tess hemen fark edilio...
tess hemen fark edilio...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
abi çocuk binayı terk etti yok buralarda ...
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
belli olur abiii umduğumuzu hazırlaması için gereken sayıyı veririz
eh be ümmet abim espri yapıyoruz ama hala anlamıyon hadi biz zor ayıldık sen ne oldun 4 bardak kola çarptı galiba seni ...
ümmet abi cem yılmaz gibi adamsın walla allah iyiliğini versin!
Canım arkadaşlaım,işlerim dolayısıyla siteye daha yeni girip muhteşem resimleri ve videoları gördüm..harikaymışız be ya..
Rahmi abicim ve güzeller güzeli Sebuşcum..bizi mahçup ettiniz.ellerinize,yüreklerinize sağlık..şu deli motorculara katlandınız.
Canlarım,Kenan,Volkan,Tomris,Erhan,Ümmet abim ve kıymetlim Muratcım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerle bayram bir başka bayram..eee bize her gün bayram değil mi berabersek eğer..
Evett sevgili KAPTAN ve ailesinine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim..Sağolsunlar ellerine sağlık.
Türk Sanat müziğinden harika şarkılarla geçirdiğimiz bu bayram unutulmayacak.Tabi İsmail YK yıda unutmayalım değilmi.
maşallah arkadaşlar iyi eplenmişsinizde eklediğiniz videolar açılmıyo. uzantılarda bir sorun var sanırım
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Ben Nokia telefon programı olmayanlar için videoları mpeg-1 formatına çevirip birleştirdim ve upload ediverdim. İlk video yan çekilmiş, düzeltemedim. Bir de format değiştiği için boyut çok büyüdü ve 35.6 MB oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=RParLK3lJSI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)