Sevgili bbrr,inan o güler yüzünü özlemişiz.. fotolardan hasret giderdik.güzel bir toplanma olmuş.tereyağlı köy yumurtası güzel görünüyor afiyet olsun..arkadaşlarada buralardan selamlarımızı gönderiyoruz.en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
Sevgili bbrr,inan o güler yüzünü özlemişiz.. fotolardan hasret giderdik.güzel bir toplanma olmuş.tereyağlı köy yumurtası güzel görünüyor afiyet olsun..arkadaşlarada buralardan selamlarımızı gönderiyoruz.en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
vay vay vay....,
afiyetler olsun yakışır sizlere, adınıza sevindim, eküriyi topla gelin arkadaşlarla tanışalım, yüreğinize ve motorlarınıza sağlık, hepinize sevgi ve saygılar.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
barış usta şahinbirici buluşmanız kahvaltı ve günlük geziniz muhteşem olmuş tebrikler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi teşekkürler dilersen birde yeni resimlere bak güzel yorumlarını bekliyoruz
yeni resimler nerde
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abi gezi sayfasında mt muğla ikinci buluşma kaplıca keyfi başlığında
Süperb! abi o göcekin önünde poz veren biyikli amcaya selamimi ilet, yakininda olsam benimle tura cikmasina zorlardim onu !
Too much Too soon means you get hurt.
Öncelikle hepinize mrb aranıza yeni katıldım :D . Yanlış anlamayında bu mt sanki biraz yaşlı adamların kullanacağı tipten :D bana öyle geliyor ama gençlere ise enduro yada klasik iyi gidiyo gibi geliyor bu benim düşüncem :D
herkese Selamlar..
Arkadaşlar ismim Emrah..
BBR(Barış) abi belki beni tanır İstanbulda oturuyordum..Msnden airbrush hakkında falan bilgi almıştım.
Neyse Aydın/Didim'e taşındım Burda çok motosiklet olduğu halde mt'de bi kişi hariç kimseyi göremediğimden ve Muğlada yakın olduğundan aranıza benide alırmısınız
Geziler,buluşmalar vs vs katılmak isterim.
Saygılar.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)