Bayramın 2. Günü MT [ izmir ] den Bir kaç arkadaş Mangal Yaktık ( işte fotolar )
Reklamlar
-
Sitemizin değerli üyesi Güreli rahmi abimizin çeşme altındaki evinde Bayramın 2. günü yani 24 ekim salı günü toplanıyoruz arkadaşlar
Geçtiğimiz günlerde 1. yıl dönümümüzü kutladığımız organizasyon dönüşü rahmi abimiz bizleri konuk etmiş evine davet etmişti hatırlarsınız bayram münasebetiyle tekrar bizleri bir arada görmek ister mangal partisini kaçırmam bende geliyorum diyenlere duyurulur...
Buluşma Günü : 24 Ekim salı
Toplanma yeri : Güzel yalı Feribot iskelesi tarafındaki Levent marina önü
Toplanma ve hareket saati : 11.30 / 12.00 Hareket
Tarih ve zaman açısından programı na uyan gelebilirim diyen tüm arkadaşları bekleriz...
Reklamlar
-
geliyorum,beni yazabilirsin kenan
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-ümmetperkitan
-kuvva
-akreep
-TenTen35
-Egeknn
-FIREBLADE HRC
Mangalcılar kimler başkaa ??
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benide yaz babacan her zaman derim kambersiz düğün olurmu?
-
eh kenan sana ne diyeyim. valla izmirden bir daha ayrılmayacağım. baksana bir bayram tatili yapalım dedik...........size afiyet olsun mangala bayılırım benim içinde eğlenin artık.
-
şulecim valla tamamen tesadüff yoksa sensiz boğazımızdan inanki geçmeyecek hani ben yokum diye yapıyolar sanma
-
evet arkadaşlar mt nin geleneksel değerli büyüğümüz güreli rahmi abimizin organızasyonu olan bayramlaşma günü mangal partisinde çeşmealtında toplandık,rahmi abimiz yine eksiksiz hazırlamış kendini değerli ve bir okadarda kibar ve nazik eşiyle birlikte,bizleri rahat ettirmek için ellerinden geleni hatta daha fazlasını yaptılar ne yapsak üzerimizdeki haklarını ödeyemeğiz eksik olmasınlar.allah iksini hiç ayırmasın,her istekleri gerçekleşir inşallah,gönül zenginliklerine hayran kaldık,bizlerde mt ailesi olarak kendilerine sonsuz sevgi,saygı ve hürmetlerimizi sunarız.bornavadan selamlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
abi sen kurye ol yahu.bu son fotodaki mobilet açmış seni.tam senlik
-
ne kuryesi yahu evlere su servisi yapıcam
-
o da olur abi
hatta seni apartman görevlisi de yapabiliriz ekmek falan alır gelirsinn
-
EĞİtİm Şart
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
site görevlisiyim işler yoğun yardımcı olamıcam canımm 50 hane bana bakıyo hergün süt ekmek gazete su dağıtıyom anam ağlıyo beee
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar dün mangalın dışında lastik de yaktık!
-
-
-
cbr 125 ( TESS ) + suzuki DR 650 + Honda Shadow tarafımdan yakılmıştır
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben yakamadım abi bi tek lastiklerime acıdım.bi de aramızda kalsın yeni lastik alıcak param yoktu ondan yani
-
aslında kaydettiğimiz videolarımız da vardı ama
siteye koymayı başarırsak paylaşıcas!!!
-
bende denizlide el opuodum haberim bıle olmadı guzel yapmışssınız afiyet olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler