Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Karman (Ç)Orman / (Ölüdeniz)

REKLAM ALANI
    yucelozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    25 Kasım 2006 , daha önce gittiği uçurumlşatırılmış bir inşaat alanından geri döndüğümü önceki gezileri bilenler bilirler.Ölüdeniz'in karşı koyundan bahsediyorum,karşıdan güzel fotolar alırım oraya bir geçeyim deneyimi içersine girmek isterken..Motorumu bıraktığım mesafeden sonra treking şeklinde ilerlediğim ormanın devasalığı ve huzursuzluğum katlanarak artıyor.

Böyle büyük dallar ormanın her yerinde yılın bu mevsiminde yolları kapama girişiminde sanırım..

Mevsim şaşıranlar..

Ne tarafa dönsem ya yıkılmış bir ağaç yada sık ve geçilmesi zor bir makiye rastlıyorum,işin köütüsü her ileri bakışımda orman biraz daha uzuyor ve istediğim manzarayı yakayalamama fikrim gittikçe artıyor deniz görünürde yok.

Orman içinde yaklaşık yarım saat ilerliyorum ama ulaşım güç ve yalnız olduğumdan herhangi bir aksilik için çok zor bir duruma sokmak istemedim kendimi ve geri dönmeye başladım.Dönüştede geldiğim yolu bulamadım ve açıkçası baya bir tedirgin oldum çünkü gelirken hiç görmediğim 2 tepe geçmişim geldiğim tarafa ne yöne gitsem geçemiyordum devrilmi ağaçlar ve sık orman yolumu kapattı.Huzursuz anlarımdan birinde..

devamında bu 2 tepeyide aşabilecek yollar bulabildim güneşi baz alarak yön belirledim , geldiğim yolu hatırlamaya başladığımda ve inşaat alanında bıraktığım motora yaklaştığımı iş makinesi seslerine yaklaştıkça anladım ve rahatlamaya başladım.Motorumu buldum ve eve dönmeye başladım.

Muhtemelen buradaki tepenin arka sırtlarındaydım..

Evet yeni yerler tanıtamadım ama yinede iç açıcı birşeyler koymazsam bu rapora içim rahat etmiyecek..

Plajın sessizliğini ve hüznünü dağıtan bir uçarı..

Aslında istediğim fotoları iletemedim bunun için uğraştım ama olmadı,beklemesini bilmeli der eskiler..belki başka bir zaman.

Sevgiler.

Yücel.
    w . w. w. g e o c i t i e s . c o m / freemusicians

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    üstad paylaşımın için saol
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    ya Yücel zaten Fethiye'nin hastasıyım sen bu kendine göre küçük kaçışlarınla bizde ne gibi ağır iç çekmelere neden oluyorsun bir bilsen... ne zaman adını görsek güzel birşeyler olduğunu anlıyoruz artık
    bu gidişle senin yüzünden Enduro alacağım

ahmetusta61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 400
    manzaralar süperya bende motorumu değiştirsem skooterle gidilirmi böyle yerlere yav
    www.ahmetusta61.blogspot.com
    ÇILGIN MOTORCU

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resimlere bakınca kendimi orda sandım bir an ruhum dinlendi valla. çok güzel resimler ,teşekkürler
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    aman diyeyim kaybolma... alıştırdın bizi yokluğun zor olur
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler