ÇAMURDAN 4 ENDUROCU ARAZİDE (resimli )
-
Reklamlar
-
sağol paylaşım için latifcan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Süper ya...Karda da süper oluyormuş arkadaslarım deniyorlardı bademli-mudanya arası okulların tatil edildiği gün gece 3te çıkmışlar tepeye süper olmuş..Nx için ön çamurluk için çıkartılabilir şekilde ayarlansa çok daha iyi olur sanırım...Kar da da resimlerinizi bekliyorum...
-
hani yağmurda dans etmek derler ya sizinki de çamurda dans etmek olmuş
bol eğlenceli günleriniz bitmesin. paylaşım için teşekkürler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
vay vay vaaayyy...
imrendim şimdi be...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
teşekürler arkadaşlar sizleride çamurla dansa bekleriz
-
Sizi gidi ördekler sizi,biliyorsunuz canımın enduro çektiğini,devamlı gaz veriyorsunuz alacağınız olsun emi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
çok güzel arkaşlar
paylaşım için teşekkür ederim
-
ne warsa enduroda mı war acaba ya:...
-
-
Paylaşım için teşekkürler Latif.Güzel macera olmuş.Ellerinize sağlık.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
mt de gördüğüm en iyi enduro resimleri paylaşım için tşkler
-
Ne güzel yapmışsınız valla bravo. Biz cruser'lar Asfalta yakın yasasakta gönlümüz sizle beraber. nice gezilere.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
AH Bİ BENIMDE OLSA soyle orjinal bir japon endurom bende yapacam hepsini.Şu anda cinli var gerçi onları yapıorum ama belli bi grubumuz olmayınca pek sarmıo.. Ortam olması lazım
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Bende MotoRlaRı ÇamuRLu ÇamuRlu GöRünce, ALLaaaaa Nası TemizLicekLeR BunLaRı Diodum Tam Su Tutuyomuşunuz O MotoRlaR ÖLe PasLanmıcakmı
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
-
bunu bende yapıcaktım ama son gün oruçlu oruçlu bi kaza gelmesin dediim başıma ama pişman oldum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler