GT250 Comet le ilk uzun yolum 2011 km
Reklamlar
-
Barış arkadaşımada bu yakışırdı zaten.Naked tarzı kafama daha çok yatmaya başladı.Bu gezi biraz daha bilgi sahibi olmamı sağladı.Şu yılbaşına yaklaşalımda pazar araştırmasını yoğunlaştırıcam.Commet'inde tipi falan gayet yerinde Bakıcaz artık.Eline sağlık Barış'çım.Gayet güzel bir gezi olmuş.Biz marmarise düşersek kesin bir çayını içicem.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
-
ben bi şey demiyorum yani.necdet abi demiş
eh bu sene marmaris'te biz de aynısını yaparız..
-
Hocam istanbula geldiniz insan bir haber etmezmi ya.kesinlikle sizi görmeye gelirdim.hemde dört gün kalıyorsun.genede haberimiz olmadı.Bizim izmirdeki tekne istanbul perşembe pazarında bağlı .Akşamdan gelirdim beraber bir akşam yemeği yer ve sohbet ederdik be hocam.neyse bir dahaki gelişinde haberimiz olsun müsait olursak görüşmeye geliriz selamlar ve sevgiler
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barış usta ortalığı tozu dumana katmışsın bir çıkmışsın pir çıkmışsın bir gün bende senin gibi türkiyeyi gezcem
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
demek geldin meraba demeden gittin ha sen benden kutu istemiştin dimi
-
abi walla ben tam alınıcaktım ama sen geldiğinde galiba ben Antalyada izindeydim
neyse uzun yol iyi olmuş abi artık bende ileriki zamanlarda uğrarım yanına
-
aydın sen nerdesin yavvvv baksana barış abi bizi unutmuş
-
holy_diver adlı üyeden alıntı
aydın sen nerdesin yavvvv baksana barış abi bizi unutmuş
Tunç yavrun dünyaya gelmiş..Allah analı babalı büyütsün...Yavruna hasret kalmazsın inşallah uzaklarda görev falan çıkarsa ...bir tek ona yanarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
eyvallah metecim saol artık uzaklara gitmicez buralardayız işallah
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler