istanbul'da tatlısu motorcularının günü :)
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
Yürüyen efsane bmw...Çok güzel bu günleri değerlendirmek lazım..Boş verin siz tatlısu motorcuları olarak kalın zatüre olmaktan iidr...
-
Dayı hayırlı gezmeler olsun lafımız yok...ama fotoğraflar çok kötü...Ayarsız özensiz dandik makinayla çekilmiş bunlar...Ben isterdimki şöyle daha net bişeyler olsun...Artık karşında profesyonel foto editörü bir kardeşin var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
Güzel bir havayı yakalayıp değerlendirmişsiniz...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ultraukala adlı üyeden alıntı
Yürüyen efsane bmw...Çok güzel bu günleri değerlendirmek lazım..Boş verin siz tatlısu motorcuları olarak kalın zatüre olmaktan iidr...
o da aynen böyle diyo motor için ben bi efsaneliğini bulamıyorum şaka ya güzel motor ama çok yavaş be abi
mete_han adlı üyeden alıntı
Dayı hayırlı gezmeler olsun lafımız yok...ama fotoğraflar çok kötü...Ayarsız özensiz dandik makinayla çekilmiş bunlar...Ben isterdimki şöyle daha net bişeyler olsun...Artık karşında profesyonel foto editörü bir kardeşin var...
nerelerdesin hacı abi ya göremez olduk seni kodes dışında seni görmek ne güzel fotoğraf konusundaki eleştirilerinde haklısın bana yakışmayan kareler bunlar ama idareten çektim arkadaşın gönlü olsun diye
007 adlı üyeden alıntı
Güzel bir havayı yakalayıp değerlendirmişsiniz...
bizden kaçmaz arkadaşı zorla götürdüm ama fena olmadı rüzgarlandık biraz
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bence sana ayıp olmasın diye arkadan gelmiştir....3 le ara gazıyla dumanına yetişemessin......Motoruda temizmiş güle güle binsin.....
bilmiyorum artık ama harbiden 90'ı geçtiğini görmedim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan hiç fırsat kaçırmıyorsun vallah bravo güzel gezmişiniz
-
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet adlı üyeden alıntı
hasan hiç fırsat kaçırmıyorsun vallah bravo güzel gezmişiniz
fotoğrafta sen de olacaktın ama haber vermedin deme
repsolcu adlı üyeden alıntı
mete_han abi, nikon D100 le çekmiş ya daha ne olsun
millete fotoğraf beğendiremiyoruz işte görüyosun
st_erdogan adlı üyeden alıntı
vala tek teker değildi ama hacıosmandan geçtim bugün onu senin yerine sayabiliriz
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw hasan bu konuda mete yine haklı birde senin gibi usta muhabir
onur madalya almış adam
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istediğiniz kadar uğraşın ama gecenin bu saatinde arşivimi tarattırıp yeni bir topicle size sanatsal çalışmalarımdan örnekler sergileyeceğim yönünde bir çabanın içine sokamazsınız beni
-
Bence gayet net çıkmış... 6. resimdeki görünen klavuz ve gemi var yaklaşık 3000 m. mesafe daha ne olsun...
-
valla güzel resimler....Yedikleri içtikleri kendilerinin olsun çektikleri bizim....bende çok resim var koyucam ama şu mb işini küçültmem lazım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
donniedarko adlı üyeden alıntı
007 cim şunlara bir bakarmısın lütfen...ikiside yaklaşık aynı kare sayılır...bunu doni dayı çekmişse emeklerime üzülürüm...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
007 adlı üyeden alıntı
Bence gayet net çıkmış...
6. resimdeki görünen klavuz ve gemi var yaklaşık 3000 m. mesafe daha ne olsun...
yaw ne neti benim cep telefonla daha net resim çekerim görelim arşivi
aç aç aç
-
2 resimde de kadrajı ilerde dalgalanan Türk bayrağına almış... Bu yüzden heyecanlanmış olup ayarları kaydırmış olabilir. 1. resimde muhtemelen bulut girmiş...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
007 adlı üyeden alıntı
Bence gayet net çıkmış...
6. resimdeki görünen klavuz ve gemi var yaklaşık 3000 m. mesafe daha ne olsun...
abi bunların amacı üzüm yemek değilki bağcı ile sorunları var
mete_han adlı üyeden alıntı
007 cim şunlara bir bakarmısın lütfen...ikiside yaklaşık aynı kare sayılır...bunu doni dayı çekmişse emeklerime üzülürüm...
iki resim arasındaki farkı göremiyosun bide foto editörü oldum diye laf ediyosun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler