Cengiz abi bundan sonra motorla evden çıkarken seni hep arayacam merak etme. Yok abi son dakika olayı oldu planlamıştım ama zamanlama süre vs elimde olmadan biraz değişti. Bundan sonra her etkinlikte sana alo. Abim benim ya
Cengiz abi bundan sonra motorla evden çıkarken seni hep arayacam merak etme. Yok abi son dakika olayı oldu planlamıştım ama zamanlama süre vs elimde olmadan biraz değişti. Bundan sonra her etkinlikte sana alo. Abim benim ya
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ama soruma cevap vermemişsin klüpten ayrımı olayı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Merhaba
Hayır abi kulüplede gezilere katılıyorum. Kulüpte de çok sevdiğim arkadaşlarım var. Her hangi bir ayrım yapmıyorum. Yaptığım geziler çoğu kişinin ilgisini çekmeyebilir. Bu sebeple yakın arkadaşlarımla yapmayı daha çok tercih ediyorum. Ama kulüple de gezilere gidiyorum. Bundan sonra her etkinlikten haberin olacak Cengiz abi merak etme.
Görüşmek üzere.
teşekkür ederim sağol,klüpçüler pazar gitmişler çağırmadılar ademi aradım oda orhan var diye aramadım dedi.Eve tıkıldım kaldım birazda bel ağrısı var diye uzun yol yapmıyorum jinlun uzun yolda baya rahatsız ediyor neyse görüşmek ümidiyle hoşçakal
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Cengiz abi adem abinin dediği şekilde haber verilmediği oluyor ama ben ne olursa olsun sana haber veririm kafanı yorma. Bu arada tüm arkadaşlar duyurular bölümünü ve Adana MT bölümünü takip ederse iyi olur.
Görüşmek üzere.
yiğidi öldür hakkını yeme, motor abi hasan abi arkada adam bırakmama konusunda elinden geleni yapıyo, scooter olsun mobilet olsun herkesle ilgileniyo.. kendisine teşekkürlerimizi yolluyor bu hafta nereye gideceğimizi soruyoruz??
Güzel bir gezi tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)