Sercan senin fotoğrafın için peluş falan diyorla ne diyorsun bu spekülasyonlara ?
Süper bir gezi oldu katılan herkeze teşekkür ederim.
Sercan senin fotoğrafın için peluş falan diyorla ne diyorsun bu spekülasyonlara ?
Süper bir gezi oldu katılan herkeze teşekkür ederim.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Arkadaşlar bu arada gönderdiğim videoları QUICKTIME PLAYER la açmanız gerekiyor.Diğer türlü görüntülerde problem çıkıyomuş sanırım.Görüntüler mp4 formatındadır.Bildiğiniz başka bir program varsa bu formatı açan oda olur tabi
Ipod Videosu olan varsa bu videoları oraya yükleyip direkte seyredebilir.Çünkü o programı kullandım küçültme işlemini yaparken,iyi seyirler herkese...!!
mıllet cook gusel bı gezı olmus gelmeyı ısterdım ama malum ben ızmırde motorsuz bı ogrencıyım napalım.. kısmet bır dahakı sefere ıns. yanlız cook gusel bır gezıymıs...
inşallah bir daha ki sefere bende olacağım...
çatlıyacağım ya işten güçten bi yere kıpırdayamıyoruz
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
dostlar güzel gezmişiniz müzik yemek motor daha ne olsunki bundan iyisi bekaada kayısı kalın sağlıcakla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Asıl Fotolar ve videolar ironline'da. FTT hadi kardeşim çok bekletme bizi...
Çok güzeldi arkadaşlar, kendi bilgisayarımda olmadığım için videoları indiremedim, akşam da onları izleyeceğim,
Dönüşte işe yetişmek için sizden kopmak durumundaydım. En çok zoruma giden de bu oldu. Grup sürüşü hem zevkli hem ekonomik. Dönüşte yine olan benzini yaktık
Nutkum tutuldu, kelimeler kifayetsiz,
Görüşürüz arkadaşlar....
...Sergerdan...
siz gittikten sonra hastalandim arkadaslar, tek basima kaldim Ayvalikta... ama carsamba gunu toplantiya yetisecegim...
Havran grubunun fotolari ben de bu aksam yukluyorum hepsini...
ten ten kardesim ve diger tesekur eden arkadaslar asil ben tesekur ederim..
marine otel Okan abimin ve CAN in cok cok selami var, ikisi de siteye uye oluyor, Can arabasini satip motor alacakmis...
herkese hayirli gunler dilerim...
CARSAMBA GUNU TOPLANTIYA GELENLER CEKTIKLERI VIDEO VE FOTOGRAFLARI CD YE CEKIP GETIRIRSE, HEPSINI BIR ARAYA TOPLAR, BIRLESTIRIRIZ.. VIDEO LARI DA SELİM ABİ MİX YAPAR... SONRA HERKESE 1 ER CD VERIRIZ! ! !
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ allllooooo... OZGUR simdi farkettim... bu ne yaaa? '''''Sercan senin fotografin icin peluş falan diyorlar ne diyorsun bu spekulasyonlara?''''''
cevabim su ben gece club' a gittigimizi bile hatirlamiyorum, montaj falandir... inanmayin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercan kardeşim gecmiş olsun acil şifalar
Arkadaşlar resimlerin linkide burda...Küçültülmemiş cillop gibin durmakta hepsi...
Sercancım geçmiş olsun...Eee ortamlarda antin kuntin göös baar açık giinirsen kasım sonunda olucaa bu.. Geçmiş olsun...ThilolHot Forever o zaman
http://rapidshare.com/files/4126040/18_Kasim_2006_izmir_MT_Ayvalik_Gezisi_Resimler.rar .html
Gerçekten çok güzel bi geziydi
geziye katılan tüm MT üyelerinin bana ve ablama karşı olan içten ve samimi davranışları için herkese tek tek teşekkür ederim
Bi daki toplantı ve gezilerde tekrar görüşmek üzere
[COLOR="red"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]
SEVMEYİ BİLMİYORSAN, O YÜREGİ TAŞIMA !!![COLOR="Red"][/COLOR]
selam mt ailesi,
Ben Ayvaliktan Okan. beraberliginiz ve samimiyetiniz cok hosuma gitti, sizinle tanismak beni cok memnun etti...sayenizde bu siteye uye olmaktan gurur duyarim.
marine otel
güzel gezi olmuş paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
hersey guzelde bide icki olmasa ..alkol al..ardindan bas marsa..bence cok yanlis..bu motorculuk degil...:(
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
arkadaşlar resimleri nasıl aktarıcam siteye biri anlatırsa çok sevinirim
karakız bana bilmeyen bana yollsaın ben eklerim demiş ama
hangi birini yollıyım çook var
şöle açıklayıcı bi yazıyla çözerim sanırım işi
Kazasız,belasız bol neşeli geziler dilerim.Ben de Bornova doğumluyum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)