Mükemmel olmuş Geziniz Allah tekerinize zeval vermesin
Tebrikler
Mükemmel olmuş Geziniz Allah tekerinize zeval vermesin
Tebrikler
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
TEŞEKKÜRLER arkadaşlar hepinize.. Güzel bir gezi oldu gerçekten...
Alcohol Asıl benım kasayı kızlar cok begenıo.. Sen halt etmişsin..
Ben sen gibi frikik vermiorum ondan pek ortama reklam olmuorum
Tekerimize seval verdi valla. Akşam saattleri saat 21:00 civarlarında lastıgım patladı. Kısa bir cay molası vermiştik.Cıktıgımızda lastık inmiş.. Allahtan 100 mt asada bi lastıkcı bulduk.. O Da açık.. Bu kadar sans valla akıllara zarar yaa...
Yedigoller lastıkcısı selamlar abicim. Teşekkürler...
O Anda resim cekmek aklımıza gelmedi ya..üzüntüdendir sanırım. tuncay arkadaş video sunu cekti ama onlarıda pc ye aktaramadık....
Gelecek kısa bi zaman sonra
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Güzel gezi...
selam arkadaşlar öncelikle herkese.
süper bi geziydi aslında soğuğa kara ve çamura rağmen,motorumu şimdi yıkattım bi ton çamur aktı resimlerdende görüyosunuz zaten,giderken iki kere sürtüm ama olur düşmeden motorcu olunmaz derler oda onun için tabi hheheh. myheart bi kere sürttüğünü sölememiş sanırım onu da sölemeden geçmiyim.
Ama bu lastiklerle ben oraya gittim yaaa ben deliyim diyorum şimdi kendime neyse sizleride gezilerimize bekleriz byeeee
:rendeer:
cbr a acıdım ya nolmuş öle yazık iyi gezmişsiniz kar manzaralarına bitdim bea yazın kamp a gelicez belki bakalım hayırlısı
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
gelin arkadaşlar.. boluda bu sene gezi yapacaz inşallah... Mt olarak... orayada bekleriz hepinizi....
ayıptır ulan yaptıgınız nıye haber vermıyosunuz bıdahakıne bende takılırım pesınıze.
wanahakaloogi dostum ben tuşpa netteyim Yurt içi kargonun karsisinda Yazin genelde onunde Yeşil bir Enduro China li duruyordu.. gormussundur mutlaka.
beklerim...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
olum motoru tarif etmene gerek yok zaten yeterınce resimlerde gorunuo muehahehahe
Ne adamsın yaff
olim nerden bilion la @wanahakaloogi arkadasımızda o kadar cok motorunun oldugunu.. hem avatarında boluluyum die de yazmıo. hem bolu kucuk yer.. Ole bi motor olsaydı gorurduk büyük ihtimal.. Bence bartın zonguldak taraflarındandır abi
Varmı baska arttıran??
Açık arttıraya dondu olay muehahehah
dostum nerdensin ve kac tane motorun var? (olmasada 3-5 yaz )
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
heyttttttt be bi bakayım dedim bizim topice ne alemde,yawww heryerim ağrıyo dünden kalma,resimlere baktıkça bakasım geliyo valla ne maceraydı ama yaww.
yaz bi gelsinde ne geziler yapacaz daha allah sağlık sihat nasip ederse tabi,
ozaman altımda bmw f650 olacak tabi myheart ve alcohol sözüm sizeee.
zuhahhahhahah hatta muhahhahahhahahh
:rendeer:
canım cekti bea bir yerimiz şişecek benim gibi motoru olmayanlar için sakıncalı bu resimler ellerinize ve motorlarınıza sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)