Taraklı-AKÇAKOCA Gezisinden Tozlu raflarda kalan kareler
Reklamlar
-
varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
valla hocam kışın bizede gosterdin boyle deniz gunes plaj ohh ohh allah razi olsun boluya yolun duserse bekleriz akcakoca gezimiz aklima geldi simdi deniz,gunes,plaj veee kızlarrrr
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
Alcohol adlı üyeden alıntı
valla hocam kışın bizede gosterdin boyle deniz gunes plaj ohh ohh allah razi olsun boluya yolun duserse bekleriz
akcakoca gezimiz aklima geldi simdi deniz,gunes,plaj veee kızlarrrr
güneş ve deniz bize görede o üçüncü söylediğin kızlar kısmı için yaşlandık artık.Boluya devamlı gelip giderim ama senin nerede olduğunu ne bileyim nasıl bulayım
-
Arvasi3 adlı üyeden alıntı
güneş ve deniz bize görede o üçüncü söylediğin kızlar kısmı için yaşlandık artık.Boluya devamlı gelip giderim ama senin nerede olduğunu ne bileyim nasıl bulayım
hocam adres ve tel veriyim kisaca : Tuşpa Bilgisayar Cumhuriyet cad. Şeref sok . Yurtici kargo karsisi İsmim Zafer Tel : 05369807950
her zaman bekleriz BoluMT olarak
yok hocam motora binebiliyorsan yaşlanmamışşsın demekki
-
sevgili dostum inşallah Boluya geldiğimde mutlaka yanınıza bir çay içmeye uğrayacağım.sizinde yolunuz düşerse Taraklı Göynüğe 28 km mesafede sakaryanın en uç ilçesi sizleride beklerim selamlar ve saygılar
-
abi son resim dehşet paylaşımın için saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Arvasi3 adlı üyeden alıntı
sevgili dostum inşallah Boluya geldiğimde mutlaka yanınıza bir çay içmeye uğrayacağım.sizinde yolunuz düşerse Taraklı Göynüğe 28 km mesafede sakaryanın en uç ilçesi sizleride beklerim selamlar ve saygılar
hocam benim tum cocuklugum akyazi da gecti bu aralar aslinda aklimda gitmeyi bi dusunuyorum ama tarakli yakinmi bilmiyorum biraz bilgi verebilirsen akyazi ya gidersem mutlaka yanina ugrarim..
-
hocam benim tum cocuklugum akyazi da gecti bu aralar aslinda aklimda gitmeyi bi dusunuyorum ama tarakli yakinmi bilmiyorum biraz bilgi verebilirsen
akyazi ya gidersem mutlaka yanina ugrarim..
Akyazıdan kuzuluk yolundan direk yukarı gelip göynüğe ulaşırsan göynükten Taraklı 28 km.Çarşıda kime sorarsan zabıta hasan diye gösteririler.
telefonum.05467890535
-
ok hocam bakalim zaman bulabilrsem bi cay ini icmeye gelecegim insallah
-
ok hocam bakalim zaman bulabilrsem bi cay ini icmeye gelecegim insallah
inşallah Hocam bekliyorum
-
o gelirse bende gelirim mutlaka abi sen de biz gibi maceracısın ya sen boluda olacktın var ya... Dağıtırdık her hafta sonu ortalıgı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
-
hasan abim nerelerdesin yahu? özletme kendini yaz çiz paylaş... seni örnek alan ve taktir edenleri bırakma böyle...
Allah kaza bela vermesin yolun herdaim açık olsun
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
benkaan adlı üyeden alıntı
hasan abim nerelerdesin yahu? özletme kendini yaz çiz paylaş... seni örnek alan ve taktir edenleri bırakma böyle...
Allah kaza bela vermesin yolun herdaim açık olsun
sende özletiyorsun kendini.bu sıralar yoktun piyasada
-
çok yoğun ve stresli bi dönem atlattım abicim.işler o kadar yoğunduki sıyırıcam sandım bi ara gönüller bir olmaya devam etsin abicim. zaman araya girsin bırak elleme... daha değerli kılar dostluğumuzu
sevgiler...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
benkaan adlı üyeden alıntı
çok yoğun ve stresli bi dönem atlattım abicim.işler o kadar yoğunduki sıyırıcam sandım bi ara
gönüller bir olmaya devam etsin abicim. zaman araya girsin bırak elleme... daha değerli kılar dostluğumuzu
sevgiler...
Hocam dertler paylaşılınca hafiflermiş.derdini söylemeyen derman bulamazmış.sende paylaş bizimle derdin hafiflesin.selamlar
-
saol abicim Allah razı olsun...
-
abi son resim dehşet orası neresi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
eroldayı adlı üyeden alıntı
abi son resim dehşet orası neresi
Hocam benim gezi yazılarımın son resimleri devamlı imza niteliğindedir.orası karadeniz gezi resimlerinden.karadenizde polevit yaylasından.baharda bir görüntü.
-
abi saol masa üstüne attım(izninle)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler