benimde böyle bir geziye ihtiyacım var ama nerdeeee işten başımızı kaşıyamıyoruz gez valla
benimde böyle bir geziye ihtiyacım var ama nerdeeee işten başımızı kaşıyamıyoruz gez valla
Ellerine sağlık arkadaşım. Namrunun (Çamlıyayla) eti ve fırınları ünlüdür. Dönüşü cehennem deresinden mi yaptınız yoksa geldiğiniz asfalt yoldan mı? Selamlar.
son foto cok orjinal cikmis ellerinize saglik
Ride your way
paylasicin tesekkurler ederiz bende o gun adana gulek atdagi camliyayla istikametinde bi gezi yaptim ama gurupda tek motorcu ben olunca arkadaslara uyup araba ile gittik keske bir motorlu daha olsda motorla g1tseydik ama olsun arabaylada guzeldi yalniz biz piknigi kadincik da yaptik orasida cok guzel ve nezih bi yerdir
oralarda yasasam keske ben..........
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
evet. resimler güzel. zahmet icin tesekkür, gercekden güzel yerleri gezmisiniz
Too much Too soon means you get hurt.
fotolar güzel çekilmiş.artı siyah beyaz olanı ayrı güzel olmuş artı son fotoda...
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
gerçekten çok güzel olmuş... resimler için teşekkürler
Mükemmel gezi mükemmel fotğraflar. teşekkür ederim bizide götürdünüz oralara
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Sevgili Baycode,
Dostum sana söyleyecek kelime bulamıyorum. Yahu sen nasıl bir adamsın. Dağ-tepe geziyorsun yahu. Herneyse paylaşımın için teşekkürler, oralara gitmiş kadar olduk. Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Güzel gezi...Tekerinize sağlık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güzel gezi olmus... bizde yarın gezecez benı heyecan tuttu daha şimdiden gezi yazıları bolumunde yayınlarım artık bakarsınız
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Teşekkürler. Umarım geziniz güzel geçer. Bekliyoruz fotoları.
Teşekkürler. Daha iyileri hepimizin olsun.
Teşekkürler. Aslında çok sık çıkamıyorum. İş-güç malum...
Beğendiğinize sevindim. Ufak bir geziydi, başka programlarda buluşmak üzere...
Beğendiğinize sevindim. Teşekkürler.
Sizlerden gelen destek ve beğenilerinizle daha iyileri de olacak inşallah.
Herkese kazasız ve mutlu sürüşler dilerim
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
slm kardeş ben sizden bi şey ögrenmek istiyorum
son fotograf harıc butun fotoların cok orıjınal olms son fotoda sanırım bıraz shop uygulaması olms;)
İlgine teşekkürler. Enteresan gelebilir ama son fotoda PS uygulaması yok. Örteç hızı 1/15 sn olacak şekilde diyaframı kıstım. Ard arda bir çok çekim yaptım. En uygunu buydu. Ama bu tür efektler PS'de filtreler kısmında bulunan araçlarla verilebiliyor, haklısın böyle düşünmekte.
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
Evet arkadaşım yaşamam için motor üstünde olmam lazım bu gün ülk kez motor kullandım cennetimi yaşadım çok haklısınız .
güzel bir gezi, güzel anlatım ve müthiş foto'lar ...
kazasız/belasız sürüşler geziler
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)