İzmir MT urla-gülbahçe gezisi 4-5 Kasım 2006
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar gezi çok güzel geçti çok eğlendim havanın soğuk olmasına aldırmadan, tüm aksiliklerin bizi bulmasına rağmen ( kilometre telim koptu,yolda cadır dustu, Kenanın motor arıza yaptı, Deer'in egzosu ve kayışı koptu) hafta sonunu iyi değerlendirdik, hepinize teşekkür ederim.
Fotoğraf makinemin şarjı bitince resimleri foruma yükleyeceğim harika resimler yakaladık sizlerinde çekitiği resimleri görmek isterim.
En kısa sürede görüşmek üzere.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Reklamlar
-
selam ten ten... gezi cok guzel gecti.. herkese tekrardan bana da yer verdigi icin cok tesekurederim...
bundan boyle her zaman aktif olacagim hem site de hem de gezilerde...
ama bu cevirim ici olan arkadaslara nasil yazacagim anlayamadim bi turlu))
-
-
desenize aksilikler devam ediyor makinenin şarjı bitmiş......
güzel bir hafta sonuydu katılan arkadaşlara teşekkürler bu arada anlık oldu herşey önceden planlanmış bir buluşma ve gezi değildi haberdar edemediğimiz tüm arkadaşlardan özür dilerim şahsım adına ..!!!
-
-
cumartesi öğlen sat 13:00 de karar verdik ve mt.izmir sayfasına yazdım
lütfen kimse alınmasın çok ani karar verilen bir geziydi, gelen tüm arkadaşlara
çok teşekkürler.
sevgilerimle,
-
güzel bi gezi olmuş elinize saglık..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
uglychild adlı üyeden alıntı
selam ten ten... gezi cok guzel gecti.. herkese tekrardan bana da yer verdigi icin cok tesekurederim...
bundan boyle her zaman aktif olacagim hem site de hem de gezilerde...
ama bu cevirim ici olan arkadaslara nasil yazacagim anlayamadim bi turlu
))
Rica ederim öncelikle, aramıza tekrar hoş geldin. Umarım söylediğin gibi devamlı olursun sitede ve grubumuzda. Bizlere ve gruba çok yenisin. Her yeni arkadaşa tavsiyem gibi sana da tavsiyem. Bir süre bizi izlemen. Ve eğer oluşursa ! kafandaki soru işaretlerini gelip bizzat bizle konuşman, bize sorman. Bunu yapabileceğin zemini zaten toplantılarımızda hazırlıycaz. o yüzden çok büyük bi çabaya gerek yok.
İkinci olarak çevrim içi olan arkadaşlarla onların nickname lerine tıklayar özelden mesaj gönderebilirsin. Ama ben msn adresi olan ardaşlarla o platformda konuşmanı tavsiye ederim.
Mutlaka okumuşsundur ama burdan görüpte okuma fırsatı yaratacak arkadaşlar için forum kurallarının linkini veriyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14
Bu arada arkadaşlar biran önce basın şu fotoları merak ediyorum bak
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
walla herkese çok teşekkür ederim benimde herkes gibi sıkıntım vardı ama yinede sizleri yanlız bırakmak istemedim ve geldim.bu arada ten ten abimizin biraz yerden ayağını kestim ama umarım korkmamışsındır.e chopper cı adamı arkana artçı olarak alırsan nasıl duygular düşünür bilmem.subarucunun gazına geldim herkesden affımı istiyorum
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi olacak bu kadarı otobanda artık.ewet aslında 220 hız değildi hatta daha fazlada uzayacaktım ama hem sen rahatsız olursun diye hemde arkadakilerle farkı açmayayım diye bu kadar yavaş gittik(220 km )madem bu kadar hız seviyordun da daha önceden niye söölemedin be şef! bu arada kenan hocama bi lafım var hocam diyorum çünkü mutfakta bayağı iyiymiş gördük hepberaber.bi de şey dicem benim evin duvarları dökülmeye başladı sıvası,badanası falan.kenanın yaptığı helvadan sıva niyetine sürsem mi acaba?kuruyunca pattex gibi sertleşiyo,güzel karışım...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
-
220 Km
Valla benim mondial 125 kt 110 görünce sevindim motor hızlı gidiyor diye Gerçi benim motor RR'ın lastik parası
Pazar günü kahvaltı güzeldi donuste sorunlar da olmasa cok iyi olacaktı
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
-
sesli fotolar
Resimler Ferhat'ın makinesinde bugun aksam resimleri yukleyecegiz.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
kamberhan adlı üyeden alıntı
walla herkese çok teşekkür ederim benimde herkes gibi sıkıntım vardı ama yinede sizleri yanlız bırakmak istemedim ve geldim.bu arada ten ten abimizin biraz yerden ayağını kestim ama umarım korkmamışsındır.e chopper cı adamı arkana artçı olarak alırsan nasıl duygular düşünür bilmem.subarucunun gazına geldim herkesden affımı istiyorum
Off az bile yapmışın bence subaru falan tanımazdım walla bende olucaktı 1oooRR
duslemek adlı üyeden alıntı
Valla benim mondial 125 kt 110 görünce sevindim motor hızlı gidiyor diye
Gerçi benim motor RR'ın lastik parası
Pazar günü kahvaltı güzeldi donuste sorunlar da olmasa cok iyi olacaktı
OO bizim arkdaşın kt'si ile biz 1oo'ü gecemedik 110 iyi yapmış
Daha fazla fpto bekliyoruz bu arada
-
Anlaşılan gezide baya bi atraksiyon yaşamışsınız,nasip değilmiş gelemedik aklım sizlerdeydi ,neyse bidahakine görüşürz...
-
yolcu
EgeKnn adlı üyeden alıntı
desenize aksilikler devam ediyor
makinenin şarjı bitmiş......
güzel bir hafta sonuydu katılan arkadaşlara teşekkürler bu arada anlık oldu herşey önceden planlanmış bir buluşma ve gezi değildi haberdar edemediğimiz tüm arkadaşlardan özür dilerim şahsım adına ..!!!
bizim cebimizde açıktı kenancım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
önerim var arkadaslar
TenTen35 adlı üyeden alıntı
kardesim makinayı özgüre verdim bu akşam su sıralar yukluyor olması gerek harika bi geziydi he o ayraaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kulaklarımda cınlıyo neys herkeze bol slm toplantıda goruşmek uzere
bu arada ben bı onerıde bulunsam toplatıda bowling oynamaya gıtsek nasıl olur buraya yazıyorum ama yazıcagım başka yer versa bılemedım KENANIN DIKKATINE
-
Güzel gezi olmuş anladığım kadarıyla.Hava soğuktu ama muhabbetler extra sıcaktı anlaşılan
Fotoları ben de merak ettim yükleyin ya bakalım biz de
Toplantıda görüşmek üzere!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler