayesinde babamla birlikte yaptığımız geziler sayesinde Adana çevresini biraz öğrenme fırsatı buldum.Bundan sonraki gezilerde de izlenilecek yol konusunda yardımıma ihtiyaciniz olursa seve seve yardımcı olurum.
ozaman seni hep en önde görmek isteriz. gerçekten görülesi yerler göstermişsin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
ohh bee ne gusel gesıosunusss :( ahh ahhh
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler