Bolu Mt (12.11.2006) Yedigöller Macerası Toplam 170 km Yol
-
Reklamlar
-
Biri Bizi Durdursun Abi hala titriyorum yok boyle birsey ama degdi
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
MUEHAHEHAHEH bizi anca ölüm durdurur abi daha bir cok yasanmıs zorlugu kareleyemedik ya neyse...
Açıklamalarda da cok eksik var... Yorgunluk ve soguk hala içimde yazmak zor geliyo şimdi Sonra açıklamaları tam anlamıyla yaparım....
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
-
arkadaşlar çok güzel bır gezı olmuş paylaşım için teşekkurler benımde gezip görmeyı istedığım yerlerden bırıdır yedigöller kısmet bakalım ne zamana
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
necdet abi bekleriz bu sefer yedigoller yapariz ....
arkadaslar video da var makinadan bilg. aktaralim yayinlayacagiz kamera kasetlide
-
evet nejdet abi gel bu sene yedigoller gezisi yapalım sen ayarla ist mt yi...
-
Tuncay Arkadasimizi TEBRİK ediyorum Honda 125 CıBıR ile gitmek yurek ister granaji biraz catlatti ama 2 kere dustukten sonra. Adam bizdende manyak
-
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Honda'nın altındaki lastiklerle karlı zeminde zor olmadımı? Ortalama hızınız neydi karlı zeminde onu merak ettim.
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
-
Baycode adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Honda'nın altındaki lastiklerle karlı zeminde zor olmadımı? Ortalama hızınız neydi karlı zeminde onu merak ettim.
valla kayarak gittigimiz icin en fazla 2. vites 20-30 ama 2. viteste giden honda dusuyor :D valla dostum karli zeminden adam asagi indi helal olsun dustu kalkti ama aslinda oda yanlis motor sectigini almamis yada yanlis adamlarla takildigini ama iş işten gecmiş sanirim..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tekerinize, yüreğinize sağlık hemşehrilerim. Gidip görmüş gibi olduk sayenizde..
-
helal olsun çok güzel gezi olmuş elinize sağlık. cbr ile gerçekten o karlı yollarda nasıl gittiniz.bence iki defa düşmekle bile bu geziyi tamalamak büyük başarı allah yolunuzu açık etsin
-
-
cbr ci arkadaşa helal olsun kara rağmen devam etmiş yola güzel gezi imrendim valla.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
Arkadaşlar teşekkürleri bizlerde istiyoruz ama olmuyor bole... Cbr ı gaza getiren bizlerdik değilmi alcohol arkadaş muehahehahehahe
-
valla ole oldu ama gitti granaj ... MOTORCU RUHU SAGOLSUN
-
fotolardan da anlaşıldığına göre acayip güzel bir gezi olmuş...eğlendiğinizde her halinizden belli...inşallah bu güzel gezinin ardından hasta olmazsınız....benim öle bir gezi yapmam demek hasta bir şekilde 1 hafta yatmam demektir....eee napalım o zaman bizde sizlerin çekmiş olduğu fotolara bakmakla yetinicez...
-
-
-
@Alcohol no problem hocam ortam ormantike güzel macera olmuş
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler